KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 εμ οι νεες ταινιες θα εχουν το λογο της Disney. H παλιες θα συνεχισουν να εχουν το λογο της FOX.
trapat Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Η Ντισνευ είναι μια γιγάντια εταιρεία και έχει καμιά 10άρια θυγατρικές που φτιάχνουν ταινίες αλλά το logo της μπαίνει συνήθως μόνο στις παιδικές κ τα κινούμενα σχέδια. Και η 6η αίσθηση της Ντίσνευ είναι αλλά δεν ξεκινάει με το κάστρο του Μίκυ. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Και η 6η αίσθηση της Ντίσνευ είναι αλλά δεν ξεκινάει με το κάστρο του Μίκυ. Δεν είναι το κάστρο του Μίκυ αλλά της ωραίας κοιμωμένης. Ο Μίκυ δεν έχει κάστρο, μένει σε ένα σχετικά μικρό σπίτι στο Μίκυ Σϊτυ. 9
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Η Ντισνευ είναι μια γιγάντια εταιρεία και έχει καμιά 10άρια θυγατρικές που φτιάχνουν ταινίες αλλά το logo της μπαίνει συνήθως μόνο στις παιδικές κ τα κινούμενα σχέδια. Και η 6η αίσθηση της Ντίσνευ είναι αλλά δεν ξεκινάει με το κάστρο του Μίκυ. αποκλειεται. ανεξαρτητως ποια εταιρεια γυρισε την ταινια, αν το distribution το κανει η Disney, το λογο της μπαινει παντα μαζι με το λογο του στουντιου παραγωγης. γιαυτο βλεπεις στα Star Wars το λογο της FOX,επειδη κανει αυτη το distribution ενω οι ταινιες εχουν γυριστει απο την LucasFilms. οσο αφορα την 6η αισθηση, το distribution στην ελλαδα εγινε απο την Odeon,γιαυτο και δεν ειχε το λογο της Disney. αν παιξεις ενα αμερικανικο dvd της ταινιας,θα το εχει.
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Το μεγάλο άρμεγμα έτσι, εκεί που τους τα έπαιρνες ο Lucas τώρα θα τους τα παίρνουν τα ζόμπι της Ντίσνει.;ρ Επίσης: Star wars is over rated..
arxaggelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Eπισης εδω και καιρο οι Brad Bird και Damon Lindelof εργαζονται σε ενα μυστικο movie project στην Disney όχι όχι όχι!
gavros10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Επίσης: Star wars is over rated.. για την εποχη του ΟΧΙ 1
Kasrith Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά οπότε here. Μάλλον βιάστηκε πολύς κόσμος να πει πως ο Lucas ήθελα λεφτά κτλ Lucas gives his 4 billion to charity 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Άμα τη δεις δες τη με τη σειρά που βγήκαν οι ταινίες (4-5-6-1-2-3) και όχι με τη χρονολογική σειρά που εξελίσσονται τα γεγονότα. Άμα την δεις, δες Ep. IV - V - VI και τα prequels φαντάσου τα στο μυαλό σου πώς έγιναν. edit: http://www.youtube.com/watch?v=0WS33dNxKYc Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός πως όποτε άκουγα την μουσική της 20th Century Fox, πάντα θα την συνέδεα με Star Wars.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Το πρώτο πρικουελ όντως, φαντάσου πως δεν έγινε. Τα άλλα δύο όμως αξίζουν, ειδικά το 3ο
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 για την εποχη του ΟΧΙ Κοίτα, δεν θα μπω σε συζήτηση για το αν αξίζει τον ντόρο ή όχι, εντάξει ωραίες ταινίες, κάτι διαφορετικό αλλά νταξ, MOVE ON DAMN It. Γαμάτο ήταν και το Cleopatra αλλά δεν μας ζαλήζουν τον έρωτα με ταινίες, σειρές επί σειρών και τα ρέστα.;ρ 1
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Θα συμφωνησω με τον φιλο status. Ανηκουμε στην γενια που εχασε το τραινο του Star Wars. Δεν προλαβαμε ολο το hype, δεν το ειδαμε σινεμα, δεν παιξαμε με παιχνιδια. Καποια στιγμη το ειδαμε σε βιντεοκασετα ή στην τηλεοραση, και κλαιν μαιν. Μεγαλωσαμε ακουγοντας παντου (και εννοω ταινιες και σειρες στην τηλεοραση) να το εκθειαζουν σεναριογραφοι οι οποιοι το εζησαν και γουσταραν. Σαν σκυλακια του Παβλοφ λοιπον, απο μικρα παιδια "επρεπε" να μας αρεσει το Star Wars. Kαι σαν να μην εφτανε αυτο, φαγαμε και στην μαπα την καινουρια τριλογια. Ε, οχι λοιπον, να παει να χεστει το Star Wars. Προσωπικα πιο ζεστα συναισθηματα μου βγαζει το Home Alone που το ειδα την ιδια εποχη, και τα καρτουν της Disney, παρα το SW. Με αυτα μεγαλωσαμε οι περισσοτεροι εδω μεσα και ειναι λογικο. Απλα εχουμε φαει στην μαπα τοσο conditioning απο τους σημερινους 40ηδες+ που το θεωρουμε φοβερο. Ναι για την εποχη του ηταν φοβερο. Εμεις ομως δεν το ζησαμε. Πριν βγειτε εξω με πυρσους και τσουγκρανες...sorry, αλλα επρεπε να τα πω καπου! 1
gavros10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ουτε εγω το προλαβα αλλα το σεβομαι για αυτα που εχει προσφερει τους προηγουμενους. τα παιχνιδια αντιθετα τα εχω παιξει και αρκετα μαλιστα σε ps2
KilliK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Θα συμφωνησω με τον φιλο status. Ανηκουμε στην γενια που εχασε το τραινο του Star Wars. Δεν προλαβαμε ολο το hype, δεν το ειδαμε σινεμα, δεν παιξαμε με παιχνιδια. Καποια στιγμη το ειδαμε σε βιντεοκασετα ή στην τηλεοραση, και κλαιν μαιν. Μεγαλωσαμε ακουγοντας παντου (και εννοω ταινιες και σειρες στην τηλεοραση) να το εκθειαζουν σεναριογραφοι οι οποιοι το εζησαν και γουσταραν. Σαν σκυλακια του Παβλοφ λοιπον, απο μικρα παιδια "επρεπε" να μας αρεσει το Star Wars. Kαι σαν να μην εφτανε αυτο, φαγαμε και στην μαπα την καινουρια τριλογια. Ε, οχι λοιπον, να παει να χεστει το Star Wars. Προσωπικα πιο ζεστα συναισθηματα μου βγαζει το Home Alone που το ειδα την ιδια εποχη, και τα καρτουν της Disney, παρα το SW. Με αυτα μεγαλωσαμε οι περισσοτεροι εδω μεσα και ειναι λογικο. Απλα εχουμε φαει στην μαπα τοσο conditioning απο τους σημερινους 40ηδες+ που το θεωρουμε φοβερο. Ναι για την εποχη του ηταν φοβερο. Εμεις ομως δεν το ζησαμε. Πριν βγειτε εξω με πυρσους και τσουγκρανες...sorry, αλλα επρεπε να τα πω καπου! σε ποιο πλανητη εγιναν ολα αυτα; το Star Wars οταν πρωτοβγηκε ειχε θαφτει απο τους κριτικους. Στα οσκαρς δεν θα πηγαινε αν δεν ειχε γινει τοσο μεγαλο χιτ και παρολαυτα δεν κερδισε τα best picture και best director. Οι κολλητοι του Lucas, Coppola και De Palma, βαλανε τα γελια οταν πρωτοειδαν την ταινια σε ιδιωτικη preview προβολη. Μονο ο Spielberg του εδωσε συγχαρητηρια και του ειπε οτι αυτη η ταινια θα αλλαξει το σινεμα. Το Star Wars εγινε pop culture φαινομενο οχι λογω του σεναριου του αλλα επειδη προσεφερε