DhZou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θέλω να ξέρω αν εχει φωτόσπαθα για να παω να τη δω. Πρέπει να μπω στο άλλο thread? Άσε μας αγόρι μου, μην ειρωνεύεσαι σε παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Συντομα θα σκασει κανα cam rip σε torrent για τους ανυπομονους. Αν και αυτες οι ταινιες δεν βλεπονται σπιτι σε laptop ή tv, χαραμιζονται ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Όχι cam ρε συ... κρίμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα παραπάνω για καλό Star Wars?? Είναι μέτριο Star Wars (το χειρότερο μέχρι τώρα) και δεν αξίζει να το δει κανείς στο σινεμά επειδή αγαπάει τη σειρά ή τις ταινίες γενικά, δεν προσφέρει κάτι ιδαίτερο σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Βέβαια ότι και να σας πει κάποιος εσείς θα την πατήσετε όπως την πάτησα και γω, λόγο της καταιγιστικής διαφήμισης και των πρώτων, πιθανών πληρωμένων, θριαμβευτικών κριτικών. Για να περάσει η ώρα ή για ραντεβού είναι απλά ΟΚ Το μόνο μέρος της ταινίας που ξεχωρίζει είναι η τελευταία σκηνή. Γενικά ενώ έχει το μπάτζετ, τα εφέ, τους ηθοποιούς, και καλούτσικο σενάριο πάσχει από απλοϊκή πλοκή (σε αρκετά σημεία είναι σαν παιδικό παραμυθάκι), μονοδιάστατους διαλόγους, μέτριες ερμηνείες, επαναλήψεις πραγμάτων που έχουμε ξαναδεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Χειρότερο από τα Ι ΙΙ ΙΙΙ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Not really, δύσκολα τα πιάνεις αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα παραπάνω για καλό Star Wars?? Είναι μέτριο Star Wars (το χειρότερο μέχρι τώρα) και δεν αξίζει να το δει κανείς στο σινεμά επειδή αγαπάει τη σειρά ή τις ταινίες γενικά, δεν προσφέρει κάτι ιδαίτερο σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Βέβαια ότι και να σας πει κάποιος εσείς θα την πατήσετε όπως την πάτησα και γω, λόγο της καταιγιστικής διαφήμισης και των πρώτων, πιθανών πληρωμένων, θριαμβευτικών κριτικών. Για να περάσει η ώρα ή για ραντεβού είναι απλά ΟΚ Το μόνο μέρος της ταινίας που ξεχωρίζει είναι η τελευταία σκηνή. Γενικά ενώ έχει το μπάτζετ, τα εφέ, τους ηθοποιούς, και καλούτσικο σενάριο πάσχει από απλοϊκή πλοκή (σε αρκετά σημεία είναι σαν παιδικό παραμυθάκι), μονοδιάστατους διαλόγους, μέτριες ερμηνείες, επαναλήψεις πραγμάτων που έχουμε ξαναδεί Θα το δούμε, θα κρίνουμε και μετά τα λέμε διότι για κάθε αρνητική κριτική έχω διαβάσει/ακούσει υπερδιπλάσιες θετικές (και για να σε προλάβω όχι από κριτικούς αλλά από κόσμο απλό που το είδε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Χειρότερο από τα Ι ΙΙ ΙΙΙ? Πολύ άνετα, και από 4,5,6 ούτε για αστείο! Αν δεν είχε το μπάτζετ που χρειάζεται για να απεικονίσουν την "ουσία" του σύμπαντος που έχουμε γνωρίσει σε προηγούμενες ταινίες της σειράς, με τους πλανήτες, τα ατμοσφαιρικά εξωγήινα σκηνικά, τα εξωγήινα όντα, τα ειδικά εφέ κτλ δε θα βλεπόταν. Αυτά σώζουν την ταινία. Συν όλα τα άλλα, κάτι που με ενόχλησε προσωπικά είναι η μεγάλη υποβάθμιση της Δύναμης στην ταινία Not really, δύσκολα τα πιάνεις αυτά Τα παραλές, συγκρίνεις ηθοποιϊα και πλοκή? Θα το δούμε, θα κρίνουμε και μετά τα λέμε διότι για κάθε αρνητική κριτική έχω διαβάσει/ακούσει υπερδιπλάσιες θετικές (και για να σε προλάβω όχι από κριτικούς αλλά από κόσμο απλό που το είδε) Καλά θα κάνετε που θα τη δείτε, απλά keep your expectations low Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλά θα κάνετε που θα τη δείτε, απλά keep your expectations low Χωρίς παρεξήγηση εφόσον δεν ξέρω τα γούστα σου, θα κρατήσω τουλάχιστον medium expectations βασιζόμενος σε γνώμες ανθρώπων που ξέρω τι τους αρέσει και τι όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τα παραλές, συγκρίνεις ηθοποιϊα και πλοκή? Σιγά την πλοκή των episode 1,2,3... H ερμηνεία του Anakin φτάνει για να θάψει τους πάντες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για πες και για την ηθοποιϊα τώρα, τί γνώμη έχεις; Είναι καλύτερη στο 7 ή στα 1,2,3; Ποιος απ' όλους θα πάρει όσκαρ στο 7 Για να τα λέμε ένα ένα, σιγά σιγά. Χωρίς spoiler, ένα από τα πολύ μεγάλα αρνητικά είναι που χρησιμοποίησαν ακριβώς ίδια ή με μικρή παραλλαγή γεγονότα και σκηνές που είχαμε δει στο επεισόδιο τέσσερα, θα τα εντοπίσετε εύκολα όταν δείτε την ταινία. Είναι σα να βλέπεις το ίδιο πράγμα σε χειρότερη εκτέλεση. Ξέμειναν από ιδέες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το TFA ήταν ουσιαστικά σαν ένα reboot του New Hope Σίγουρα το 90+% που έχει στο RT είναι υπερβολικό, αλλά για μένα τουλάχιστον είναι ανώτερο των prequels... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το TFA ήταν ουσιαστικά σαν ένα reboot του New Hope Εδώ συμφωνούμε, είναι (πολύ) ίδια σε πολλά σημεία Σίγουρα το 90+% που έχει στο RT είναι υπερβολικό, αλλά για μένα τουλάχιστον είναι ανώτερο των prequels... Και εδώ διαφωνούμε.. Στα δύο τρίτα της ταινίας (πριν την τελική επίθεση των ρέμπελων) πήγα στην τουαλέτα με την άνεσή μου, έκανα τη δουλειά μου, έπλυνα τα χέρια μου, τα έβαλα στο dryer να στεγνώσουν καλά καλά και γύρισα πίσω με κανονικό βήμα. Ούτε καν με απασχολεί τί έχασα σε αυτά τα πέντε λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γούστα, σίγουρα υπάρχει κόσμος που του άρεσε πχ το νέο F4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα