Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχθές το μεσημέρι η ταχύτητα του ίντερνετ ήταν κανονική. Για κάποιο λόγο έκανα επανεκίνηση τον υπολογιστή και η ταχύτητα έπεσε περίπου στα 5 ΚΒ/s!! Για να ανοίξει μια σελίδα έκανε 2 λεπτά. Πήρα τηλ στην εταιρία ίντερνετ που είμαι και μου ειπαν πως η γραμμή μου είναι ΟΚ. Μετά δοκίμασα στον φορητό και η ταχύτητα ήταν 1,4 MB/s. Δηλαδή κανονική. Μόλις το σύνδεσα στον σταθερό έπεσε και πάλι υπερβολικά. Σήμερα το πρωί μέχρι και τώρα η ταχύτητα είναι γύρω στα 500 με 600 ΚΒ/s. Σχεδόν η μισή.

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?? Έκανα και ping σε μια σελίδα, συγκεκριμένα ping 8.8.8.8 και ο χρόνος είναι στα 80ms. Ενώ θα έπρεπε να είναι πιο μικρός.

Μπορείτε να μου πείτε τι άλλο μπορώ να κάνω????

Δημοσ.

Τα είχα κλείσει όλα, είχα κάνει netstat για να δω ποια προγράμματα χρεισημοποιούν το ίντερνετ, τα έκλεισα όλα και το μόνο που έτρεχε ήταν ένα LMS.exe που είναι αρχείο της intel. Πατούσα τέλος διεργασίας αλλα μετά απο λίγο εμφανιζόταν και πάλι. Το διέγραψα, έκανα επανεκκίνηση, είδα πως δεν έτρεχε αλλά η ταχύτητα ήταν και πάλι πολύ χαμηλή. Άρα δεν φταίει προφανώς αυτό...

Δημοσ.

Επειδή δεν το διευκρινίζεις,η σύνδεση σταθερού με ρούτερ γίνεται ασύρματα ή ενσύρματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...