sir_platanight Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδια,εχω κανει συνδεση forthnet εδω και περιπου ενα μηνα..εχω γυρισει και την γραμμη μου σε fast path λογω του οτι παιζω παιχνιδια online...γενικα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αλλα μου ειχαν δωσει αυτο το ρουτερ http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=4028 του οποιου δεν δουλευε εδω και μια εβδομαδα το wifi του..αλλαξα καναλια οπως μου ειπαν στην τεχνικη υποστηριξη αλλα και παλι τιποτα..ετσι χτες μου το αντικατεστησαν με το thomson TG585 V8,το οποιο απ τις λιγες γνωσεις μου το θεωρω καλο!το εβαλα λοιπον και εκει που με το προηγουμενο ειχα 11ms ping 12mbit dl και σχεδον 1mbit upload τωρα με το thomson εχω 24ms ping 15mbit dl και παλι σχεδον 1mbit upload...τι να κανω?εχει μεγαλη διαφορα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 το ping αυτό με τι προορισμό το έχεις? με wifi συνδέεσαι με το router? ρίξε καλώδιο...
sir_platanight Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 οχι με καλωδιο συνδεομαι...τι εννοεις προορισμο?πως μπορω να το δω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 λες ότι έχεις 24ms ping, με ποιον server? το ότι έχεις 24ms με τον Χ server δεν σημαίνει ότι θα έχεις με όλους...
salonika91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Φιλε μου να σε ρωτησω κατι? Πριν γυριζεις την γραμμη σου σε fast path ποσο ping ειχες?
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 εισαι σιγουρος οτι η γραμμη σου ειναι σε fast path και οτι δεν δηλωσες καμια βλαβη και στην γυρισαν παλι σε Interleave?γιατι να παιζει καλυτερα το huawei απο το thomson δεν υφιστατε.φαντασου οτι ηδη συγχρονισες πολυ παραπανω με το Thomson. επισης κλεισε firewall απο pc και ρουτερ.αυτο το HuaweI μεγαλη αποτυχια.συγχρονιζει πολυ χειροτερα απο το Thomson κανε Ping σε κατι κοινο πχ στον dns της forthnetνα δουμε ποσο Ping εχεις γιανα δουμε αν πραγματι γινεται κατι με το ρουτερ η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα