Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα Έχω το εξής πρόβλημα Η μητρικη ενω Κλεινω το pc συνεχίζει να δινει ρευμα και το βλέπω απο το φως της κάρτας γραφικών και όταν έχω κάποιο σκληρό πάνω ή εξωτερικό cd-rom ανάβει το λαμπακι τους.γινεται κάπως όταν Κλεινω το pc (όχι απο πίσω τελείως ) να μην συνεχίζει να δινει ρευμα άσκοπα ; Ευχαριστω πολυ Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τα usb δηλαδή με λίγα λόγια, η από πρόγραμμα της μητρικής το ελέγχεις αυτό η από bios. Αν ρίξεις μια ματιά στο manual πιστεύω θα το βρεις πιο είναι για την μητρική σου ακριβώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Γενικα κρατάει ρευμα σε όλα ενω δεν υπάρχει λόγος Δυστυχώς δεν έχω το manual γι αυτο ρωτάω μήπως έχει κανείς ιδέα Ευχαριστω για τη Γρηγόρη απάντηση σου Sent from my iPhone using Insomnia
rounsmith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μερικές gigabyte μητρικές το κάνουνε αυτό.(έχουνε On/off charge λειτουργία). Δηλαδή ότι σου είπε και ο Moviemaker πάνω κάτω.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ναι είναι απο αυτή την εταιρεία αυτο μπορω να το κλείσω να μην δινει ρευμα ; Και αν ναι πως Sent from my iPhone using Insomnia
rounsmith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει εντολή στο bios. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς γίνεται . Για δώσε λίγο πλήρες μοντέλο μητρικής.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Gigabyte h61m-d2-b3 είναι το ακριβές μοντέλο Sent from my iPhone using Insomnia
rounsmith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Για ψάξε κάπου στα πρόγραμματα για ένα που λέγεται ON/OFF charge από την Gigabyte.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Στα προγράμματα που στην επιφάνεια ; Sent from my iPhone using Insomnia
rounsmith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Όχι πήγαινε στον πίνακα ελέγχου εκεί που έχει τα απεγκατάσταση προγραμμάτων και κοίτα για ένα που λέγεται On/off charge.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Αααα όχι δεν υπάρχει αυτο γιατι έχω κάνει το φορματ εγω και ξέρω τι έχει μέσα .στους drivers της μητρικής το είχε αυτο αλλα δε το έχω εγκαταστήσει Sent from my iPhone using Insomnia
rounsmith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Για δες μέσα από το bios κάπου θα έχει επιλογή.
DaveMurray Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ξεχνάτε το πολύ.... ΑΠΛΟ...!!!!! Γυρνάτε από το τροφοδοτικό πίσω, τον διακόπτη σε 0... Έτσι δεν περνάει ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ! Είναι σαν να το έχετε βγάλει από την πρίζα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ναι αυτο είναι εύκολο αλλα εγω δε θέλω να ανοίγω και να Κλεινω τα ρεύματα κάθε τρεις και λίγο Sent from my iPhone using Insomnia
DaveMurray Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ένα κουμπί είναι συνονόματε... Ένα απλό κουμπί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα