Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ε, καλά, ρωτάει ηλικίες 13-16 για μια ταινία πριν 40 χρόνια (αυτά τα παιδιά δεν έχουν ακόμη συναίσθηση των κινηματογραφικών icons και είναι λογικό) και για μια καινούρια ταινία που έτυχε μηδέν διαφήμισης στη χώρα μας. Δεν μου λέει απολύτως τίποτε το βίντεο. Και σίγουρα δεν αποδεικνύει κάτι για τον πόσα εισιτήρια θα έκοβε αν είχε έρθει νωρίτερα κλπ κλπ. Μιλάμε για το Star Wars, που και στα prequels πριν 10 χρόνια είδαμε τον Vader...
thomasG4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μιλάμε για το Star Wars, που και στα prequels πριν 10 χρόνια είδαμε τον Vader... Μιλάμε για μια εποχή που το internet δεν είχε τόσο μεγάλη διείσδυση στην κοινωνία στο βαθμό που είναι τώρα. Τώρα σε όποιο site και να μπεις που ασχολείται με ταινίες θα δεις ένα reference στο Star Wars. Αυτό για μένα σημαίνει ότι έχουν αυξηθεί αρκετά οι νέοι fans των Star Wars και στην Ελλάδα. Πάλι σαν χώρα δεν πιστεύω οτι είμαστε τόσο κοντά σε σχέση με την Αμερική ας πούμε, άμα το πάρουμε αναλογικά αλλά καμία σχέση με 10 χρόνια πριν. Το βίντεο δεν αποδεικνύει κάτι γιατί αυτές οι ηλικίες που ρωτούσε δεν αποτελούν κατά βάση το geek κοινό του star wars. Άσε που είναι πολύ μικρό το δείγμα. Άμα ρωτούσε περισσότερο ηλικίες 25-45 και άνδρες, τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά. 1
Θρασύμαχος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Άρεσε στον Στοκλάσα. Έχει πολύ σπόιλερ το βίντεο.
Eru Iluvatar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα φτάσει τον Παπακαλιάτη σίγουρα, γιατί στην Ελλάδα οι μεγαλύτεροι πελάτες των cinema είναι οι μουνόδουλοι, αλλά θα φτάσει κοντά. Αν γίνει αυτό, τι να πω ρε φίλε. Αν είναι δυνατόν να κόψει περισσότερα εισιτήρια οΠαπακαλιάτης! Αλλά όπως είπα και παραπάνω, οι Έλληνες γουστάρουν την τσόντα.
gpgalanis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Οι ταινίες τύπου Παπακαλιατη είναι σαν το Frozen. Οι γκομενες και τα παιδιά δεν πάνε μόνα τους στον κινηματογραφο οπότε τα εισιτήρια είναι πάντα τουλάχιστον Χ2.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Άρεσε στον Στοκλάσα. Τελικά δεν ήταν ο ενθουσιασμός μας. Άρεσε σε πολύ κόσμο η ταινία. Ακόμη και σε αυτόν τον κομπλεξικό εκνευριστικό τύπο που με ενοχλεί αφόρητα:
KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Άρεσε στον Στοκλάσα. πεφτω απο τα συννεφα. φυσικα η υποκρισια και τα διπλα στανταρντ τους ειναι μονο για χλευασμο. οπως και η κριτικη τους. Τελικά δεν ήταν ο ενθουσιασμός μας. Άρεσε σε πολύ κόσμο η ταινία. τσου. περασε μια βολτα απο 4chan, reddit, youtube και imdb. την εχουν ξεσκισει την ταινια. στο imdb, μεσα σε μια βδομαδα απο 9.8 επεσε στο 8.7. και θα κατεβει κι αλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στο RT πάντως είναι στο 92% το liked it του audience, 146k άτομα, καθόλου άσχημα... Πάνω από 8 να μείνει στο imdb και θα είναι εκεί που "πρέπει"... 1
KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 το συστημα αξιολογησης του RT ειναι για τα πανηγυρια, επειδη ειναι δυαδικο ακομη και τις μετριες κριτικες, θα τις εκλαμβει ως θετικες. για αυτο και εχουμε κατι τερατουργηματα οπως το STID, στα 87/90. παντως στο πιο αξιοπιστο Metacritic, η βαθμολογια ειναι στα 81 και 7.4. και θα πεσει κιαλλο. πως να το κανουμε τωρα, το TFA δεν ειναι η δευτερα παρουσια οπως οι πρωτες πληρωμενες κριτικες της Disney και η αρχικη υπερενθουσιωδη αντιδραση των fanboys, θελουν να την βγαλουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ούτε εγώ έχω αυτή την άποψη, αλλά τουλάχιστον έχει μια διαφορά από τα I/II/III κι είναι αρκετά κοντά στο VI
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 τσου. περασε μια βολτα απο 4chan, reddit, youtube και imdb. την εχουν ξεσκισει την ταινια. στο imdb, μεσα σε μια βδομαδα απο 9.8 επεσε στο 8.7. και θα κατεβει κι αλλο. Για κάθε ταινία που κυκλοφορεί θα υπάρξουν κάποιοι που θα "ξεσκίσουν" την ταινία στα παραπάνω μέρη και για κάθε ταινία η αρχική βαθμολογία στο imdb θα είναι μεγαλύτερη από ότι η τελική. Η συνολική εικόνα, όμως, δεν είναι η ίδια σε κάθε ταινία.
V for Vagelis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είμαι τόσο φαν των star wars, αλλά δε θα έλεγα όχι σε ένα καλό adventure movie. Να πάω να το δω;
gpgalanis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως εγώ που συνεχίζω να βλέπω τις 2 τριλογιες (1 ταινία κάθε μέρα στη Nova) νομίζω πως η μεταγενεστερη τριλογία μου αρέσει καλύτερα!
KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Για κάθε ταινία που κυκλοφορεί θα υπάρξουν κάποιοι που θα "ξεσκίσουν" την ταινία στα παραπάνω μέρη και για κάθε ταινία η αρχική βαθμολογία στο imdb θα είναι μεγαλύτερη από ότι η τελική. Η συνολική εικόνα, όμως, δεν είναι η ίδια σε κάθε ταινία. ναι, αυτο λεμε, οτι η συνολικη εικονα δεν αυτη της καθολικης αποδοχης που υποτιθεται οτι απολαμβανει η ταινια, οπως την περνανε τα media outlets και τα fanboys. Ναι ούτε εγώ έχω αυτή την άποψη, αλλά τουλάχιστον έχει μια διαφορά από τα I/II/III κι είναι αρκετά κοντά στο VI η νοσταλγια μιλαει. τα ιδια και χειροτερα προβληματα με τα prequels εχει. φυσικα το μεγαλυτερο αμαρτημα ειναι πως ειναι ενα ξεδιαντροπο ρημεικ του ANH.
dekulinkgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Οι ταινίες τύπου Παπακαλιατη είναι σαν το Frozen. Οι γκομενες και τα παιδιά δεν πάνε μόνα τους στον κινηματογραφο οπότε τα εισιτήρια είναι πάντα τουλάχιστον Χ2. Εγω εβαλα στοιχημα με ενα φιλο οτι ο muthafucker θα πουλησει περισσοτερα εισητηρια απο το star wars sthn χωρα μας.Πιστευω θα ειναι απο τα πιο ευκολα στοιχηματα που εχω κερδισει ποτε. Τωρα για την ταινια αυριο το μεσημερι θα παω με τα ανιψια που λογικα θα ξετρελαθουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα