Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oτι λεει ο τιτλος παιδες ηρθε η ωρα να αλλαξω την αρχαια LG w2361v , θα ηθελα να μου προτεινετε IPS στις 23 ιντσες να μου διευκρινισετε διαφορες μεταξυ AH-IPS και Ε-ΙPS και τι πρεπει να προσεξω. Να συμπληρωσω οτι εχω σκοπο να αγορασω και μια δευτερη οθονη απο αυτη που θα μου προτεινετε στο αμεσο μελλον για dual screen.

Δημοσ.

Σε αυτο το budget νομιζω αξιζει αρχικα η Dell 2312HM και επειτα πιο οικονομικη LG IPS231P-BN

Διαφορες μεταξυ των δυο θα δεις μονο στα επιμερους στοιχεια. Η Dell εχει περισσοτερες επιλογες συνδεσης + usb ports + καλυτερη εγγυηση.

Τωρα για τα περαιτερω που ζητας δεν ειμαι αρμοδιος. Αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι πως δε θα πιστευεις τη διαφορα απο το παλιο μονιτορ.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις λεφτά για πέταμα, μην αλλάζεις μονιτορ, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Αν από την άλλη σου περισσεύουν δες την dell που αναφέρει ο manosnik.

Έχε υπόψιν σου πάντως ότι εγώ διαφορά που να δικαιολογεί έστω και στο ελάχιστο αλλαγή ανάμεσα στο μονιτορ σου και στην dell δεν βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις λεφτά για πέταμα, μην αλλάζεις μονιτορ, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Αν από την άλλη σου περισσεύουν δες την dell που αναφέρει ο manosnik.

Έχε υπόψιν σου πάντως ότι εγώ διαφορά που να δικαιολογεί έστω και στο ελάχιστο αλλαγή ανάμεσα στο μονιτορ σου και στην dell δεν βλέπω.

η οθονη μου φιλε δεν με καλυπτει πλεον πως να στο πω ... εχω δει ips απο κοντα...

Εχω υποψιν μου την 2312 αλλα και την http://www.skroutz.gr/s/2293117/LG-IPS237L.html η οποια ειναι ah-ips σε σχεση με το e-ips της dell υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ των δυο?

• Super Moderators
Δημοσ.

με το μάτι δύσκολα θα δεις διαφορές, από εκεί και πέρα σαν Dellάκιας προτείνω την U2312hm :P

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες οδευω προς 2312 ,αν εχετε να προσθεσετε κατι αλλο δεκτο.

Δημοσ.

Φίλε μου και μια πρόταση απο εμένα είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/383513/LG-IPS235V.html

Πολύ καλή και φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενο μου μονιτορ με tn panel..

Βέβαια δεν την έχω βάλει δίπλα- δίπλα με την Dell για να τις συγκρίνω, αλλά να είσαι σίγουρος πως είναι μια αξιόλογη λύση!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες οδευω προς 2312 ,αν εχετε να προσθεσετε κατι αλλο δεκτο.

Καλησπερα φιλαρακι...Την πηρες τελικα την 2312....αν ναι θα ηθελα τις εντυπωσεις σου σε παρακαλω
Δημοσ.

απλα κορυφη πολυ ευχαριστιμενος ως ωρας , το ασπρο της οθονης ειναι απλα τελειο , στη συνηστω ανεπιφυλακτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...