Catalyst Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 https://www.reddit.com/comments/3qvj6w/ Ξεκίνησα να το διαβάζω περιμένοντας να γελάσω αλλά προχωρώντας μου φαινόταν όλο και πιο λογικό. Λοιπόν θα είμαι ειλικρινείς. Επειδή πλέον έχω πειστεί πως αυτός ήταν ο λόγος που δημιουργήθηκε ο χαρακτήρας, οποιοδήποτε άλλο σενάριο κι αν ξετυλιχτεί στη 3η τριλογία θα είναι για μένα πολύ λίγο. Θέλω πραγματικά να το δω να συμβαίνει. Θα είναι το πιο επικό twist στην ιστορία του κινηματογράφου. Αλλά φοβάμαι πως ο Abrams δεν έχει τα κότσια να το επιχειρήσει. ΥΓ. Υπάρχει πολύ ζουμί και στα comments από κάτω για όποιον ενδιαφέρεται. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον ένα τέτοιο plot twist, αλλά πιστεύω ότι βλέποντας το κοινό που στόχευσε η αρχική τριλογία, αλλά φυσικά και η νεότερη, το οποίο είναι το 13+, ο Jar Jar είναι απλά ένας χαρακτήρας άκομψος, περίεργος, αδέξιος που εξελίσσεται σε έναν καλό πολιτικό. Όπως υπήρχαν τα Ewok στην αρχική τα οποία είναι απλά family friendly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 https://youtu.be/SdAUiyeJMFQ Το ιαπωνικό trailer. Έχει κάποιες διαφορετικές σκηνές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα κι εγώ που δεν είμαι φαν έκατσα και το διάβασα. Ίσως αν δεν ήταν τόσο παιδικός ως χαρακτήρας να υπήρχε μια ελπίδα να δούμε το σενάριο να γίνεται πραγματικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Και να ισχύει ότι υπήρχε σαν ιδέα, η υλοποίηση ήταν ψιλοfail imo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 μάθατε τα νέα έτσι; Το Star Wars θα παιχτεί στην Ελλάδα στις 24/12, και όχι στις 18/12 όπως στον υπόλοιπο πλανήτη... ο λόγος; η εταιρεία διανομής Feelgood μετέθεσε την ημερομηνία για να μην πέσει πάνω στην πρεμιέρα της νέα ταινίας του Christopher Papakaliatis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 δεν νομιζω οτι εχουν να φοβουνται απο το Star Wars, δυστυχως οι genre ταινιες δεν εχουν πολυ περαση στην ελλαδα. και δυο νεα ποστερ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 18 πέφτει Παρασκευή και μιας και στο Ελλαδιστάν πρέπει να βγαίνουν Πέμπτη οι ταινίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 με οσα δειχνει το ιαπωνικο τρειλερ,ο νταρθ μας τελειωσε ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 18 πέφτει Παρασκευή και μιας και στο Ελλαδιστάν πρέπει να βγαίνουν Πέμπτη οι ταινίες... Δεν έχει σημασία, τις περισσότερες φορές είχαμε μια μέρα πριν την πρεμιέρα... Εξάλλου η αρχική ημερομηνία για Ελλάδα στο imdb ήταν 17 Δεκεμβρίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 με οσα δειχνει το ιαπωνικο τρειλερ,ο νταρθ μας τελειωσε ε? Από το Return of the Jedi, ίσως...; Δεν έχει σημασία, τις περισσότερες φορές είχαμε μια μέρα πριν την πρεμιέρα... Εξάλλου η αρχική ημερομηνία για Ελλάδα στο imdb ήταν 17 Δεκεμβρίου... Αν ίσχύει τότε για τον Παπακαλιάτη, δεν πάει να γ@μηθεί... Μια βδομάδα αποχή από το internet για spoilers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Από το Return of the Jedi, ίσως...; Noooooooooooooooo, όπως θα έλεγε και τούτος.Δεν το θυμόμουν, καλή ευκαιρία να τα δω μιας και τα έχω σε blue ray για επανάληψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 μάθατε τα νέα έτσι; Το Star Wars θα παιχτεί στην Ελλάδα στις 24/12, και όχι στις 18/12 όπως στον υπόλοιπο πλανήτη... ο λόγος; η εταιρεία διανομής Feelgood μετέθεσε την ημερομηνία για να μην πέσει πάνω στην πρεμιέρα της νέα ταινίας του Christopher Papakaliatis... αυτο ισχυει; 24/12 δεν ηταν απο την αρχη; source? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Noooooooooooooooo, όπως θα έλεγε και τούτος.Δεν το θυμόμουν, καλή ευκαιρία να τα δω μιας και τα έχω σε blue ray για επανάληψη Yep. Ή να βρεις και να κατεβάσεις τα Revisited. Αν και δεν έχει βγάλει ακόμα για Return of the Jedi o Andywen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Και εγω, που τις ψαχνω τις ημερομηνιες απο την αρχη, 24/12 το θυμαμαι. Μικρη σημασια εχει, μικρη σημασια εχει, μικρη σημασια εχει, μικρη σημασια εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Στο imdb πάντως μέχρι πριν 2 βδομάδες έγραφε 17... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα