Sugizo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 κλείσαμε για 16/12 στις 23:59 IMAX 3D (original version), να'ναι καλά τα cineplexx 1
gpgalanis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πάντως η πλάκα θα είναι αφού κλείσουν όλοι πρώτα εισιτήρια για τις 24 και μετά να το βγάλουν τελικά μια εβδομάδα νωρίτερα !
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 - There were stories about what happened. That they postponed your movie because of Papakaliatis. - It's true. All of it. 5
dekulinkgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 ασε που εδω τριπολη που ειμαι παιζει στις 24-25 δεκεμβριου να ειναι κλειστος ο κινηματογραφος λογω εορτων..........
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Κλαίω στο Anakin VS Luke Surprise στο τέλος... 2
optimistic_83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ελπιζω να μην απογοητευσει τους οπαδους του Star Wars το episode 7.. Δεν πιστευα ποτε οτι θα δω τον Darth Vader σε τετοια χαλια 4
KilliK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 φατε την Site: You Won't Live to See the Final Star Wars Movie | WIRED καποιοι απο εμας ειχαμε προειδοποιησει για αυτο, αλλα οι περισσοτεροι ηταν απασχολημενοι να ζητωκραυγαζουν για την αποχωρηση του Lucas.. 1
coffeex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ΑΡΚΕΙ οι ταινίες να είναι ευχάριστες και όχι πατάτες και με χάλια εφέ.
blanka Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Γιατί το james bond που δεν τελειώνει ποτε τι έπαθε η ταινία; ίσα ίσα που ενηλικιώθηκε και μας έδωσε τελευταία διαμάντια
Pa0ki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως, στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πιστεύω ότι ίσως δεν προλάβω να δω τον Luffy να βρίσκει το One Piece 4
KilliK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ποια διαμαντια; τα Skyfall, QOS, Spectre? αυτα ειναι σκουπιδια, μην μπερδευεις την εμπορικη επιτυχια με την ποιοτικη τους αξια. Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ΑΡΚΕΙ οι ταινίες να είναι ευχάριστες και όχι πατάτες και με χάλια εφέ. γιαυτο και εισαι ο τελειος καταναλωτης-πελατης της Disney. για εσενα φιταχνει αυτες τις ταινιες. το προβλημα ειναι οταν βγει το 100ο SW movie, αν θα εχεις το ιδιο ενδιαφερον..
Porco_rosso Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το Spectre δε τοχεις δει καν και το Skyfall οτι πιπα και να λες, εχει παρει τις καλυτερες κριτικες και απο κοινο και απο κριτικους απολες τις ταινιες του μποντ μεχρι σημερα, οποτε μονο σκουπιδι δε το λες, ασχετο αν σαρεσε 100% ή οχι (εμενα δε με τρελανε αλλα ηταν μια χαρα περιπετεια)... οποτε ρε αγορι, αντε τραβα σε κανα τοπικ αβαταρ, warcraft ή ότι πιπα με εφε και μπαμ μπουμ και καθυστερημενη ανεγκεφαλη δραση βρεις και παρατα μας, εχεις σπασει μπαλες 1 χρονο πριν βγει η ταινια, την οποια δε θα δεις καν (οπως κανεις γνκ) απλα θα αναπαραγεις τα γενικα αρνητικα σχολια ανα το ιντερνετ επειδη ξερωγω ο Λουκας ειναι μπαρμπας σου και θιχτηκες, ή η φιλμικη σου λογικη που αντιλαμβανετε το ''καλος καλος εκρηξη κλισε χολυγουντιαρικο ''μνμ'' και εφε'' ή απλα είσαι ένα pathetic miserable no life ανθρωπακι που τη βρισκει ετσι... κανε μας τη χαρη λοιπον και τραβα να ασχοληθεις με τον παπαρα τον Καμερον ή κανενα sandbox videogame-ταινια να στανιαρεις ουτε γω θα ενθουσιαστω αν βγουν 35 star wars + η Ντισνεη sucks ass γνκ αλλα first things first, ας βγει μια καλη νεα τριλογια σε σχεση με αυτον το καρκινο που μας εδωσε ο Λουκας 10+ χρονια πριν και μετα βλεπουμε... 3
Apoll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αγόρασα εισητήριο για τις 23:45 στις 16/12 εδώ Αγγλία. Ητοι ετών 18+ μόνο μπορούν να είναι στην αίθουσα και προβλέπεται πακέταρισμένη, εξ ού και μπήκα στον κόπο να πληρώσω £1 επιπλέον, για VIP θέση και να την επιλέξω κιόλας. Όπως κάνουμε με τα αεροπορικά εισητήρια
coffeex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 γιαυτο και εισαι ο τελειος καταναλωτης-πελατης της Disney. για εσενα φιταχνει αυτες τις ταινιες. το προβλημα ειναι οταν βγει το 100ο SW movie, αν θα εχεις το ιδιο ενδιαφερον.. Κοίτα δεν θα το πάρω και βαριά αν δεν είναι καλές οι ταινίες απλά δεν θα τις δω στο σινεμά. Ελπίζω αυτή (7η) να είναι καλή και να μην απογοητευτούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα