Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα.εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου (toshiba a200-10w). οταν ανοιγω το καπακι για 2 δευτερολεπτα η οθονη μενει ανοιχτη και μετα σκοτεινιαζει παρα πολυ. (2-3 φορες οταν του εχω ανοιξει το καπακι η οθονη εχει λειτουργησει κανονικα για αρκετες ωρες).λιγο που το εψαξα στο ιντερνετ ειδα οτι ειναι προβλημα με το inverter...το πηγα λοιπον σε ενα μαγαζι εδω στην γειτονια που κανει service υπολογιστων και ενω μου ειχε πει οτι ειναι inverter,με πηρε σημερα τηλ και μου ειπε οτι τελικα ειναι και προβλημα της οθονης και πρεπει να αλλαχτει και αυτη...αλλα εχω την απορια,αν η οθονη ειχε προβλημα θα λειτουργουσε εστω και αυτα τα δευτερολεπτα η αυτες τις 2-3 φορες??

να ρωτησω και κατι αλλο,αν ψαξω να βρω καμια οθονη απο τις αγγελιες του site πρεπει να ειναι μονο του συγκεκριμενου μοντελου η κανουν και αλλες?

Δημοσ.

Ναι,γιατι προφανως εννουσε οτι εχει προβλημα η λαμπα της οθονης και δεν αναβει.

Μπορει σαν πανελ να ειναι λειτουργικο και να βλεπεις αχνα αλλα αμα χαλασει η λαμπα αλλαζεις οθονη.

Καποιες φορες στο παρελθον αλλαζαμε μονο λαμπα,αλλα ειναι πολυ χρονοβορο και φασαριωζικο,θελει μεγαλη προσοχη να μην σπασει κατα την τοποθετηση.

Δημοσ.

αξιζει να δωσω 150 ευρω να την αλλαξω η να βρω καμια μεταχειρισμενη απο εδω και να την αλλαξω μονος μου???ειναι δυσκολη διαδικασια?το λαπτοπ ειναι 5ετιας

Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ! εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το λαπτοπ της υπογραφης μου! το ειχα παει οταν ηταν εντος εγγυησης (πριν 2 χρονια ) και μου ειχαν αλλαξει ολη την οθονη ,το θεμα ειναι οτι μετα απο καιρο μου το ξαναπαρουσιασε! εμενα δουλευει η οθονη αλλα μολις την κουνισω λιγο μαυριζει αν και απο μεσα φαινεται οτι εχει πληροφορια και πρεπει να κλεισω το καπακι για να ξαναδουλεψει,λετε να ξαναχαλασε ή ειναι θεμα inverter ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...