gavros10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Killik και λοιποι, θα το πω μια φορα και ευγενικα. Το κοβεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porco_rosso Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 δε μπορω να διανοηθω τι πουτσες θα σπαει δλδ, οταν οντως βγει η ταινια Inb4 ενα τεραστιο ΜΟΥΦα με bold και χρωμα τη μερα που θα παει ( να το δει, ετσι σωστα μονολεκτικα και μονοκυτταρα σα κ αυτον και μετα, ατελειωτο, ατελειωτο, ατελειωτο spαm για παντα, μεχρι το episode 8... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εγω εχω κανει εδω και καιρο ignore καποια σπαστικα ατομα που την εχουν δει στο ινσομνια και εχω βρει την ησυχια μου. Καντε το κι εσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 κάποιοι παίζουν τον ρόλο του κλασικου σπαζοκλαμπανια καραγκιοζακου,που κάνει οτι μπορεί για να ασχολούνται ολοι με τη πάρτη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Killik και λοιποι, θα το πω μια φορα και ευγενικα. Το κοβεις; να κοψω τι ακριβως; δεν παραβιαζω κανενα κανονα του φορουμ. δεν κανω προσωπικη επιθεση σε κανενα και δεν σποιλεριαζω την ταινια. το τοπικ ειναι ανοιχτο για συζητηση οσο αφορα την ταινια, και ο κανενας ειναι ελευθερος να ανεβασει τα σχολια του σχετικα με αυτην. το μονο πραμα που κανω. αν δεν γουσταρεις τα σχολια μου, κανε με ignore. σου δινει αυτη την δυνατοτητα το φορουμ. απλα, ομορφα, πολιτισμενα. εγω απο την δικη μου πλευρα, θα σε παρακαλουσα μονο, τον προστακτικο τονο προς το προσωπο μου να το κρατησεις για τον εαυτο σου. μην μπαινεις στον κοπο να μου απαντησεις, οτι ηταν να πω το ειπα, δεν χρειαζεται να βγουμε εκτος θεματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Α, τελικά δε θα δούμε χοντρό Luke. :Ρ Εχασε μπόλικα κιλά βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 και η Fisher δεν πηγε πισω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Λέτε να ισχύει για το ποιος είναι ο kylo ren; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 sarcasm on: Ναι, ισχυει. 1000%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ποίος είναι ο Κάιλο Ρεν; Έλα, σποιλεριάστε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 O Jar Jar Binks 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 κλαιω Site: Star Wars: The Force Awakens black character is shrunk on posters in China | Daily Mail Online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 3D super comfortable seats + super sound! ειναι η ακριβη αιθουσα του σινεμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 O Jar Jar Binks Όχι ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 3D super comfortable seats + super sound! ειναι η ακριβη αιθουσα του σινεμα!! υποψιν ομως οτι 3D στο TFA δεν ειναι native, οποτε ισως να μην αξιζει τα λεφτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα