Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δουλεύωντας waterfall όντως έχει αυτά τα προβλήματα. SCUM/Αgile όχι. σε καλό σου με έκανες και γέλασα. το καλύτερο ανέκδοτο στο θρεντ.
Apoll Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 σε καλό σου με έκανες και γέλασα. το καλύτερο ανέκδοτο στο θρεντ. Οντως το έγραψα SCUM και όχι SCRUM Kαι το χρησιμοποιώ κατακόρον και προσωπικά αλλά και στις εταιρίες που εργάζομαι. Αλλά βοηθά επίσης και οπουδήποτε, όχι μόνο στον προγραμματισμός. Εκτός αν είσαι παντρεμένος, οπότε δείξε κατανοήση οι γυναίκες δουλεύουν waterfall και με τίποτα δεν μπορούν να γυρίσουν σε Agile περιβάλλον.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δυστυχώς δεν ήταν το ορθογραφικό αυτό με το οποίο γέλασα αλλά τα προβλήματα που λείπουν με scrum/agile.
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με το ότι κάτι τέτοια συμβαίνουν. 4
imitheos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με το ότι κάτι τέτοια συμβαίνουν. Το συγκεκριμένο είναι επίτηδες ακραίο για να βγάλει γέλιο αλλά να ξερες πόσες εργασίες έβλεπα που ήτανε λυμένες με τέτοιο "brute-force" τρόπο (δυστυχώς αν σου πω ότι ήταν έτσι το 75% σε κάθε εξεταστική εσύ να βάλεις με το νου σου ότι ήταν το 90%)
kagelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 https://gist.github.com/weakish/7428608 4
imitheos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 https://gist.github.com/weakish/7428608 Ωραίο. Ίσως έχει ξαναγραφτεί στο νήμα αλλά μου θύμισε αυτό. 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν βαριέται ένας προγραμματιστής
coffeex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαλμένο από την ζωή, μου θυμίζει ένα φιλαράκι που κάνει ακριβώς το ίδιο και αναρωτιέται γιατί δεν λειτουργεί τίποτα When your colleague uses some random code he found online 4
geomagas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά: Site: Windows 93 . Enjoy! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα