nickmanak Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σημερα ειδα την ταινια, οποτε θα μπορω να συμμετεχω καλυτερα στο τοπικ. Παθαμε μεγαλη νίλα εντωμεταξυ. Ειχε ενα γερο στην αιθουσα κ ξερνουσε στις μοκετες καθε λιγο κ λιγακι. Τραγικο μιλαμε. Καθοταν πολυ μπροστα και μαλλον ζαλιζοταν στα γρηγορα μονταζ των μαχων. Ειδα ολο το TFA συνοδεια της μποχας των ξερατων του, μιας και τα εκανε κοντα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ίδιον της εποχής,ατακαδόρικο "σαρκάστικό" cringeworthy χούμορ ευτύχως όχι σε επίπεδα μαρβελοταινίας το Winter Soldier μπροστά του, ηταν δράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σημερα ειδα την ταινια, οποτε θα μπορω να συμμετεχω καλυτερα στο τοπικ. Παθαμε μεγαλη νίλα εντωμεταξυ. Ειχε ενα γερο στην αιθουσα κ ξερνουσε στις μοκετες καθε λιγο κ λιγακι. Τραγικο μιλαμε. Καθοταν πολυ μπροστα και μαλλον ζαλιζοταν στα γρηγορα μονταζ των μαχων. Ειδα ολο το TFA συνοδεια της μποχας των ξερατων του, μιας και τα εκανε κοντα μου. Πω ρε συ ξενέρα ! Παρεμπιπτόντως ήμουν σε mode βαρεμάρας και μόλις διάβασα το post σου πέθανα στο γέλιο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Kylo Ren κυριολεκτικά για γέλια. Δεν είναι απαραίτητο να είναι όμορφός κάποιος για να γίνει ηθοποιός αλλά φυσικά και παίζει ρόλο το πρόσωπό του αναλόγως του ρόλου που ενσαρκώνει. Οταν έβγαλε τη μάσκα,άρχισαν τα γέλια στην αίθουσα, κάποια πίσω μου είπε φόρα τη ξανά κτλ. Ολα αυτά σε μια "σοβαρή" σκηνή που καταστράφηκε για το θεατή ύστερα από όλα αυτά. Για εμένα είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της ταινίας τόσο ο ίδιος ο ηθοποιός σαν καστινγκ όσο και ο τρόπος που τον παρουσιάζουν ως ρόλο.Πήγαμε από τον Vader που σου εβγάζε ένα δέος σ'αυτή τη καρικατούρα πού τον έχουν πάρει στο ψιλό.Πλήρης υποβάθμιση του ρόλου του αντίπαλου δέοντος και της σκοτεινάς πλευράς.Τουλάχιστον δεν απορώ πιά γιατί φοράει κράνος. Είναι λίγο σπόιλερ καταρχάς... Μα ήταν επιτηδευμένο να μοιάζει με φλώρο, και καλά πρώην πριγκιπόπαιδο, για να τονιστούν και οι εσωτερικές του αμφιβολίες για το αν ανήκει στη σκοτεινή πλευρά ή αν κατά βάθος είναι ακόμα αγαθός. Οπως και το ότι ακόμα είναι αρκετά αδύναμος. Εδώ τις τρώει από τη κοπελιά στο τέλος... :Ρ (ίσως ξαδέρφη του? χμμ) Darth Vader δεν είναι, θέλει να γίνει. Προσωπικά, όπως έγραψα και νωρίτερα, βρήκα την ιστορία του ενδιαφέρουσα, με τις αμφιβολίες του για το που ανήκει, από που προέρχεται, για το τραγικό (απ ότι μαθαίνουμε) ρόλο του Luke, ως άλλου Obi-Wan ενδεχομένως... Εχει ποτένσιαλ θεωρώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Της ποιας; Μεγαλοφυίες είναι/ήταν ο Fincher και ο Spielberg στη σκηνοθεσία, οι Coen Bros και ο Sorkin στο σενάριο, ο Lubezki και ο Deakins στη διεύθυνση φωτογραφίας και οι Kubrick, Coppola και ΡΤΑ σε όλα... Ο Λούκας τι το μεγαλοφυές έχει παράγει; Χωρίς να θέλω να μειώσω τον όλο κόσμο του star wars ή τη συμβολή του στα Indy, αλλά μη κοροϊδευόμαστε... really? αμφισβητουμε τωρα την ιδιοφυια του Lucas; ο ανθρωπος που ως filmmaker και businessman αλλαξε το σινεμα για παντα; τι μας λες τωρα. αντι να πετας 5-6 ασχετα ονοματα για να μας ψαρωσεις, γιατι δεν κανεις μια μικρη ερευνα για το ποσο σημαντικη ειναι η προσφορα του Lucas στον κινηματογραφο; να μην στα λεω εγω, ιντερνετ εχεις. η ακομη καλυτερα δες τις ταινιες του, μπας και καταλαβεις γιατι ο ανθρωπος ηταν πρωτοπορος. Σημερα ειδα την ταινια, οποτε θα μπορω να συμμετεχω καλυτερα στο τοπικ. Παθαμε μεγαλη νίλα εντωμεταξυ. Ειχε ενα γερο στην αιθουσα κ ξερνουσε στις μοκετες καθε λιγο κ λιγακι. Τραγικο μιλαμε. Καθοταν πολυ μπροστα και μαλλον ζαλιζοταν στα γρηγορα μονταζ των μαχων. Ειδα ολο το TFA συνοδεια της μποχας των ξερατων του, μιας και τα εκανε κοντα μου. ισως ξερναγε με αυτα που εβλεπε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porco_rosso Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 κλασσικα επιχειρηματα κιλλικ, iq αμοιβαδας, ''ψαξε στο ιντερνετ'' ή μονοσυλλαβες λέξεις ή φωτογραφίες (y) κατσε τωρα φαε τα λυσσακα σου που η ταινια γνωριζει universal acclaim, ο toyboy luca$ απαξιωθηκε και επισημως πληρως και θα φας στη μαπα θες δε θες αλλες 2 ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Για μενα η τριλογια 1999-2005 σπερνει, ειδικα το τελευταιο, οπου εγιναν ολα τα ξεκαθαρισματα. Γιατι τοσο μισος δεν καταλαβαινω. Μιλαμε για 3 διαφορετικες εποχες, 70s, 90s & 2015-20. +1. Απείρως καλύτερη η δεύτερη τριλογία με το τελευταίο επεισόδιο (3) να είναι το καλύτερο της σειράς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Τραγικό το star wars. Μόνο οι κωμικές ατάκες αξίζαν 6 στα 10 από εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Γλυτώσαμε από την κατάρα του skiabox 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Γλυτώσαμε από την κατάρα του skiabox Χουβαρντάς κιόλας για τραγική ταινία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Θα την δω αύριο να σχηματίσω άποψη, αλλά τραγική ε; Και αδικημένα τα prequel ε....; OK.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 η ταινια γνωριζει universal acclaim Βλέπω και γω το ίδιο. Επίσης τα μακ ντόναλντς γνωρίζουν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως εδώ και δεκαετιες. Οπότε το φαγητό που σερβίρουν είναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Η δικη μου γνωμη ειναι οτι κατι της λειπει. Ισως η ελλειψη star ηθοποιων οπως στα prequel, η ελλειψη yoda, vader, emperor, η προσωπικη πινελια του Λουκας, η ελλειψη καινοτομιας που ειχαν τα prequel. Το casting και η ονοματολογια μου φανηκαν λαθος σχεδον σε ολους τους νεους χαρακτηρες. Μονο η κοπελα ξεχωριζει (αν και ξυλάγκουρο) αλλα και παλι δεν φτανει την padme. Γενικα η ταινια δεν εχει ενα νεο χαρακτηρα που να σε ταρακουνησει και να σου μεινει οπως ο κουαι-γκον, γουιντου, νταρθ-μωλ κλπ. Το σεναριο ειναι πολυ αφελες γιατι σου πετανε στην αρχη σε λιγες αραδες ολο το στορυ και ψαχνεις να βρεις τι ειναι ποιος και γιατι εγινε ολη αυτη η κωλοτουμπα (σαν του συριζα) και χαθηκαν ολοι οι κοποι της αντιστασης στην τριλογια 77-83. Επρεπε να χτυπησει άλλη φλεβα το σεναριο, να δουμε νεα πραγματα, νεο στορυ, οχι κωλοτουμπες. Απολαυστικη ταινια, δεν αντιλεγω, αλλά δεν με παρακινει να πληρωσω για 2η προβολη οπως εκανα σε ολα τα επεισοδια της τριλογιας 1999-2005. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως χάρηκα για τον Μαρκ Χάμιλ. Μπορεί να έμοιαζε σαν ανάποδο γαμώτο και να μη θεωρείται αξιόλογος ηθοποιός την τελευταία εικοσαετία, αλλά με τη φωνή του έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο χώρο της φαντασίας. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2015 από Miracle Worker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω και γω το ίδιο. Επίσης τα μακ ντόναλντς γνωρίζουν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως εδώ και δεκαετιες. Οπότε το φαγητό που σερβίρουν είναι.. Συμφωνώ πως το universal acclaim δε σημαίνει απαραίτητα καλό προιόν. Το παράδειγμά σου όμως είναι άστοχο καθώς η επιτυχία των mcdonalds δεν οφείλεται στην ποιότητα αλλά στη χαμηλή τιμή αφού με 7-8 δολάρια που τρως εκεί δεν τρως πουθενά αλλού ειδικά στο USA. Τα εισιτήρια έχουν την ίδια τιμή για όλες τις ταινίες άρα είναι στο χέρι σου να καταναλώσεις το καλό προιόν εφόσον δεν είναι παράγοντας η τιμή. Αν σου έλεγαν να φας με 10€ Goodys ή στη Σπονδή τι θα διάλεγες? Οπότε... maybe just maybe και εφόσον εδώ μιλάμε για μια μορφή τέχνης όπου πέρα από κάποια αντικειμενικά κριτήρια μπαίνουν και πολλά υποκειμενικά, ίσως να σκεφτείς πως δεν άρεσε σε ΕΣΕΝΑ η ταινία αλλά αυτό δε σημαίνει αυτομάτως πως είναι άσχετοι ή ηλίθιοι αυτοί στους οποίους άρεσε? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν βαλθεί 2-3 εδώ μέσα με μένος να πείσουν τους υπολοίπους πως πρόκειται για κακή ταινία (ή όχι... whatever) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα