Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Episode 7 [2015]

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσες φορες εχω δει το trailer, ( πανω απο 20 btw ) μου σηκωνεται η τριχα καγκελο οποτε φτανει το σημειο με το millennium falcon, το φοβερο κομματι που παιζει απο πισω και τον Han Solo.  Ποιο hyped δεν γινεται να ειμαι για αυτη τη ταινια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Δεν ήξερα ότι πήρε τέτοιες διαστάσεις το «χρώμα» του ηθοποιού...

Πολύ μπλα μπλα ο τύπος και δεν μπόρεσα να κάτσω να το δω.

tl;dr version ?

κράζει κράζει, σε περιπτωση που είναι καλός στον ρόλο του όμως, θα βγει να ζητήσει συγνώμη;

Κάνει αναφορά και σε αυτό που γράφεις.. γενικά αν το δεις όλο μπερδεύει ένα σωρό πράγματα.

καλα ρε παλικάρια.,...alex jones;

μιλάμε για το απόλυτο ευαγγελικό σκουπίδι...

alex jones στο insomnia;.....

Έχει πλάκα ο Jones ειδικά αν διαβάσεις και τα σχόλια στο youtube.

Δες ένα που κάνει ντου με την κάμερα σε ένα κτήριο της google :)

κράζει κράζει, σε περιπτωση που είναι καλός στον ρόλο του όμως, θα βγει να ζητήσει συγνώμη;

Καμία σχέση.Απλώς λέει ότι δε του γεμίζει το μάτι ως ηθοποιός όπως συνέβη και με τον Kρίστενσεν που έπαιξε τον Άνακιν και δεν έχει κανένα πρόβλημα με μαύρο ηθοποιό ως leading actor αρκεί να είναι καλός ηθοποιός.

Το θέμα δεν είναι αυτό όμως αλλά κυρίως ο ρόλος της ταινίας ως μέσο προώθησης παιχνιδιών(toys) και video games και τα συνολικά έσοδα από όλη αυτή την ιστορία και νομίζω στη τελική έχει δίκιο.

Καμία σχέση.Απλώς λέει ότι δε του γεμίζει το μάτι ως ηθοποιός όπως συνέβη και με τον Kρίστενσεν που έπαιξε τον Άνακιν και δεν έχει κανένα πρόβλημα με μαύρο ηθοποιό ως leading actor αρκεί να είναι καλός ηθοποιός.

Το θέμα δεν είναι αυτό όμως αλλά κυρίως ο ρόλος της ταινίας ως μέσο προώθησης παιχνιδιών(toys) και video games και τα συνολικά έσοδα από όλη αυτή την ιστορία και νομίζω στη τελική έχει δίκιο.

όταν λες ότι κάποιος δε σου γεμίζει το μάτι πριν το δεις στον ρόλο, μάλλον για κράξιμο μου φαίνεται εμένα.

όταν λες ότι κάποιος δε σου γεμίζει το μάτι πριν το δεις στον ρόλο, μάλλον για κράξιμο μου φαίνεται εμένα.

Πολλοί το έχουν εκφράσει αυτό,ακόμα και στο νήμα εδώ,το να είσαι επιφυλακτικός και κάτι να ΄΄μη σου κάθεται καλά΄΄ δε νομίζω ότι σημαίνει κράξιμο.

Θα ήταν κράξιμο αν κάποιος έλεγε,΄΄Πωωω,που τον βρήκαν αυτόν τον άγνωστο και άσχετο να παίξει στο star wars πρωταγωνιστικό ρόλο,θα την καταστρέψει την ταινία ο λακαμάς΄΄ και στο video μιλάει κατά το 99% για άλλα σχετικά θέματα ,δεν κράζει επί 20 λεπτά τον ηθοποιό.

• Like 1

ναι, οκ, δεν είπα ότι κράζει τον ηθοποιό σε όλο το βίντεο.
απλά είναι υπερβολική η κριτική που δέχεται ο συγκεκριμένος (όχι μόνο απο αυτόν στο βίντεο) και είναι κρίμα, γιατί μπορει να είναι πράγματι πολύ καλός στο ρόλο του.

όπως και να έχει, προσωπικά, ποτέ δε κρίνω ηθοποιο πριν τον δω.

Λογικό είναι να δέχεται κριτική,μιλάμε για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες των τελευταίων ετών.

Το σίγουρο είναι ότι θα το δούμε όλοι και θα κρίνουμε. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...