Simos805 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα που να μπορεί να γράφει βίντεο την οθόνη για windows?
TheELF Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 HyperCam μπορείς να γράφεις απευθείας συμπιεσμένα, αν περάσεις τα κατάλληλα codec (και αντέχει ο επεξεργαστής σου).
Simos805 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 HyperCam μπορείς να γράφεις απευθείας συμπιεσμένα, αν περάσεις τα κατάλληλα codec (και αντέχει ο επεξεργαστής σου). Εε σίγουρα αντέχει, i7 είναι...
nilosgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Αν θες για παιχνίδι, μια χαρά είναι το hypercam. Αν θες για tutorial καλύτερο (πιστεύω) είναι το camtasia, έχει πολλές δυνατότητες κατά την ώρα του recording (πχ zoom in) αλλά είναι εμπορική εφαρμογή...
pinkpan8iras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 παλια οταν εκανα video για παιχνιδια.. (PvP) ειχα το fraps!
TheELF Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι άσχημο το fraps αλλά θέλει λεπτό και gb,δεν έχουν όλοι τέτοια πολυτέλεια...
Simos805 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αν θες για παιχνίδι, μια χαρά είναι το hypercam. Αν θες για tutorial καλύτερο (πιστεύω) είναι το camtasia, έχει πολλές δυνατότητες κατά την ώρα του recording (πχ zoom in) αλλά είναι εμπορική εφαρμογή... Ναι για tutorial το θέλω, για παιχνίδια έχω το fraps. παλια οταν εκανα video για παιχνιδια.. (PvP) ειχα το fraps! Για παιχνίδια το fraps έχω κι εγώ και όντος είναι πολύ καλό. Πολλές φορές το επισημοποιώ μόνο και μόνο για αν βλέπω στα πόσα fps παίζει το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα