wifi_is_dead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 εχω ενα παλιο 4 ετιας περιπου υπολογιστη, ο οποιος τελευταια οποτε τον ανοιγεις κολλανε τα παντα και θελει επανεκκινηση για να νιωσει.. αυτος λοιπον αγοραστικε τη περιοδο ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ βγουν ta windows 7.. φοραει vista.. (ξέρω..σβηστα) ΉΘΕΛΑ λοιπον να ρωτησω αν μπορώ να ειμαι σίγουρος οτι θα σηκώσει τα 7...
rounsmith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πόση μνήμη έχει? Και γενικά πες μας τα χαρακτηριστικά , του υπολογιστή σου.
wifi_is_dead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 δεν εχω ιδεα αυτη τη στιγμη. ειναι ενος συγγενη μου ο υπολογιστης και δεν έχω αμεση προσβαση τωρα. γιατι? τι σκεφτεσαι?
rounsmith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Αν έχει κάτω από 1 Gb μνήμη δεν σκέφτεσαι καν τα 7. Και σε κακεντρεχείς, έχω δεί άπειρα μηχανήματα με 512 μνήμη και Windows Vista... αλυσίδες καταστήμάτων το έκαναν το έγκλημα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Εφόσον σηκώνει τα vista θα σηκώνει σίγουρα και τα 7. Κατέβασε το speccy και πόσταρε αν θες ένα screenshot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα