Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Episode 7 [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο Ταραντινο ειναι τυχερος που δεν ειναι Ελλαδα, εντελει με την Disney μπορει να βρει μια λυση, με τον Παπακαλιατη οχι.  :-D

παντως συμφωνα με το Deadline, ο QT λεει μαλακιες, ολες οι βδομαδες με προπωλημενα εισιτηρια για το SW ειχαν κλειστει στο συγκεκριμενο θεατρο εδω και μηνες.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Τέλεια εμενα που μου αρέσουν όλες από ότι διαβάζω θα γουστάρω...αλλα θα κάνω υπομονή μετά τις γιορτές γιατί είμαι σίγουρος θα γίνετε της πουτάνας, μια Δευτερα/Τρίτη του 2016 θα είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.
παντως συμφωνα με το Deadline, ο QT λεει μαλακιες, ολες οι βδομαδες με προπωλημενα εισιτηρια για το SW ειχαν κλειστει στο συγκεκριμενο θεατρο εδω και μηνες.

πέσαμε από τα σύννεφα... :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε 'σεις αυτό το Dolby Atmos αξίζει; Επίσης σε ένα μεγάλο σινεμά (πχ odeon starcity) πόσο καλύτερη είναι η ποιότητα σε ήχο και εικόνα από ότι σε κάποιο μικρότερο (πχ αελλω, αθηναιον)

Δημοσ.

Ρε 'σεις αυτό το Dolby Atmos αξίζει; Επίσης σε ένα μεγάλο σινεμά (πχ odeon starcity) πόσο καλύτερη είναι η ποιότητα σε ήχο και εικόνα από ότι σε κάποιο μικρότερο (πχ αελλω, αθηναιον)

πάντως είναι πιο ακριβό. απο 7€ το εισιτήριο κανονικα στο dolby atmos είναι 9,5 

Δημοσ.

Δεν θα ήταν μέγιστο troll αν κάποιος πήγαινε στην Ελληνική πρεμιέρα και στις διαφημίσεις πετούσε spoilers φωναχτά μέσα στην αίθουσα; :D

Δημοσ.

Δεν θα ήταν μέγιστο troll αν κάποιος πήγαινε στην Ελληνική πρεμιέρα και στις διαφημίσεις πετούσε spoilers φωναχτά μέσα στην αίθουσα; :D

Πες τους ότι είναι το New Hope φτιαγμένο χειρότερα

Εστειλα email για τα 22 λεπτά διαφημίσεις πριν το σταρ γουορς, τους έγραψα - ευγενικά - ότι πληρώνω για να δω μόνο την ταινία. Μου απάντησαν ότι για να είναι viable η επιχείρησή τους οι διαφημίσεις είναι αναγκαίες

Δημοσ.

Πες τους ότι είναι το New Hope φτιαγμένο χειρότερα

Παντως παντου διαβαζω οτι ειναι αντιγραφη του A New Hope.Οποτε παω προετιμασμενος για το χειροτερο καθως το new hope ποτε δεν με ξετρελανε.Τελοσπαντων την Πεμπτη θα μπω να γραψω και εγω την αποψη μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είναι τυχεροί παίζει να πιάσουν την 2η θέση, αν και φαίνονται πολλά τα 2.1b του Τιτανικού...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...