chsam Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μετακομίζω από θεσσαλονίκη στην άνω ηλιούπολη και παω για HOL ,forthnet,WIND (πολύ καλές προσφορές).Είχα ήδη 4 χρόνια HOL στην θεσσαλονίκη και ήταν όλα οκ.Έχει καποιος γνώμη για την "απόδοση" των δυο στην ηλιούπολη;Υπόψιν οτι η αποσταση απο το αστικό κέντρο Δάφνης είναι 2,2 χλμ.
AiWaaa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλή τύχη σου εύχομαι. δύσκολη πριοχή ειδικά στο ν βρείς γραμμή. Έκανα 2 χρόνια να βρω.. Και μέσω οτε.. Προσωπικά έχω ον και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. εδώ που είμαι πιάνω μέχρι 17 mbps.
chsam Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλή τύχη σου εύχομαι. δύσκολη πριοχή ειδικά στο ν βρείς γραμμή. Έκανα 2 χρόνια να βρω.. Και μέσω οτε.. Προσωπικά έχω ον και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. εδώ που είμαι πιάνω μέχρι 17 mbps. Λάθος μου, δεν επισήμανα οτι πάω Ηλιούπολη Αθήνα...Σόρρυ
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 η ηλιουπολη παιζει σε καποια σημεια καλα σε αλλα οχι.συνηθως παιρνει απο 2 αστικα κεντρα αν θυμαμαι σωστα το ενα ειναι Λυσάνδρου 5 & Νυμφών που ειναι της ηλιουπολης και το αλλο ειναι της δαφνης που ειναι Ευτέρπης 3 .αν εισαι 2,2 Km τοτε το max που θα δεις θα ειναι υπο νορμαλ συνθηκες (δηλαδη ουτε τις καλυτερες ουτε τις χειροτερες ειναι 12-13 mbit.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα