gavros10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εδώ έχουμε ξεσκεπάσει τη θεωρία συνομωσίας της Disney ότι τον διάλεξε για πολιτικούς σκοπούς και όχι επειδή για τον χ-ψ λόγο ταίριαζε στον JJ Abrams. Οταν διαλεγεις για εναν πρωταγωνιστικο ρολο, στο μεγαλυτερο franchise του σινεμα και της συγχρονης ποπ κουλτουρας εναν αγνωστο μαυρο φυσικα και το κανεις για επικοινωνιακους - πολιτικους λογους. Για παραδειγμα αν ο συγκεκριμενος ηθοποιος ειχε την πορεια που εχει ο Domhnall Gleeson τα τελευταια χρονια, φυσικα και θα τον διαλεγες γιατι ειναι ανερχομενος, καλος ηθοποιος, με πολλα χρονια μπροστα του για την υποστηριξη του franchise και κανεις δεν θα ειχε προβλημα γιατι την κερδισε τον ρολο με την αξια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Η αντίδραση του να βλέπεις τον ευατό σου σε ένα τέτοιο trailer (αν είναι φυσική) έχει πλάκα πάντως: http://comicbook.com/2015/10/20/john-boyega-flips-out-almost-literally-over-star-wars-the-force-/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τουλάχιστον να υπάρξει ένας cool bad ass jedi έστω στο δεύτερο, dark side οποιος και να παίζει με μάσκες πάντα cool δείχνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 που fanboys τυπου GHOSTRIDERLSOV (το θυμαμαι ολοκληρο) που θα γαβγιζουν επειδη δεν ταιριαζει αυτο με το ταδε επεισοδιο του 1998 αλλα με την αναφορα στο κομικ του 2006 αναιρειται και πρασινα διαστημικα αλογα What...? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 What...? χααχχαχαχαχα Αυτους που ξερουν το συμπαν και τις λεπτομεριες τους, ειπα να σε φερω ως παραδειγμα μιας και ξερω οτι δεν θα παρεξηγηθεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 χααχχαχαχαχα Αυτους που ξερουν το συμπαν και τις λεπτομεριες τους, ειπα να σε φερω ως παραδειγμα μιας και ξερω οτι δεν θα παρεξηγηθεις. Που να είχα διαβάσει και τα βιβλία του Expanded Universe. Μερικές φορές θα ήθελα να είμαι στο Matrix, να τα κάνω όλα download στο κεφάλι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μουφα κι αυτή η τριλογία μάγκες. Πάμε για την επόμενη. Την ειδες ολη εσυ τωρα και εβγαλες συμπερασμα ε? Για την επομενη θα προτεινουμε εσενα για σεναριο-σκηνοθεσια. Θα σαρωσει λεμεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μετά τον αφροαμερικάνο Captain America που πλακώνει στο ξύλο τους ''κακούς συντηρητικούς'' που τολμάνε να μη θέλουν λαθρομετανάστες στη χώρα τους(λες και η χώρα ανήκει στον ΚΑΠ μόνο) και το εξώφυλλο που φιλάει στο στόμα την Τhor(λευκή ξανθιά γυναίκα),όχι παιδιά η Disney δεν κάνει καμία προπαγάνδα υπέρ της διαφορετικότητας(diversity) και του race mixing.Όλα είναι θεωρίες συνομωσίας! Επομένως μη σας κάνει απολύτως τίποτα εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε who cares τι χρώμα είναι η το ποσο η μάνα του δεν τον ξέρει, το θέμα είναι ότι πιο uncool φάτσα δεν έχει κρατήσει lightsaber imho...σοβαρά ας βρει κάποιος χειρότερη official pic από αυτήν ever!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Official IMAX Poster 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ω θεε μου, ο ξεφτιλισμενος ο JarJar εκανε remake το ANH. ακριβως οπως το ειχα προβλεψει και προειδοποιησει, εγω μαζι με μερικους αλλους. ενα ρημεικ που απο οτι φαινεται στο τραιλερ, μοιαζει με SW αλλα δεν το αισθανεσαι σαν SW. trademark τηλεοπτικο στυλ του Cocknose και μοντερνο αναμασημα νοσταλγικης εικονογραφιας. ειναι προφανως οτι η Disney ηθελε να χειριστει την νεα ταινια και το ολο "reboot" με την μεγιστη ασφαλεια. Lucas, σε εχω συγχωρησει για τις μαλακιες που εχεις κανει αλλα ποτε που ξεπουλησες τα παιδια σου σε ενα media content κολοσσο. παει το Star Wars, πεθανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Είχε babyface σίγουρα... αλλά τουλάχιστον ήταν ξανθός, πολύ πιο κοντά στα πρότυπα του Άριου υπερανθρώπου που όλοι ονειρευόμαστε. Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ ακούγεται ότι ο επόμενος James Bond μπορεί να είναι μαύρος. Καμμιά ελπίδα παίδες. Επίσης ακούγεται ότι μπορεί να είναι κοκκινοτρίχης, για αυτό μην τα σκαλίζεις καλύτερα σκοτεινούλης παρά Ginger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Επίσης ακούγεται ότι μπορεί να είναι κοκκινοτρίχης, για αυτό μην τα σκαλίζεις καλύτερα σκοτεινούλης παρά Ginger Rupert Grint για James Bond; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ω θεε μου, ο ξεφτιλισμενος ο JarJar εκανε remake το ANH. ακριβως οπως το ειχα προβλεψει και προειδοποιησει, εγω μαζι με μερικους αλλους. ενα ρημεικ που απο οτι φαινεται στο τραιλερ, μοιαζει με SW αλλα δεν το αισθανεσαι σαν SW. trademark τηλεοπτικο στυλ του Cocknose και μοντερνο αναμασημα νοσταλγικης εικονογραφιας. ειναι προφανως οτι η Disney ηθελε να χειριστει την νεα ταινια και το ολο "reboot" με την μεγιστη ασφαλεια. Lucas, σε εχω συγχωρησει για τις μαλακιες που εχεις κανει αλλα ποτε που ξεπουλησες τα παιδια σου σε ενα media content κολοσσο. παει το Star Wars, πεθανε. Άσε μας ρε killik που έβγαλες συμπέρασμα από ένα trailer για την ποιότητα μετά disney εποχή..... Όσο το κρατούσε ο lucas δεν έκανε απολύτως τίποτα ο ίδιος απλά πούλαγε το trademark και συνολικά γύρισε 6 ταινίες άσχετα αν είναι καλές η όχι, αυτή την στιγμή, η disney έδωσε ένα τεράστιο budget με μεγάλα ονόματα πίσω από την δημιουργία της ταινίας όποτε εγώ αναμένω να είναι από μέτρια έως άριστη, δεν θα είναι κακή ταινία..... Επίσης είναι κάτι που χρειαζόταν να αλλάξει στο star wars καινούργια μυαλά με φρέσκες ιδέες ο lucas ότι έδωσε το έδωσε πλέον δεν μπορεί να κάνει και πολλά ο ίδιος... Ακόμα και να το κράταγε αυτός το trademark και να έβαζε τα ίδια άτομα ίδια παραγωγή να το γυρίσουν παραμένει αυτός το boss και αποφασίζει την τύχη της ταινίας. Στο μυαλό του μπορεί να ισχύει ότι το phantom menace ήταν η καλύτερη ταινία που γύρισε αλλά οι περισσότεροι έχουν διαφορετική άποψη... Μην ξεχνάς επίσης ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο trademark σε προϊόν.... Μoνο η disney άντε και warner και paramount ακόμα θα μπορούσε να διαχειριστεί ένα τέτοιο trademark και τα υψηλά στάνταρτ που έχει. Πραγματικά το έχω απορία για σένα, υπάρχει τίποτα που να σου αρέσει? Δηλαδή κατά την άποψή σου ποια ταινία είναι διαμάντι? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα