Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η ερώτηση ήταν για ταυτόχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η ερώτηση ήταν για ταυτόχρονα Brainfart για κάποιο λόγο διάβασα "ή" όχι "και" I stand corrected... δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ ειδικά με την τελευταία παράγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 the apologists strike back. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Την είδα τελικά. Νταξει, βλέπεται ευχάριστα, ας πούμε εγώ που δε πολυθυμόμουν το 4 δε με χάλασε τόσο... (αν με πιάνετε) Βέβαια υπερβολικά παιδικό/επιφανειακό, όπως αναμενόταν βέβαια. Ο Kylo Ren έχει ενδιαφέρον σα χαρακτήρας και η όλη ιστορία του, οι υπόλοιποι κάπως αδιάφοροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ ειδικά με την τελευταία παράγραφο. ειδικά αυτό το τελευταίο, ακριβώς αυτό! βγήκαμε και είπαμε "ε ένταξη η αρχή είναι ΙΣΩΣ τα επόμενα να είναι καλύτερα" p.s prequel haters strike back! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Πρεμιέρα δίνουν τίποτα, κανένα αναμνηστικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα εννοείς? Όχι, γιατί να δώσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αρρωστησε ο φιλος με τον οποιο θα πηγαινα. Εχει μεινει το εισητηριο του για σημερα στις 9 στο village φαληρου απλη προβολη. Υπαρχει κανενας που να ενδιαφερεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αρρωστησε ο φιλος με τον οποιο θα πηγαινα. Εχει μεινει το εισητηριο του για σημερα στις 9 στο village φαληρου απλη προβολη. Υπαρχει κανενας που να ενδιαφερεται; Ναι, αλλά μια ερώτηση πρώτα. Όταν ακούς τη λέξη "Τόξο", τί σου έρχεται στο μυαλό; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, αλλά μια ερώτηση πρώτα. Όταν ακούς τη λέξη "Τόξο", τί σου έρχεται στο μυαλό; Toν τοξοβολο απο το thread του lgbtc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω δεν πέρασες το test.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Θα παρω τη βοηθεια του κοινου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Την είδα τελικά. Νταξει, βλέπεται ευχάριστα, ας πούμε εγώ που δε πολυθυμόμουν το 4 δε με χάλασε τόσο... (αν με πιάνετε) Βέβαια υπερβολικά παιδικό/επιφανειακό, όπως αναμενόταν βέβαια. Ο Kylo Ren έχει ενδιαφέρον σα χαρακτήρας και η όλη ιστορία του, οι υπόλοιποι κάπως αδιάφοροι. Ποτε προλαβες και το ειδες? ειχε πρωινη προβολη? το ειδα εγω στην εξτρα προβολη που βαλανε στο βιλατζ στις 13.30 εγω με 2 φιλες μου και αλλοι 30 αντρες μεσα... μου αρεσε πολυ η σκηνοθεσια ηταν απιστευτη, ο JJ εκανε τρομερη δουλεια Στο σινεμα πανικος με το που εμφανιστηκαν οι τιτλοι αρχης...ουρλιαχτα και κραυγες. Βεβαια στο σεναριο επασχε λιγο, δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο, απλα ηταν ενα ρομαντικο- φλασμπακ στους ηρωες του 4,5,6 με απιστευτο μεν τροπο που σε εκανε να δακρυσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα