InTheEnd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Στα spectis της μητρικης μου(δειτε υπογραφη) λεει οτι περνει μεχρι 8gb dual channel,Ειχε 4χ1gb hnnix και εβαλα τωρα 2x4gb Kingston hyperx red limited edition και αφησα 2 απο τις παλιες μεσα. Οι αποριες μου ειναι οι εξης. Υπαρχει καποιο προβλημα που αφησα τις παλιες? Επισεις μου τις διαβαζει κανονικα 10 Gb αυτο ειναι καλο η κακο? Τι μου προτεινετε να βγαλω τις 2χ1gb?
RcManiac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Κανονικά πρέπει να είναι όλες όμοιες . Αν δεν κάνεις o/c μπορείς να τις αφήσεις αν είναι στην ίδια ταχύτητα και στα ίδια timings . Στην περίπτωση που οι 2χ1 είναι πιο αργές , οι καινούργες θα παίζουν πιο αργά . Κατέβασε το MaxxMEM τρέξε με τα παρακάτω setups και επέλεξε το πιο γρήγορο . 4χ1gb 2x4gb 2x4gb+2x1
baskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Κατέβασε το MaxxMEM τρέξε με τα παρακάτω setups και επέλεξε το πιο γρήγορο . 4χ1gb 2x4gb 2x4gb+2x1 Δηλαδή σύμφωνα με αυτά που γραφεις λες στο φιλο εαν τα 4 gb ειναι ταχυτερα από τα 8 να επιλεξει τα 4.... Νομιζω οτι το 99% των χρηστων εδω θα διαφωνησουν με αυτα που λες.. Απο κει και περα εαν χρησιμοποιει πολύ μνημοβορες εφαρμογες εχει καποιο νοημα να μεινει στα 10 gb.. Αλλιως τα 8 γιγα ειναι υπεραρκετα .. Οπως και να εχει απο τη στιγμη που το dual channel ετσι και αλλιως δουλευει οι διαφορες που θα καταλαβει στο οποιοδηποτε setup μνημης είναι μικρες και χωρις σημασια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα