sam sam Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω μόνιμα ενεργοποιημένα τα μαρκαρισμένα πλήκτρα στη δεύτερη λειτουργιά τους και όταν τα πατάω να μην χρειάζεται να πατάω και το "shift" . (από τη στιγμή που έχω δίπλα τους αριθμούς δεν υπάρχει λόγος να τους έχω και επάνω) κάπως το είχα κάνει κατά λάθος αλλά δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ.
jim_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Αυτο δεν γινεται γιατι ζητας κατι σαν "shift lock" το οποιο θα πιανει μονο στους αριθμους και δεν θα βγαζει τα γραμματα πχ με κεφαλαια παντα. Δεν ξερω αν υπαρχει καμια ρυθμιση των windows απο αυτες που ειναι για ατομα με ειδικες αναγκες που να επιτρεπει κατι παρομοιο. Μπορεις παντα να πατησεις το numlock και τα νουμερα δεξια να χρησιμοποιουνται για τη μετακινηση του κερσορα, οποτε να καταργησεις τα βελακια και τα home/end/pageup/pagedown
sam sam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 καταλαθος το είχα κάνει κάποτε και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. ή έστω με κάποιο τρόπο να είναι σαν πρώτη επιλογή τα "!#@$@#^%$%^%&*" και οχι οι αριθμοί .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα