Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Episode 7 [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς ναι. Μιλάμε για αυτό που κάνει τα δικά μας Σινεμά να μοιάζουν με παραβάν περιπλανώμενου θεάτρου σκιών στην Ήπειρο του 1910.

Δημοσ.

Όσοι είμαστε απο βόρεια Ελλάδα μπορούμε να πάμε στη Σόφια μια εκδρομούλα, εκεί έχουν κανονικό IMAX 3D κινηματογράφο. Για την ακρίβεια, δυο έχουν. Βέβαια δεν ξέρω τι τιμές παίζουν. Το κακό είναι ότι θα έχεις και τους βουλγάρικους υπότιτλους και θα χαλάει λίγο την εικόνα.

Δημοσ.

Μακάρι να είναι ψέμα αυτό που διαβάζω...

Πρέπει να γνωρίζετε γιατί στην Ελλάδα δεν θα δούμε το καινούριο Star Wars στις 17 Δεκεμβρίου όπως ο υπόλοιπος πλανήτης αλλά στις 24.

Η διανομή αποφάσισε να βγάλει κανονικά στις 17 την καινούρια ταινία του Παπακαλιάτη και να μεταθέσει το Star Wars μια εβδομάδα αργότερα.

Είμαστε η χώρα που θα μεταθέσει ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, για να δούμε τις νέες γλυκανάλατες περιπέτειες του Παπακαλιάτη.

απο γκρουπ στο facebook https://www.facebook.com/Bring-Star-Wars-To-Greece-18122015-1647478458802137/?fref=nf

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μια εβδομάδα αργότερα. Στη χώρα που μένω οι πρεμιέρες είναι Παρασκευή και έρχεται κανονικά στις 18. Αν υπάρχει παραπάνω από μία ταινία για πρεμιέρα, θα προβληθούν όλες την ίδια μέρα, δεν τις φέρνουν μία μία. Δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα αλλά μου ακούγεται λίγο άκυρο.

Παρόλα αυτά, η Ελλάδα ακόμα και σε αυτό είναι πίσω. Απλά θα πρέπει να καταργήσετε το ίντερνετ για μια εβδομάδα.

Εδώ απ' την πρώτη μέρα προπώλησης οι κανονικές προβολές στο κοντινότερο σ' εμένα σινεμά γέμισαν και εγώ κατάφερα να βρω καλή θέση μόνο σε 3D που ήταν και αυτό ψιλογεμάτο.

Δε θέλω να φανταστώ τί θα γίνει στην Ελλάδα όταν αρχίσουν οι προπωλήσεις λίγες μέρες πριν την προβολή. Απλά άθλια μεταχείρηση σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες με τεράστιο fanbase.

Δημοσ.

Μα δεν γινεται στην ελληνικη πραγματικοτητα να βγει η "πολυαναμενωμενη" ταινια του παπακαλιατη μαζι με το star wars. Και εγω, αν δουλευα στον προγραμματισμο σε καποια εταιρεια διανομης, δεν θα τα εβαζα αυτα τα δυο μαζι. 

EDIT: Παπακαλιαταρος

12195923_10207905491425064_6287858068797

• Like 4
Δημοσ.

Μα δεν γινεται στην ελληνικη πραγματικοτητα να βγει η "πολυαναμενωμενη" ταινια του παπακαλιατη μαζι με το star wars. Και εγω, αν δουλευα στον προγραμματισμο σε καποια εταιρεια διανομης, δεν θα τα εβαζα αυτα τα δυο μαζι. 

Παρ' όλα αυτά, πιστεύω είναι αρκετά εύκολο να δείξουμε την όποια αγανάκτησή μας (είναι απλά αστείο και μόνο που το συζητάμε!), στέλνοντας στην Feelgood από ένα mail, message στο fb, tweet κ.λπ. Του πούστη, Star Wars είναι, δεν θα είμαστε και λίγοι!

Δημοσ.

Παρ' όλα αυτά, πιστεύω είναι αρκετά εύκολο να δείξουμε την όποια αγανάκτησή μας (είναι απλά αστείο και μόνο που το συζητάμε!), στέλνοντας στην Feelgood από ένα mail, message στο fb, tweet κ.λπ. Του πούστη, Star Wars είναι, δεν θα είμαστε και λίγοι!

Σε προλαβε το luben. Το πηραν χαμπαρι σημερα, μπορει και απο εδω.... 

Και ενα ελληνικο αρθρο για την κατασταση

http://freecinema.gr/papakaliatis-vs-star-wars/

• Like 1
Δημοσ.

καλα εχει γινει χαμος με το θεμα της αλλαγης της ημερομηνιας απο την Feelgood. διαβαστε τα σχολια, απο οτι φαινεται οντως η αλλαγη εγινε προσφατα, με το 17/12 να ειναι η παγκοσμια πρεμιερα για ολες τις χωρες. τα χωνουν αγρια και στον Ηλια που ετρεξε να υποβαθμισει το θεμα εκ μερους της Feelgood.

http://freecinema.gr/papakaliatis-vs-star-wars/

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ η ανακοίνωση της Feelgood είναι απλώς τραγική λες και το SW είναι για παιδάκια προσχολικής ηλικίας.

H Feelgood αγαπά το Star Wars όσο και εσείς.

Καταλαβαίνουμε πως η 24η Δεκεμβρίου σας φαίνεται ότι είναι σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στην Ελλάδα, η Δύναμη ξυπνάει εκείνη την ημέρα γιατί στον μικρό μας πλανήτη αυτή είναι η καλύτερη ημερομηνία για την ταινία. Η ημερομηνία αυτή ανακοινώθηκε πριν ένα χρόνο και έχει παραμείνει η ίδια (https://www.facebook.com/StarWarsGR/videos/1553481241556223/), ανεπηρέαστη από βροχές μετεωριτών, επιθέσεις stormtroopers και άλλων διαγαλαξιακών κακών.

Επειδή έχουμε όλους εσάς, που την περιμένετε και την στηρίζετε, θέλουμε η ταινία να παιχτεί στην κινηματογραφικά, ιστορικά και εισιτηριακά καλύτερη εβδομάδα της χρονιάς. Και εκεί ακριβώς την προγραμματίσαμε.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να κλείσετε τα φωτόσπαθα σας, και να μοιραστούμε μαζί την αγωνία ως τις 24 Δεκεμβρίου. Άλλωστε, ένας Jedi χρησιμοποιεί τη Δύναμη για γνώση και για άμυνα, ποτέ για επίθεση.

May the Force be With You.

Όσο από το βρίσιμο που πέφτει (και δικαιολογημένα) να'χει ο Θεός...

Δημοσ.

Πραγματικά τέτοιο nerd rage δεν έχει υπάρξει ξανά στην Ελλάδα!

Καλά τα σχόλια είναι τραγικά! Ο άλλος λέει ότι οι fans θα ξενιτευτουν για να δούνε το SW με όνειρο να πάνε στην Αγγλία! Και οι υπόλοιποι έχουν λυσσαξει με την ημερομηνία και αν ήταν πρώτα 24 ή 17 και ποιος την άλλαξε πρώτος κτλ.

Λοιπον για να τελειώνει το θέμα Παπακαλιατης rules και το SW το πολύ για κανένα screener είναι! Έτσι κι αλλιώς μετά την προβολή του SW της Disney και του JJ οι περισσότεροι θα το κραζετε!

ΥΓ. Επίσης Jar Jar rules!

Δημοσ.

Απαραδεκτοι τροποι συμπεριφορας απο τα τρελο fan boys. 7 Μερες ειναι, οχι 30. Έχουν φερει την καταστροφη. Αν καποιος διαβαζε τα σχολια χωρις να ξερει τι γινεται, θα νομιζα οτι δεν θα την εφερναν καν. 

Επιπλεον, το κοινο του star wars στην Ελλαδα ειναι περιορισμενο. Δεν παει ο οποιοσδηποτε. Οποτε ποσα εισιτηρια θα κοψει; 350κ; 500κ; Παραπανω δεν παει. 

Δημοσ.

Απαραδεκτοι τροποι συμπεριφορας απο τα τρελο fan boys. 7 Μερες ειναι, οχι 30. Έχουν φερει την καταστροφη. Αν καποιος διαβαζε τα σχολια χωρις να ξερει τι γινεται, θα νομιζα οτι δεν θα την εφερναν καν. 

Επιπλεον, το κοινο του star wars στην Ελλαδα ειναι περιορισμενο. Δεν παει ο οποιοσδηποτε. Οποτε ποσα εισιτηρια θα κοψει; 350κ; 500κ; Παραπανω δεν παει. 

Το fan base στην Ελλάδα σίγουρα έχει αυξηθεί εξαιτίας των παραπροϊόντων (σειρές, games κλπ) και την είσοδο της νέας γενιάς μετά την τελευταία τριλογία οπότε είναι λογικός ο όγκος της δυσφορίας. Απλά οι ενέργειες και οι δηλώσεις της εταιρείας διανομής είναι τραγικά γελοίες και γι αυτό σας φαίνονται υπερβολικές οι αντιδράσεις. Όταν με το καλό προβληθεί εδώ η ταινία θα βγάλουμε τις μεζούρες να τη δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη. Τη fan base λέω, έτσι; B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...