mvaggel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αν και έχει καιρό πολύ να γράψει, παραμένει πάντα επίκαιρος και διασκεδαστικός ο Ζαχαρίας 1
andreapaog328 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 πραγματικά ο ζαχαρίας ήτανε επικός. είχα καει μια μέρα ολοκληρη...
gon1332 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 JavaZone video και δεν έχει ποσταριστεί αυτό? Με πρόλαβες. Αυτό...αυτό 3
migf1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αφιερωμένο στον migf1... Μου το έχεις ξανά αφιερώσει παλαιότερα (η πλάκα είναι πως "I was there too" όταν είχε πρωτο-κυκλοφορήσει... το τραγουδάγαμε ως φοιτητές ) Κάτι πιο σύγχρονο... Και μερικά ακόμα... words of wisdom ... EDIT: Ξέχασα κι αυτό (χάλια φωνή, αλλά έχουν πλάκα αυτά που λέει ) ... 2
bodi.de Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Είναι 3 φίλοι σε ένα αμάξι: Ένας γιατρός, ένας φυσικός και ένας προγραμματιστής. Ξαφνικά το αμάξι σταματάει και έπρεπε κάτι να κάνουν για να το φτιάξουν. Λέει λοιπόν ο γιατρός: - Προτείνω να δούμε το πρόβλημα στην καρδιά του. Να κοιτάξουμε τη μηχανή του αυτοκινήτου! Ο φυσικός : - Εγώ προτείνω να δούμε την δύναμη που το κινεί και πως αντισταθμίζεται από άλλες δυνάμες που προκάλεσαν την αδράνεια του... Και ο προγραμματιστής : - Εγώ λέω να βγούμε και να ξαναμπούμε! 3
geomagas Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Γιατί οι προγραμματιστές μπερδεύουν το Halloween με τα Χριστούγεννα; Διότι 31 Oct = 25 Dec 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα