nickmanak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το domestic ΗΠΑ τους νοιαζει πιο πολυ, οπου το Αβαταρ κυριαρχει με 760,5 (προς το παρον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εκλεισα και γω εισητηρια{των 9,5) για 25,θα κανω καλα χριστουγενα Φενεται ειμουν καλο παιδι ολη την χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpaneas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ενα βιντεάκι από το σινεμά που πήγα στην πρεμιέρα, για να πάρετε μια γεύση από το πνεύμα των ημερών : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 βγηκε ηδη σε cam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis69tzel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ιεροσυλία.....cam........ποτέ !!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 οποιος νομιζει οτι το SW βρισκεται σε καλυτερα χερια τωρα, ειναι βαθια νυχτωμενος. δεν πειραζει ομως, θα ξυπνησουν και αυτοι καποτε, με τον Uncle George να γελαει τελευταιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αρχικά να πω ότι δεν έχω εμπειρία από 3D. Πήγα μόνο μια φορά και είδα τον πλανήτη των πιθήκων (το δεύτερο) και αυτό γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να μην το δω μεταγλωττισμένο, όπως συνηθίζεται εδώ που ζω. Το ίδιο μου συνέβη με το Star Wars: ο μόνος τρόπος να το δω στην πρεμιέρα ήταν σε IMAX 3D. Στον πλανήτη των πιθήκων η εμπειρία μου ήταν απαίσια. Περισσότερο με ενόχλησε το 3D, ήταν απλά κάτι που έπρεπε να συνηθίσω ώστε να καταφέρω να αγνοήσω και δεν πρόσθεσε τίποτα στην ταινία. Φαινόταν λες και οι ηθοποιοί βρίσκονται μέσα σε ενυδρείο, πίσω από την οθόνη. Τη δεύτερη φορά, όμως, ήταν πολύ διαφορετικά! Αισθανόμουν σαν να βρισκόμουν στον ίδιο χώρο με τους ηθοποιούς. Η τρίτη διάσταση μου φάνηκε φυσική, όχι σαν εκείνα τα 3D χάρτινα κατασκευάσματα που υψώνονται μέσα από τις σελίδες ενός παιδικού βιβλίου. Δεν ξέρω, όμως, και δεν έχω αρκετή εμπειρία για να ξέρω αν αυτό οφείλεται στην ταινία ή στο IMAX. Ιδιαίτερα η ποιότητα του IMAX με ενθουσίασε. Εσείς τι εμπειρίες έχετε από 3D; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το IMAX 3D ήταν απίστευτο, κι επειδή βαρέθηκα (σεναριακά ήταν αρκετά προβλέψιμο) από ένα σημείο και μετά καθόμουν και χάζευα το βάθος στις σκηνές. Ειδικά το κοντινό στο Star Destroyer με έκανε να γυρίσω και να κοιτάξω προς το κέντρο τις αίθουσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 οποιος νομιζει οτι το SW βρισκεται σε καλυτερα χερια τωρα, ειναι βαθια νυχτωμενος. δεν πειραζει ομως, θα ξυπνησουν και αυτοι καποτε, με τον Uncle George να γελαει τελευταιος. πείνασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εσείς τι εμπειρίες έχετε από 3D; To 3D του star wars είναι χαμηλής ποιότητας. To Avatar και τα Hobbit έχουν 3D που αξίζει να δεις. Και την αρχική σκηνή - μόνο - του Prometheus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το 3D του Hobbit αξίζει μόνο με τα 48FPS, αλλιώς το 24αρι είναι πεταμένα λεφτά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το 3D του Hobbit αξίζει μόνο με τα 48FPS, αλλιώς το 24αρι είναι πεταμένα λεφτά...Να σημειώσω ότι το είδα στα 48, δεν έχω ιδέα πώς φαίνεται στα 24. Πάντως χρειάζεται μερικά λεπτά να το συνηθίσεις, αλλά σαν εμεπιρία 3δ it is as good as it gets επειδή βαρέθηκα (σεναριακά ήταν αρκετά προβλέψιμο)Επαψα να ανυσηχώ ότι είμουν ο μόνος που είχε αυτή την εμπειρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 To 3D του star wars είναι χαμηλής ποιότητας. To Avatar και τα Hobbit έχουν 3D που αξίζει να δεις. Και την αρχική σκηνή - μόνο - του Prometheus Εμένα μου άρεσε το 3D του Star Wars, ενώ δε μου άρεσε του πλανήτη των πιθήκων. Από αυτό που μου λες, δηλαδή από το στιγμή που το χαρακτηρίζεις χαμηλής ποιότητας, αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες ταινίες έχουν τουλάχιστον αντίστοιχα καλό 3D με το Star Wars (ή και καλύτερο) και ο πλανήτης των πιθήκων ήταν η εξαίρεση που είχε απαίσιο. Ή μήπως έχει να κάνει με άλλα πράγματα, όπως η ποιότητα του σινεμά; Γιατί εγώ τα είδα σε διαφορετικές αίθουσες, προφανώς με διαφορετικό εξοπλισμό. Το 3D του Hobbit αξίζει μόνο με τα 48FPS, αλλιώς το 24αρι είναι πεταμένα λεφτά... Αχά! Τι σημαίνει αυτό; Πώς ξέρω εγώ σε πόσα FPS παίζει η ταινία στο σινεμά; Δηλαδή πχ IMAX σημαίνει περισσότερα FPS σίγουρα ή είναι ένα εντελώς ανεξάρτητο χαρακτηριστικό που πρέπει να το ψάχνω κάθε φορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Να σημειώσω ότι το είδα στα 48, δεν έχω ιδέα πώς φαίνεται στα 24. Πάντως χρειάζεται μερικά λεπτά να το συνηθίσεις, αλλά σαν εμεπιρία 3δ it is as good as it gets Η εμπειρία είναι τα 48fps κι όχι το 3D, αν υπήρχε πχ 48fps σε 2D θα το προτιμούσα με τα 1000... Αχά! Τι σημαίνει αυτό; Πώς ξέρω εγώ σε πόσα FPS παίζει η ταινία στο σινεμά; Δηλαδή πχ IMAX σημαίνει περισσότερα FPS σίγουρα ή είναι ένα εντελώς ανεξάρτητο χαρακτηριστικό που πρέπει να το ψάχνω κάθε φορά; Μόνο το Hobbit έχει βγει και σε 48fps μέχρι στιγμής, καμία άλλη ταινία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα