Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε,όπως λέει και το μήνυμα,αν έχεις 32bit windows πρέπει να το κάνεις αυτό το βήμα με 32bit δισκάκι,αν έχεις 64bit τότε με τέτοιο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι τα windows που εχω τωρα μου τα ειχε βαλει ενα μαγαζι και για καποιο λογο μου εβαλε 32bit ενω εγω θελω να βαλω τα 64bit. γινεται αυτο?

Δημοσ.

συγνωμη μπορει να φαινεται ηλιθιο αλλα δεν ξερω τι πρεπει να αλλαξω στο βημα 7 και τι πρεπει να κανω. αν μπορειτε να μου εξηγησετε. (ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ολους σας).

edit: επειδη ελεγε για dvd εκανα burn to .iso και το χρησιμοποιησα

edit2: τα windows που εχω μεσα στο dvd ειναι 64bit

Δημοσ.

Επειδή τώρα στον Η/Υ έχεις 32bit windows πρέπει το βήμα 7 να το κάνεις με δισκάκι από windows(7) 32bit,δεν χρειάζεται να το κάνεις burn,μπορείς να το αποσυμπιέσεις απλά με το π.χ. 7zip και να κάνεις cd απλά σε εκείνη την διαδρομή,αντί για cd d θα κάνεις π.χ. cd c:\windows7_32\boot .

Δημοσ.

Ακόμα αναρωτιέσαι;;;Μέχρι τώρα θα είχες κατεβάσει 10 εκδόσεις και θα το είχες κάνει.....

Μπορεί να δοκιμάσεις όμως και κάτι άλλο που δεν χρειάζεται καθόλου δισκάκι,κατέβασε το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7

κάνε δεξί κλικ στον δίσκο(όχι το διαμέρισμα),και το φλασάκι σαν δίσκο το βγάζει,και πάτα rebuild mbr κάνε apply και δοκίμασε ξανά,λογικά τώρα θα ξεκινάει,αν όχι κατέβασε μια όποια έκδοση windows θέλεις αρκεί να είναι ίδια bit με αυτήν που τρέχεις τώρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο αρκετο καιρο επειδη δεν ειχα χρονο το ξαναεπιασα. Κατεβασα μια εκδοση χ32 και το ξαναπροσπαθησα παλι κολαει στο ιδιο βημα επισυναπτω και ενα paint αμα βοηθησει. Ευχαριστω για την βοηθεια παντως!

post-242454-0-62891400-1353094926_thumb.png

Δημοσ.

Πο μεγαλη μου βλακεια την πρωτη φορα το ειχα αλλαξει μετα δεν το αλλαξα. ολα μια χαρα τωρα κανω copy to iso στο usb ελπιζω να τα καταφερω :-D

Δημοσ.

Πο μεγαλη μου βλακεια την πρωτη φορα το ειχα αλλαξει μετα δεν το αλλαξα. ολα μια χαρα τωρα κανω copy to iso στο usb ελπιζω να τα καταφερω :-D

Ελπίζω να εννοείς εξάγω... αν αντιγράψεις το αρχείο iso δεν θα κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

ενταξει ολα καλα τα καταφερα. Ενας ακομα λογος που εκανα format ηταν γιατι εχω 3 partitions και ηθελα να τα ενωσω ( 1 εχει τα windows και τα αλλα δυο ειναι κενα) αλλα δεν βρηκα καμια επιλογη οποτε τα αφησα ετσι υπαρχει τροπος να τα ενωσω χωρις format?

Δημοσ.

Έπρεπε να βρεις καθαρή απείραχτη έκδοση......

κατέβασε αυτό MiniTool Partition Wizard Home Edition 7

Κάνεις delete τα δυο κενά διαμερίσματα (όχι αυτό των windows :) )

Μετά κάνεις resize/move το διαμέρισμα των windows ώστε να καλύπτει όλον τον δίσκο.

Πατάς apply και έτοιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...