Kostas93 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 :cool: πάτα την εικόνα και δες το gif για πες και πως το εκανες γιατι θελω να τρολλαρω εναν φιλο. 1
Catalyst Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 http://flix.gr/news/alamo-cinemas-star-wars-contest.html Το ξέρω ότι στο Αμέρικα, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου, θα γίνουν πολλές ακόμα εκδηλώσεις, απλά εκεί καταλαβαίνουν τι σημαίνει Star Wars και σέβονται τους θεατές. Για να μην αρχίσουμε πάλι την ιστορία με την FeelGood, καμιά εκδήλωση αναμένεται να γίνει εδώ; Το οτιδήποτε.
nickarmy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 άρχισαν οι προπωλήσεις για τις 24 !!! (το λέω αφού έκλεισα )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 και σε Dolby Atmos από ότι βλέπω στα Village... btw, εξαντλούνται γρήγορα, μην το αφήσετε μέχρι το τέλος της βδομάδας...
gavros10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 και σε Dolby Atmos από ότι βλέπω στα Village... btw, εξαντλούνται γρήγορα, μην το αφήσετε μέχρι το τέλος της βδομάδας... Μονο στις αιθουσες 1 το εχει. Που ειναι η vmax οεο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 2 άιθουσες το απλό, 1 αίθουσα το 3D, 1 αίθουσα το Dolby Atmos και καμία από αυτές VMAX ή Gold Class (για το Mall)... Τι σαμποτάζ πέφτει? Η ταινία του motherfucker έχει καβατζωμένη τη Vmax όλη την προηγούμενη βδομάδα...
gavros10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 2 άιθουσες το απλό, 1 αίθουσα το 3D, 1 αίθουσα το Dolby Atmos και καμία από αυτές VMAX (για το Mall)... Τι σαμποτάζ πέφτει? Υποψιαζομαι οτι θα ανοιξουν τις προπαραγγελιες αργοτερα, αλλα εγω σημερα αυριο θα τα κλεισω. Το atmos που το ειδες; * Το βρηκα, δεν εχει στο φαληρο που εψαχνα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το atmos που το ειδες; https://www.villagecinemas.gr/el/tainies/prosehos/movie/?c=104147
paularas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Θεσσαλονικη ειναι ενα βημα πριν το παιξουν σε οθονη iphone 3gs με καμμενο ηχειο
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 2 άιθουσες το απλό, 1 αίθουσα το 3D, 1 αίθουσα το Dolby Atmos και καμία από αυτές VMAX ή Gold Class (για το Mall)... Τι σαμποτάζ πέφτει? Η ταινία του motherfucker έχει καβατζωμένη τη Vmax όλη την προηγούμενη βδομάδα... no Vmax? what the hell? τo 3D το ξεχναμε γιατι δεν ειναι native. αιθουσες atmos σε ποια Village cinemas υπαρχουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι στιγμής τπτ νομίζω, ίσως την δώσουν αργότερα, ίσως την κρατήσει ο motherfucker...
D4rkshadow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τι περιμενεις κατι διαφορετικο; Να σας πω συζητηση που εγινε μπροστα μου απο κριτικους του ελληνικου κιν.Πιστευουν οτι ο motherfucker θα κανει μακραν πιο πολλα εισητηρια απο το star wars και δεν καταλαβαινουν για πιο λογο κανουν μερικοι τοση φασαρια. Δεν ηθελα να εκθεσω την αδελφη μου που με πηγε σε αυτη την εκδηλωση αλλιως θα τους τα ελεγα ενα χερακι....
Porco_rosso Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ναι, δεν λενε και κατι που δεν ισχυει...
paularas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 πάντως θεσσαλονίκη όπου έψαξα και για τις 3 εκδόσεις normal/atmos/3d είναι οι μικρές και μεσαίες αίθουσες και σε καμία vmax. κρίμα γμτ
dekulinkgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τι περιμενεις κατι διαφορετικο; Να σας πω συζητηση που εγινε μπροστα μου απο κριτικους του ελληνικου κιν.Πιστευουν οτι ο motherfucker θα κανει μακραν πιο πολλα εισητηρια απο το star wars και δεν καταλαβαινουν για πιο λογο κανουν μερικοι τοση φασαρια. Δεν ηθελα να εκθεσω την αδελφη μου που με πηγε σε αυτη την εκδηλωση αλλιως θα τους τα ελεγα ενα χερακι.... Δυστηχως ετσι ειναι.Μονο το γυναικειο πληθυσμο να παρεις θα κανει τρελα εισιτηρια ο motherfucker.Και εννοειται οτι θα ξεπερασει το star wars στην χωρα μας.Απο την παρεα μου ολες οι γυναικες θα πανε σιγουρα σε αντιθεση με το star wars που ανεξαρτητως αν ειναι καλο ή οχι ξερω και πολλους ανδρες που δεν θα πανε.Αλλα στον motherfucker θα τους τραβηξουν οι γκομενες τους να πανε μαζι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα