Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε who cares τι χρώμα είναι η το ποσο η μάνα του δεν τον ξέρει, το θέμα είναι ότι πιο uncool φάτσα δεν έχει κρατήσει lightsaber imho...σοβαρά ας βρει κάποιος χειρότερη official pic από αυτήν ever!!! The real teaser... 4
liakinen Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά το έχω απορία για σένα, υπάρχει τίποτα που να σου αρέσει? Δηλαδή κατά την άποψή σου ποια ταινία είναι διαμάντι? Ε τα θες και του λόγου σου δεν ξέρεις ότι είναι μέγας fan του Cameron και του Avatar ε ;
lepaterious Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ε τα θες και του λόγου σου δεν ξέρεις ότι είναι μέγας fan του Cameron και του Avatar ε ; Κοίτα κάπου κάπου τον χάνω αυτό δεν το ήξερα λόγο ότι τον διαβάζω σε άλλα θέματα που και εκεί γκρινιάζει με όλα... Το avatar πάντως πέρα από το visual ήταν meh.
trayban Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά συγγνώμη αλλά έχουν κάνει έναν απίστευτο αχταρμά αγαπημένων starwarsιο πραματων,καθαρά για να βγάλουν λεφτά,ίσως γιατί πολύ απλά δε μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι ποιοτικό και πρωτότυπο(βλέπε μπιογουεαρ). Όσον αφορά τον μαύρο,εντάξει είναι σιχαμα ο τύπος,όπως σιχαμα είναι και αυτο το πράμα με τη καπτεν φάσμα,που είναι σα στορμ τρουπερ με όγκο στο κεφάλι(το κράνος). Για το πούτσο απλά. Υγ. Ας μου εξηγήσει κάποιος,στο τέλος ο βειντερ δε καθαρίζει τον αυτοκράτορα κ παίρνει άφεση αμαρτιών; τι finish what you started κ βάζει κ τα απομεινάρια του σε προσκυνητάρι ο kylo ren; Κανονικά ο βειντερ είναι μίασμα για τους σιθ.
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά συγγνώμη αλλά έχουν κάνει έναν απίστευτο αχταρμά αγαπημένων starwarsιο πραματων,καθαρά για να βγάλουν λεφτά,ίσως γιατί πολύ απλά δε μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι ποιοτικό και πρωτότυπο(βλέπε μπιογουεαρ). Όσον αφορά τον μαύρο,εντάξει είναι σιχαμα ο τύπος,όπως σιχαμα είναι και αυτο το πράμα με τη καπτεν φάσμα,που είναι σα στορμ τρουπερ με όγκο στο κεφάλι(το κράνος). Για το πούτσο απλά. Υγ. Ας μου εξηγήσει κάποιος,στο τέλος ο βειντερ δε καθαρίζει τον αυτοκράτορα κ παίρνει άφεση αμαρτιών; τι finish what you started κ βάζει κ τα απομεινάρια του σε προσκυνητάρι ο kylo ren; Κανονικά ο βειντερ είναι μίασμα για τους σιθ. Μπορεί και να πω νουμπιά αλλά νομίζω πως ο Ren αναφέρεται γενικότερα στο κίνημα της Empire του οποίου και ήταν leader o Vader. Αυτό λογικά θέλει να τελειώσει, μιας και ο Vader το άρχισε αλλά κατέληξε να το σαμποτάρει και ο ίδιος. Όσον αφορά το ότι είναι μίασμα για τους Sith δεν νομίζω πως παίζει μεγάλο ρόλο, ούτε πως θα το ξέρουν και πολλοί την περίοδο αυτή, όπως βλέπεις και στο Trailer o Han Solo λέει στους νεανίες πως ότι φήμες και ιστορίες έχουν ακούσει είναι αλήθεια. Οπότε παίζει τα μισά και πάνω να μην τα πίστευαν καν πως υπήρξαν. Θα δούμε βέβαια παίζει να σου είπα και ένα μάτσο "μπάλες" 1
V for Vagelis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 ω θεε μου, ο ξεφτιλισμενος ο JarJar εκανε remake το ANH. ακριβως οπως το ειχα προβλεψει και προειδοποιησει, εγω μαζι με μερικους αλλους. ενα ρημεικ που απο οτι φαινεται στο τραιλερ, μοιαζει με SW αλλα δεν το αισθανεσαι σαν SW. trademark τηλεοπτικο στυλ του Cocknose και μοντερνο αναμασημα νοσταλγικης εικονογραφιας. ειναι προφανως οτι η Disney ηθελε να χειριστει την νεα ταινια και το ολο "reboot" με την μεγιστη ασφαλεια. Lucas, σε εχω συγχωρησει για τις μαλακιες που εχεις κανει αλλα ποτε που ξεπουλησες τα παιδια σου σε ενα media content κολοσσο. παει το Star Wars, πεθανε. Ο Λούκας τη ζημιά την είχε κάνει ήδη από τη δεύτερη τριλογία... δύσκολο να βγει πλέον κάτι χειρώτερο. Κατά τ άλλα υπερβάλλεις. Κι άλλοι δε τον πάμε τον Αμπραμς, αλλά δε θα κάτσουμε να κρίνουμε τη ταινία χωρίς να την έχουμε δει. Αν θες η ταινία να βγει μάπα με το ζόρι επειδή δε τον γουστάρεις, σίγουρα όλο και κάποιους λόγους θα βρεις για να "βγεις δικαιωμένος". Δε περιμένουμε κανα αριστούργημα από τον Αμπραμς, αλλά δεν είναι και ότι δε μπορεί να φτιάξει μια διασκεδαστική περιπέτεια... στο Star Wars Universe στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί όχι; 4
Porco_rosso Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 έχει ενδιαφέρον που απαντάτε σοβαρά στον Killik, που δεν παίζει να έχει δεί ταινία ολόκληρη μόνος του από τότε που το internet έγινε accessible σε όλους, αφού 2 χρόνια πριν διαβάσει σενάριο, spoilers, trivia, gossip και τεχνικές λεπτομέριες σε κάποιο blog-chat-whatever, η ''κριτική'' του είναι πιο μονοδιάστατη και από μια σελίδα τετραδίου αν την κοιτάς από τη βάση της ενώ περιορίζεται μονάχα σε cgi-γυμνό-generic plot και κλισεδούρες που θεωρεί ότι ''δουλεύουν''ακόμα + συνήθως 2 συλλαβές τύπου ''ΜΑΜΗΣΕ'' ή ''ΠΑΤΟΣ'', τα ''μυνήματα'' ή ''το νόημα'' (η πιο γελοία λέξη που μπορεί να γραφτεί σε κριτική ταινίας) δεν πρέπει να ξεφεύγουν από επίπεδο δημοτικού, με το ζόρι γυμνασίου αν έχει και λίγο δράση (βλ. ''Mάχη για την Iδιοφυία του σεναρίου του Avatar'' σε σχετικό topic που γονατίζει το internet) και τέλος, το πηκ μιας ταινίας είναι το απόλυτο 10άρι, ο πάτος το -10, ε εκεί στο ενδιάμεσο δεν υπάρχει άποψη, όλα είναι ή σκουπίδια ή αριστουργήματα... κοινώς, απαντάτε εδώ και πόσο καιρό σε ένα 12χρονο που μπαίνει και ρωτάει σε κάθε τόπικ ταινίας-σειράς που δεν έχει δεί και παίζει καμιά μ@@νάρα, αν έχει γυμνό ή δείχνει βυζί ή όχι για να τσεκάρει... δεν είναι τυχαίο που του έκανε appeal έστω και λίγο η prequel τριλογία, λόγικό με όλο το brainless cgi crap-fest που είδαμε επί 3 ταινίες... ναι, το Star Wars περίμενε την Disney για να πεθάνει (το κινηματογραφικό πάντα), ζούσε και βασίλευε με την prequel τριλογία, ναι, αυτό ακριβώς, το βρήκες τσάκαλε (y)... ζούσε και βασίλευε σε merchandising προφανώς, κινηματογραφικά όμως πάντα είχε πεθάνει από το episode 1, τα άλλα δύο απλά ήταν το χώμα που έπεσε από πάνω για να το θάψει μια και καλή... Το παραπάνω τρεηλερ δε με εντυπωσιάζει όπως η πρωτότυπη τριλογία, αλλά δεν μου θυμίζει τίποτα από τα prequel... ίσως αυτό και μόνο αρκεί για να ελπίζω σε κάτι αξιοπρεπές, χωρίς να βάζω χέρι στη φωτιά ή και χωρίς να ξεχνάω ότι από πίσω είναι η Disney και όχι ένας Δημιουργός, όπως ο Lucas των 70ς που θα πιάσει την ιστορία και θα την σηκώσει πάνω του... προσωπικά ούτε το cast με κερδίζει, πλην της κοπελιάς, αλλά δεν βρίσκω λόγο να μην δώσω μια ευκαιρία (δλδ ο άλλος λέει τον σκουρόχρωμο πρωταγωνιστή ''σίχαμα'' επειδή δε γουστάρει τη μούρη του-ο οποίος ούτε εμένα btw ακόμα με γεμίζει, σαν χαρακτήρας στην οθόνη έτσι όπως τον βλέπω ή έχουν διαλέξει να τον παρουσιάσουν ώς τώρα), τί να επιχειρήσεις να αντιπαραβάλεις τώρα, σοβαρά δλδ? ούτε νηπιαγωγείο!), εκτιμόντας αρκετά το γεγονός ότι δεν δίνουν επίσης τίποτα σχεδόν από την υπόθεση ακόμα... έχω καιρό να πάω σε blockbuster και να μην γνωρίζω σχεδόν τίποτα από το τί θα δώ, πλην των μερικών μικρών εικασιών του trailer και ψιλογουστάρω που θα γίνει με το νέο Star Wars αυτό... Και με τον JJ οκ, η καραμέλα έχει λίγο παλιώσει ε... όχι δεν είναι δημιουργός ούτε σκηνοθέτης μεγάλου βεληνικούς, ούτε θα γίνει λογικά, είναι καλός σαν ένας wannabe copycat του early Spielberg αλλά παρόλαυτά, σκηνοθετικά πάντα, δε νομίζω καμία του ταινία να ήταν επιπέδου Ulle Boll-πωςτονλεν- ή τον άλλο τον Anderson-πωςτονλενvol2- που κάνει τα Resident evil κτλ... αξιοπρεπής ως τώρα σκηνοθετικά με λανθασμένες επιλογές συνεργατών -βλ.Roberto Orci + Alex Kurtzman + τον μεγαλύτερο βλάκα όλων, Lindelof... αλλά μια fun ταινία Star Wars με επαρκές σενάριο από πίσω, δε βλέπω λόγο να μη μπορεί να κάνει ούτε να με ανησυχεί ιδιαίτερα... πιο πολύ με ανησυχεί πχ ο Κasdan που έχει να γυρίσει ή να γράψει κάτι σοβαρό από το Wyatt Earp του '94 παρά ο JJ... Λογικό το όνομα του Star Wars να δημιουργεί απόψεις φουλ αντιφατικές, μιλάμε για το μεγαλύτερο franchise ever και έναν μύθο πλέον στο πανί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι υπερβολές ή η ακατάσχετη παπαρολογία τύπου Killik είναι ανευ σχολιασμού... και προφανώς αντίθετες γνώμες και επιφυλάξεις τύπου GhostRiderLSOV είναι απολύτως σεβαστές και κατανοητές... όλα αυτά inb4 βγεί η ταινία και το τοπικ αυτό καταντήσει τόπικ τύπου Avatar, με έναν βλάκα να σπαμάρει συνεχώς όλο το φόρουμ επειδή ΠΡΕΠΕΙ να σπάσει μπάλες γτ τη βρίσκει έτσι... 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 και προφανώς αντίθετες γνώμες και επιφυλάξεις τύπου GhostRiderLSOV είναι απολύτως σεβαστές και κατανοητές... Έχω αρχίσει και νιώθω άβολα που ακούω το όνομά μου συνέχεια. Και ναι, ούτε εγώ είμαι ο πιο αντικειμενικός, τουλάχιστον για τα Star Wars μιας και το Episode IV ή σκέτο "Star Wars" τότε, γιατί το είχα σε κασσέτα από το εξωτερικό, είναι η πρώτη ταινία που θυμάμαι να έχω δει στην ζωή μου και την είχα δει μόνος μου πολλές φορές.Επιφυλάξεις έχει όλος ο κόσμος νομίζω, γιατί όταν είδαμε το trailer του Phantom Menace, λέγαμε ότι θα θυμόμασταν πάλι τα παλιά και έλεγαν και τότε ότι όλα τα video games θα άφηναν την Original Trilogy και θα πήγαιναν στην νέα. Νομίζω ότι ξέρουμε πώς κατέληξε αυτό. Ο Λούκας τη ζημιά την είχε κάνει ήδη από τη δεύτερη τριλογία... δύσκολο να βγει πλέον κάτι χειρότερο. Ξέρεις ότι κάτι τέτοιο προκαλεί την μοίρα όπως και το "what could possibly go wrong?". 2
Porco_rosso Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 όταν είχε βγεί το episode I θυμάμαι ένα περιοδικό τύπου EXPERIMENT με εξώφυλλο Dart Maul και άρθρο μέσα, αν θα είναι μάλλον η ταινία του αιώνα... και τρίτη γυμνασίου και τέτοια προσμονή και premise, είχαν ήδη κάνει τις απαιτήσεις να φτάσουν πάνω από το Θεό μέχρι που το είδαμε και οκ,τα γνωστά... πάντως το "what could possibly go wrong?" πάντα θα ισχύει, προσωπικά όμως μέχρι τώρα το θεωρώ λιγότερο πιθανό από το episode 1, δεδομένου αυτού που έχω δεί ώς τώρα και φυσικά των προσωπικών επιφυλάξεων και αμυνών που έχω αναπτύξει αυτά τα χρόνια που πέρασαν μετά το τέλος των αηδιών του Λούκα$
trayban Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Επ1 δεν Πρόκειται να είναι,ειδικά με τη Ντίσνεϊ απο πίσω που λογικά θα θέλει να βγάλει χρήμα με τη σέσουλα πανταχόθεν. Αλλά λογικά θα είναι ασφαλές προϊόν,με κάποιες σκοτεινές πινελιές(μη γίνει μικι μαους). Τον μαύρο Δεν αντέχω να τον βλέπω,ακόμα και οι μορφασμοι που κάνει,με απωθούν απόλυτα.Όπως και η κάπτεν (εκτοπ)φ(λ)άσμα. Τι να κάνω;..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ε, σίγουρα οι προσδοκίες είναι πιο "ρεαλιστικές" απ' ότι παλιότερα. By the way, έχει ακουστεί στις φήμες αν θα φέρουν τον Kylo Ren με τους καλούς; Αυτό θα είχε φάση, να υπάρχει ένας πρώην Dark Side μεταξύ τους. Άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά για Star Wars (θα ήταν όμως για τις ταινίες) και στην τελική Kylo Ren (ok, Ren είναι από τους Knights of Ren, αλλά γενικά) δεν ακούγεται σαν villain name όπως προείπε και ο Skull. Edit: 2
Pa0ki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι το χρώμα ρε παιδιά, ο ηθοποιός είναι φατσικά τέρμα αδιάφορος, τουλάχιστον για μένα 4
liakinen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι το χρώμα ρε παιδιά, ο ηθοποιός είναι φατσικά τέρμα αδιάφορος, τουλάχιστον για μένα Σαφώς και δεν είναι το χρώμα, απλά υπάρχουν λευκοί που έχουν χαζή - αδιάφορη φάτσα όπως και σκούροι. Εμένα ότι θα είναι πρωταγωνιστής ο συγκεκριμένος μου ρίχνει τις προσδοκίες κατά πολύ. Άστοχη όσο δεν πάει επιλογή cast. P.S Για το θέμα του χρώματος που λέμε χίλιες φορές να δω νέο bond τον Idris Elba παρά τον Ginger του Homeland.
trayban Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ενα Ακόμα πρόβλημα με τους έγχρωμους χαρακτήρες είναι ότι ως τώρα δεν τους δείχνουν να ακολουθούν τα τζενται κλπ πρότυπα αλλά τα ανθρώπινα-γήινα.δλδ εντάξει ο Σάμιουελ Τζάκσον,οσο και να μου αρέσει, ΔΕΝ ήταν τζενται!!! Και Αυτό είναι πολύ πιο μειωτικο κατ'εμέ. Δε γίνεται δλδ να βλέπεις όλους τους λευκούς να συμπεριφέρονται σύμφωνα και τον Τζάκσον να κοντεύει να πετάξει το μαδαφακα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα