stavroulis1985 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα . εχω την παραπανω καρτα και λογω οτι με κοβει καπως ο επεξεργαστης θα ηθελα να την ανεβασω λιγο.. Δεν εχω την superclocked που βγαζει η evga αλλα την FPB.. Εχω δοκιμασει να το σκαλισω λιγο με το EVGA Precision X αλλα σε καθε επανεκινηση των windows θελει παλι σκαλισμα καθως χανει τις ρυθμισεις, Επισης σαν πιο γνωστες θα ηθελα να μου πειτε το λογικο οριο που θα μπορουσα να την παω.
stavroulis1985 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Εχεις δικιο ξεχαστηκα, Intel quad core Q6600 2.4 ghz 3gb ram GTX 550ti 750 psu
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καταρχήν δεν σε κόβει ο επεξεργαστής απλά η κάρτα σε υψηλές αναλύσεις τα βρίσκει σκούρα λόγω του δικού της πυρήνα. Αλλά ακόμα και αν σε έκοβε ο επεξεργαστής, το ανέβασμα της κάρτας δε θα ήταν λύση. Το αντίθετο θα πετύχαινες, θα μεγάλωνες το χάσμα. Αν δε σε ικανοποιούν οι επιδόσεις του pc σου στα παιχνίδια είναι λόγω κάρτας και αυτό δεν θα αλλάξει αν την κλοκάρεις.
stavroulis1985 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 To γνωριζω οτι κοβει και η καρτα δεν ειναι και τελευταιο μοντελο αλλα δεν την παω σε πολυ ψηλες αναλυσεις το πολυ 1280 χ 1024 η 1366 χ 768 .. καλες νομιζω ειναι,, εχω ανεβασει ετσι και αλιως με το presision τα ρολογια της απλα δεν τα αποθηκευει και σε καθε restart τα ξαναβαζω, αν και ετσι ειδα καμια 10 ρια το πολυ frames παραπανω και να σημειωσω πως επηδη δεν γνωριζα δεν τα ανεβασα πολυ . 1000Μhz gpu clock 2200Mhz memory clock.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 10 frames είναι πάρα πολλά! Από θερμοκρασίες πώς είσαι? Για να τα αποθηκεύσει πρέπει είτε να την φλασάρεις με άλλο bios (δε στο συνιστώ) είτε να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις σε profile και να βάλεις το tool να ξεκινάει μαζί με τα windows.
evagelou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 σε ποιο παιχνιδι σε αυτες τις αναλυσεις παρατηρησες σκαλωματα?
stavroulis1985 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειναι θεμα παιχνιδιου. Εχει θεμα η καρτα με το antialising σε σχεδον ολα τα games .αμα το ανεβασω γινεται χαμος μεχρι και 20 frames κατω. Απο θερμοκρασιες σε τεστ του presission αντε να παω 77 το πολυ με το κακο κουτι που εχω με το overclock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα