KilliK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ενταξει, το να εξιλεωθει τωρα οταν ειναι υπευθυνος για γενοκτονιες και παιδοκτονιες, εεε, ειναι λιγο τραβηγμενο.
ScarletK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει μεταξύ σοβαρού κι αστείου πόσταρα. Όπως και η προφητεία έχει κι άλλες ερμηνείες. Αλλά still ρε Killik emperor. O πιο δυνατός απ'όλους υποτίθεται. Αν το συγκρίνεις με lore από παλιούς lords δεν του φαίνεται και πολύ -σε raw power- αλλά το level of deception καθώς το ότι πρέπει να χει αναστηθεί κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές και το cloak της sith-ιλας είναι λιγάκι broken. Το να μιλάς με ένα jedi master πρόσωπο με πρόσωπο και να μην μπορεί να καταλάβει δείχνει τρομερό έλεγχο. Απλά εμένα προσωπικά δεν μου το βγάζει στις ταινίες, λόγω εκτέλεσης. Αμα τα δεις στα χαρτιά είναι όντως πολύ δυνατός. Οπότε για να επιστρέψω, ναι είναι μεγάλο kill για την εξιλέωση του vader. Άσε που πιο πλατιά μιλώντας ο vader είναι αρκετά δυνατός για να διατηρήσει την ταυτότητα του, απλά το brainwash έπρεπε να διώξει απ'το κεφάλι του. Δεν είναι ότι έπρεπε να πάρει καμιά άδεια από κανένα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το χειρότερο είναι που γυρνάει σαν νεαρός Anakin στις νέες εκδόσεις, δεν φαίνεται τόσο χαρούμενος στην τελευταία σκηνή ειδικά; Σαν να του έχει φύγει όλο το Dark Side-λίκι από μέσα (NOT!) Anakin rape-face.
trayban Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά πείτε ότι θέλετε για την ταινία,η Ντίσνεϊ θα πλημμυρίσει στα φράγκα απο τα παιγνίδια..
trayban Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 εννοείται ....Είδα το παιγνίδι ο ανιψιός και παλαβωσε,ο οποίος έχει μέχρι κασετίνα νταρθ βειντερ
nickarmy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ευτυχώς μεγάλωσα για κάτι τέτοια αλλα έχω πάει στα ποιο ακριβά
KilliK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ευτυχώς μεγάλωσα για κάτι τέτοια αλλα έχω πάει στα ποιο ακριβά στις γυναικες;
nickarmy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 στις γυναικες; μπα ποιο οικονομική μου είναι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά πείτε ότι θέλετε για την ταινία,η Ντίσνεϊ θα πλημμυρίσει στα φράγκα απο τα παιγνίδια.. 1
optimistic_83 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Χριστουγεννιατικο Δεντρο Darth Vader.. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Χριστουγεννιατικο Δεντρο Darth Vader.. The Dark Lord of the Sithmas.
Ntinaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 απ οτι ειδα Imax δεν εχουμε στην ελλαδα. ποια αιθουσα προτεινετε για μεγιστη ποιοτητα εικονας και ηχου? (αθηνα)
gavros10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αναγκαστικα, village vmax φαληρο ή μαρουσι. Το dolby atmos να δουμε σε ποιες αιθουσες υπαρχει. Στις vmax λεει οτι εχουν dolby digital surround. Παραλειψη ή πραγματικοτητα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα