Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι τόσο πολύ. Αν και το fujitsu συμφέρει γιατί έρχεται χωρίς λειτουργικό και με i5 3ης γενιάς(ivy bridge).

Όπως σου είπε και ο χριστόφορος όμως η εγγύηση της dell είναι εγγύηση dell (η καλύτερη στην ελλάδα μαζί με sony/lg).

Η απόφαση είναι δική σου. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω πιο θα διάλεγα γιατί η dell είναι dell.

Δημοσ.

απο πλευρας θερμοκρασιων,κατασκευαστικων υλικων?μεγαλες διαφοες?επειδη η dell ειναι dell εχω μπει σε σκεψεις.,αλλα και ο i5 ivy ειναι ι5 ivy....:P

Δημοσ.

Κοίτα η dell φτιάχνει καλά λάπτοπ κατασκευαστικά. Βέβαια δεν έχω δει και fujitsu με πρόβλημα θερμοκρασιών.

Πήγαινε για το fujitsu και ελπίζω να μην έχεις προβλήματα(Βέβαια αν δεν το θες για τίποτα rendering και ιστορίες με αγρίους και το dell θα σε καλύψει).

Δημοσ.

@rounsmith,

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!οποιεσδηποτε αλλες αποψεις ,καλοδεχούμενες!

http://processors.findthebest.com/compare/39-830/Intel-i3-2370M-vs-Intel-i5-3210M

απο εδω δεν φενεται να εχουν μεγαλες διαφορες ο fujitsu με τον dell,σκεφτομαι να παω στον dell!

Δημοσ.

O i5-3210m ειναι ενα 25% καλυτερος απο τον i3-2370m.

Για συγκρισεις εδω:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

Επισης ο dell εχει την hd3000 για καρτα γραφικων ενω ο fujitsu τηνς Hd4000 (πανω απο 50% καλυτερη απο την HD3000).

Ξερω.. Το ξανασκεφτεσαι τωρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Οι inel hd κάρτες γραφικών έτσι κι αλλιώς δεν είναι για πολλά, αλλά σίγουρα η 4000 θα κάνει μια διαφορά.

Επίσης, ο επεξεργαστής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς στης επόμενης γενιάς προγράμματα οι πιο παλιοί θα τα βρουν σκούρα.

Με άλλα λόγια το fujitsu θα τον κρατήσεις πιο πολύ από τον Dell, αλλά σίγουρα ο Dell είναι πιο αξιόπιστος.

Όπως προτάθηκε και παραπάνω, αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, Dell αν θες ένα πιο σύγχρονο laptop fujitsu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...