για πρωτη φορα μια ανεπαναληπτη κινηματογραφικη εμπειρα. Ηταν το ESB με το εξαιρετικο του σεναριο και σκηνοθεσια. που εδωσε στο Star Wars συμπαν ενα adult περιεχομενο και μια σοβαρη υποσταση ενω αναζωπυρωσε την λατρεια του κοινου. μην ξεχναμε οτι ο λογος που βγηκε το ESB ηταν επειδη οι πωλησεις του merchandise του ειχαν πεσει και ο ιδιος ο Λουκας ειχε πει οτι η επιτυχια του σηκουελ θα αποδυκνειε τελικα ποσο δυνατο και δημοφιλης ηταν το franchise. Ειναι αναμενομενο και λογικο οτι το Star Wars σημερα δεν θα εχει το ιδιο Impact με την σημερινη γενια σε σχεση με την γενια του 70 οταν το ειδε για πρωτη φορα στους σινεμαδες. Ειδικα οταν σημερα ζουμε στην εποχη των κινηματογραφικων υπερθεαματων με τα απιστευτα τεχνολογικα τους θαυματα στα ειδικα, μια εποχη που οφειλεται στο τοτε Star Wars το οποιο αποτελεσε το σημειο καμπης για το entertainment cinema Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει μαγεια η original τριλογια. Κια εγω στην τηλεοραση την πρωτοειδα την τριλογια. και μου αρεσε. και συνεχιζει να μου αρεσει. Αργοτερα οταν βγηκαν τα σιχαματα τα πρηκουελς, οσοι ειμασταν φανς αλλα οχι φανμποις τις θαψαμε. δεν τις εξυμνουσαμε σαν τα νεα αριστουργηματα. Το θεμα ειναι να μπορεις να ξεχωριζεις το ομορφο απο την κουραδα, ακομη και αν αυτο θα σε πονεσει σαν φαν. Τελος για εμενα η ολη ουσια του Star Wars, η ολη μαγεια του συνοψιζεται στην παρακατω σκηνη: http://www.youtube.com/watch?v=1gpXMGit4P8 4
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Το Star Wars εγινε pop culture φαινομενο οχι λογω του σεναριου του αλλα επειδη προσεφερε για πρωτη φορα μια ανεπαναληπτη κινηματογραφικη εμπειρα. Ειναι αναμενομενο και λογικο οτι το Star Wars σημερα δεν θα εχει το ιδιο Impact με την σημερινη γενια σε σχεση με την γενια του 70 οταν το ειδε για πρωτη φορα στους σινεμαδες. Ειδικα οταν σημερα ζουμε στην εποχη των κινηματογραφικων υπερθεαματων με τα απιστευτα τεχνολογικα τους θαυματα στα ειδικα, μια εποχη που οφειλεται στο τοτε Star Wars το οποιο αποτελεσε το σημειο καμπης για το entertainment cinema Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει μαγεια η original τριλογια. Κια εγω στην τηλεοραση την πρωτοειδα την τριλογια. και μου αρεσε. και συνεχιζει να μου αρεσει. Αργοτερα οταν βγηκαν τα σιχαματα τα πρηκουελς, οσοι ειμασταν φανς αλλα οχι φανμποις τις θαψαμε. δεν τις εξυμνουσαμε σαν τα νεα αριστουργηματα. Το θεμα ειναι να μπορεις να ξεχωριζεις το ομορφο απο την κουραδα, ακομη και αν αυτο θα σε πονεσει σαν φαν. Απο ολα αυτα σε τι διαφωνησα εγω? Ειδικα το bold ειναι αυτο που ειπα παραπανω. Εννοειται οτι για την εποχη της ηταν μπροστα η τριλογια, και εννοειται οτι αλλαξε με τον τροπο της το σινεμα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ο fanboισμος της γενιας μας, για κατι που δεν εζησε σε ολο του το μεγαλειο. Απλα πιστευω οτι ολο αυτο ειναι απορροια του fanbοισμου που με το δικιο της εχει η γενια που το εζησε στους κινηματογραφους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα