Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

αυτη τη στιγμη εχω MS WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit και θελω να κανω format οποτε κατεβασα απο ενα site που μας παρεχει το πανεπιστημιο δωρεαν λογισμικο (αναφανδον) τα win7 64 bit professional με το 1ο service pack μεσα. Το εγραψα σε dvd me to Active@ ISO Burner και μετα πατησα restart to pc.

Eφοσον επελεξα boot option to optical drive μου μετα απο λιγο ενω περιμενα να μου δειξει στο installation των win7 μου δειχνει σε μαυρη οθονη Bootmgr is missing... και μετα συνεχιζει στα παλια μου windows.

στοιχεια συστηματος : intel core 2 quad q6600 processor @2.40, 4 gb ram

γενικα εχω ψαξει προφανως στο google αλλα δεν μπορω να βρω καποια συγκεκριμενη λυση οποτε οποιος ξερει κατι θα με σωσει!!! ευχαριστω!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι το iso κατεβηκε ολοκληρο απο το ιντερνετ? Το sha1sum του (γιατι αυτο δινει η ms επισημα) συμπιπτει με αυτο του αυθεντικου"?

Το iso το εγραψες οπως προβλεπεται να γραφεται ενα iso σε δισκακι φανταζομαι, χωρις δηλαδη να το αποσυμπιεσεις με καποιο προγραμμα και οχι σαν ενα σκετο αρχειο μεσα σε ενα κενο δισκακι...

Το εγραψες σε χαμηλη ταχυτητα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συστημα αυτο το αναφανδον σου δινει ενα δικο του downloader σαν το utorrent και μου εδειξε οτι ολοκληρωθηκε οποτε δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα. Λες να φταει το dvd που εγραψα ? να προσπαθησω να το ξαναγραψω ? και αν ναι με ποιο προγραμμα προτεινεις? (εγω χρησιμοποιησα αυτο που προτεινε το Active@ ISO Burner)

( πρωτη φορα κανω φορματ και δεν εχω ξαναγραψει iso σε dvd)

Επεξ/σία από stoner
Δημοσ.

Σε 8x.

Εγω χρησιμοποιω nerο εδω και 10 χρονια σχεδον, απο την εκδοση 5 ως την 7. Αφου η 7 υποστηριζει vista και 7 κανονικα, δεν υπαρχει λογος για αλλαγη.

Δημοσ.

το ξαναεγραψα με 8χ αλλα τζιφος, παλι μου λεει BOOT CD Couldnt find bootmgr

μηπως φταει το αρχειο iso που εχω?

Δημοσ.

Ποτέ σε χ8 ταχύτητα είμαι παθών και μαθών πάντα σε χ4. Για να πω την αλήθεια όμως την έχω πατήσει από προγράμματα όπως το nero,ashampoo burning studio imgburn power iso και άλλα.Το μόνο πρόγραμμα που δεν με έχει προδώσει ποτέ είναι αυτό που έχουν τα windows τουλάχιστον στα 7αρια που έχω εγώ...

Δημοσ.

το εκανα αυτο με το στικακι και στο τελος εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να κανει bootable to usb οποτε παιζει να φταει το iso.

το ξανακατεβαζω ,,, (δεν με βλεπω να το κανω format.. )

Δημοσ.

Αν θες δοκίμασε αυτές της οδηγίες,όπου το κάνεις χειροκίνητα,έτσι αν πάει κάτι στραβά θα μπορείς να μας πεις και ακριβός σε ποιο σημείο κολλάει,αυτό θα βοηθήσει αρκετά.

http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...