TikoChef Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 http://www.nerdist.com/2014/10/star-wars-episode-vii-concept-art-leaks-onto-the-web/ ξέρνα με αυτό καλύτερα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα Force! Μια νέα μέρα ξεκινάει! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ελπίζω να μην ξυπνάει σαν κι αυτόν... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 http://kotaku.com/the-internet-reacts-to-star-wars-the-force-awakens-1655553680 Tweets about the title. 3
Geosim79 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 προσέξατε μήπως τα laser blades του φωτόσπαθου; in other words....δεν είχε τόση λάμψη για JJ:-)
CarbonFibre Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εμένα το τρενάκι του τρόμου στο τέλος μου την έσπασε λίγο. Το να αντιγράφεις αυτά που έκανες στο Star Trek είναι λίγο τεμπέλικο JJ, άσε που σου φέρνει και μια ζαλούρα. Κατά τα άλλα λίγα πράγματα είδαμε οπότε περιμένουμε να δούμε περισσότερα. 1
Wayward Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Λίγα πράγματα αλλά φαίνεται ok και μοιάζει να έχει λίγο πιο "σοβαρό" τόνο από τα prequel. 1
mito1988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ξέρω θα ακουστεί αστείο αλλά θέλω τη γνώμη σας! Επειδή δεν έχω δει κανένα Star Wars (μόνο αποσπασματικά στη tv) ποια πιστεύετε είναι η σωστή σειρά για να τα δω ώστε να μπω καλύτερα στο κλίμα των ταινιών, χρονολογικά όπως βγήκαν ή αριθμητικά Episode I ..II...III...?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ξέρω θα ακουστεί αστείο αλλά θέλω τη γνώμη σας! Επειδή δεν έχω δει κανένα Star Wars (μόνο αποσπασματικά στη tv) ποια πιστεύετε είναι η σωστή σειρά για να τα δω ώστε να μπω καλύτερα στο κλίμα των ταινιών, χρονολογικά όπως βγήκαν ή αριθμητικά Episode I ..II...III...? IV, V, VI, I, II, III. 1
thomasG4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ξέρω θα ακουστεί αστείο αλλά θέλω τη γνώμη σας! Επειδή δεν έχω δει κανένα Star Wars (μόνο αποσπασματικά στη tv) ποια πιστεύετε είναι η σωστή σειρά για να τα δω ώστε να μπω καλύτερα στο κλίμα των ταινιών, χρονολογικά όπως βγήκαν ή αριθμητικά Episode I ..II...III...? Χρονολογικά όπως βγήκαν στις αίθουσες είναι η καλύτερη επιλογή. Τρως ενα ψιλο-σποιλερ στη δευτερη ταινία νομίζω, οπότε δεν είναι και ότι το καλύτερο.
Wayward Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερα όπως βγήκαν αλλά υπάρχει και η εξής άποψη 451236 που μια χαρά ακούγεται. Σε καμία περίπτωση μη δεις τα prequel πρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα