GRG13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μπορείτε να πείτε ποιό πιστευτε ότι έιναι καλύτερο και γιατι.σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα 2
ektor7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 2009(hd2) vs 2012(sole)! Ποσα θα δωσει για το hd2? Και αν δεν εχεις σκοπο,να ασχοληθεις με customs rom και πηραγματα,εφηγες για sole!
GRG13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 το hd2 μου το εδωσαν τωρα και του εχω αλλαξει ηδη ρομ εχω παει σε ανδροιδ απλα βλεπω οτι το σολε στο χδα εχει ελαχιστη υποστηριξη εν αντιθεση με το hd2
ektor7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 το hd2 μου το εδωσαν τωρα και του εχω αλλαξει ηδη ρομ εχω παει σε ανδροιδ απλα βλεπω οτι το σολε στο χδα εχει ελαχιστη υποστηριξη εν αντιθεση με το hd2 Αν δεις τα χαρακτηριστικα του sole,υπερτερουν κατα πολυ,απο το hd2! To θεμα,για να πας στο hd2,ειναι να θες να εχεις wp7.5 και android μαζι! Αλλιως,αν θες μονο ενα λογισμικο(android) καλυτερα,πας σε πιο συγχρονη συσκευη,με καλυτερα χαρακτηρηστικα! Εγω θα προτινα,να κοιταξεις,για ενα καλης καταστασης,μεταχηρισμενο sgs2!Ποσα λεφτα διαθετεις?
ektor7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 το sole ειναι μεταχειρισμενο ή καινουριο?Και ποσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα