tsotrilos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Χαιρετω, πριν κανα δυημερο αγορασα μια gtx 550ti.Στο Pc που εχω ειχα ηδη μια gts 250 oc mode με την οποια δεν αντιμετωπιζα καποιο προβλημα αν εξαιρεσει κανεις το γεγονος οτι ειναι σχεδον αρχαια και στο guildwars 2 που ξεκινησα να ασχολουμε δεν "τραβαγε" οποτε και πηρα την 550. ΤΟ προβλημα εχει ως εξης: Σε win 7 απο την στιγμη που την κουμπωσα ετρωγα BSODs αρκετα συχνα...οποτε λεω μαπα η καρτα. Σκευτηκα αρχικα drivers. Κατεβασα τους τελευταιους απο Nvidia.Εκανα format για να περασω 8, αρα δεν παιξει πλεον πιθανο confict με τους παλιους της gts 250. Στα 8 τωρα τα BSODs αναγραφουν -DPC_WATCHDOG_VIOLATION- Απο οσο το googlara παιζουν αμετρητοι λογοι για αυτη την ενδειξη. Παρ'ολα αυτα δοκιμασα να την "λιωσω" για να ξεκαθαρισω οτι φταιει οντως η καρτα. Της ετρεξα Unigen Heaven Benchmark 3d mark 06 Furmark Ενα ολοκληρο βραδυ με checkαρισμενο το extreme burn test οπου και μεχρι το πρωι δεν εκανε κιχ Ετρεξα VMT(Video Memory stress Test) για κανα δυωρο και παλι τιποτα.... Αν απορειτε γιατι τοσο βαβουρα για μια καρτα...ειναι αγορασμενη με 60 απο Stock House γνωστου πολυκαστηματος υπολογιστων και η εγγυηση της καλυπτει επιστροφη χρηματων,κατι που δεν με ενδιαφερει δεδομενου οτι αντιστοιχη καρτα με αυτα τα λεφτα ΔΕΝ παιζει καπου. Το συστημα μου εχει ως εξης: Cpu: COre 2 Quad 9400 Ram:2x1gb Geil + 1x2Gb Transend 800mhz M/B: Asus P5n-e Sli Psu:L&C 600Watts Τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να δω αν οντως φταιει η καρτα;
k_dinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο υπολογιστή. Έτσι θα δεις αν κολλήσει ο άλλος, και παράλληλα αν σταματήσει να κολλάει ο δικός σου
SeXBOX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ έχω την ίδια κάρτα αλλά τις έχω βάλει την ψύχτρα της στο 100% και όχι στο αυτόματο και έτσι δεν μου βγάζει μπλε οθόνες.
tsotrilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ έχω την ίδια κάρτα αλλά τις έχω βάλει την ψύχτρα της στο 100% και όχι στο αυτόματο και έτσι δεν μου βγάζει μπλε οθόνες. Αδελφε μου περασε μια ολοκληρη νυχτα με furmark extreme burning.Οποτε νομιζω οτι δεν ειναι θεμα θερμοκρασιας.Αυριο θα την βαλω σε ενα φιλο να δω πως θα παει
panos0100 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 λοιπον εχουμε την ειδια καρτα γραφικων ειναι και evga και σε εμενα εβγαζε μπλε οθονη στα χπ που εχω και εβγαλα τους παλιους οδηγους και εβαλα ακομα πιο παλιους και τωρα παει καλα αλλα να ρωτησω πως καταλαβαινεις οτι η μπλε οθονη ειναι απο την καρτα γραφικων λεει κατι; ξερεις γιατι και σε μενα εβγαλε μπλε οθονη ετρεξα ολα αυτα που λες δεν εβγαλε τιποτα την πηγα στο πλαισιο ειπανε δεν εχει πρωβλημμα και εκανα αυτο που λεω παραπανω και παλι ομως δεν ειμαι ευχαρηστιμενος
tsotrilos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 λοιπον εχουμε την ειδια καρτα γραφικων ειναι και evga και σε εμενα εβγαζε μπλε οθονη στα χπ που εχω και εβγαλα τους παλιους οδηγους και εβαλα ακομα πιο παλιους και τωρα παει καλα αλλα να ρωτησω πως καταλαβαινεις οτι η μπλε οθονη ειναι απο την καρτα γραφικων λεει κατι; ξερεις γιατι και σε μενα εβγαλε μπλε οθονη ετρεξα ολα αυτα που λες δεν εβγαλε τιποτα την πηγα στο πλαισιο ειπανε δεν εχει πρωβλημμα και εκανα αυτο που λεω παραπανω και παλι ομως δεν ειμαι ευχαρηστιμενος η υποθεση οτι φταιει η καρτα γραφικων εγινε απο το γεγονος οτι αφοτου εβαλα την 550 ξεκινησαν ολα. Ρε παιδες η μεγαλυτερη μου απορια ειναι η εξης.... Πως στο καλο γινετε να τρωω μπλε οθονη με το που παει να μπει στα windows,να κανει επανεκινηση και καπακια η καρτα να λειτουργει ΑΨΟΓΑ. Τι ειναι αυτο που μπορει να τρωει σκαλωμα με την εκινηση και να χαλαρωνει μετα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
darkheretic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δικιμασε στο BIOS να κανεις primary το slot της καρτας σου η και να αλλαξεις slot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα