CoOliO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους σας..Χθες μόλις αγόρασα το Daytona Sprinter injection 125cc!!!Ξεκινάω λοιπόν με το στρώσιμο όπου μέχρι το πρώτο service ο έμπορας μου είπε νορμάλ στροφές και όχι πάνω από 50km..Έχω φτάσει τα 140km μέχρι σήμερα και το πάω πολύ χαλαρά..Η ερώτηση μου είναι η εξής!!Πειράζει που σήμερα το πήγα για μια απόσταση 7Km περίπου με 110km/h????Επίσης ένα τρίξιμο στην μάσκα που έχω εκεί κοντά στον αριστερό καθρέπτη τι προτείνετε να κάνω??Ευχαριστώ και για τον χρόνο σας!
freedubus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το άνοιξες δεν άντεξες ε; Έπρεπε να ακούσεις τον έμπορα. Ένας γνωστός μου πήγε ένα νταυτόνα 115 στο στρώσιμο και τα έσπασε όλα μέσα. Έδωσε 500 ευρώ για τις βλάβες στο μοτέρ. Τυχερός είσαι φιλαράκι, στο τσακ το γλίτωσες ε...αλλά τώρα μέχρι 40 αυστηρά θα το πηγαίνεις γιατί ζορίστηκε που το πήγες 110...άλλη μια φορά να το κάνεις και πάει το μηχανάκι. Για να φύγει το τρίξιμο στον αριστερό καθρέφτη, μετά το στρώσιμο όπου βρίσκεις αριστερή στροφή να το βάζεις και θα στρώσει...όχι κάτω από 70 στις αριστερές...και άμα ξύνεις κιόλας ακόμα καλύτερα. 2
CoOliO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Άκουσα από πολλούς πως δεν έγινε και κάτι όμως πολύ απλά να μην το συνεχίσω έτσι μέχρι τα 800Km και το 1ο service..
freedubus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Άστους αυτούς...είναι χαιρέκακοι βλάχοι ζηλιάρηδες που σου λένε τέτοια για να μπριζώσεις και να το πηγαίνεις μόνο 100+. Δεν έγινε και κάτι; Κι εσύ ρε μαν, στ @@ σου το μηχανάκι σου; Δεν μπορείς να κρατηθείς 1 μήνα να το στρώσεις όπως πρέπει; Καλά...με τη 2η φορά θα πάρεις το πιστόνι στο χέρι πάντως...
tnt_tuner Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 οτι εγινε εγινε... δεν μπορεις να το αλαξεις τωρα... αν και δν 8α επα8ε κατι συμαντικο.. βεβαια οσο μεγαλιτερο και ποιο προσεκτικο στροσιμο κανεις, τοσο καλιτερα 8α δουλευει η μηχανη του οταν ανοιξει..( και 2000χλμ αν εχεις υπομονη καντα στρωσιμο!) δηλ και ποιο πολα αλογα θα βγαλει και θα σου κρατισει και περισοτερο χωρις βλαβες! το στρωσιμο και η κρυα εκινιση ειναι η μιση ζωη του κινητηρα! παντα να το θυμασε αυτο! και γενικοτερα οσο ποιο καλα του φερεσε τοσο ποιο καλα θα φερετε κ αυτο στην τσεπη σου μετα!!
kage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 1000κμ στρωσιμο σε παπι?! γνωμη μου δεν υπαρχει τετοιου ειδους(1000κμ εως 50κμ) στρωσιμο πλεον! οπως οτι δεν στρωνεις την μηχανη αλλα τα υπολοιπα.δηλ.ελατηρια αμορτισερ κτλ. το στρωσιμο εγω το ξερω απλα δεν το ζοριζεις δηλ.δεν σπας ταχυτητες δεν ανοιγεις αποτομα γκαζι!!!!
elvisjedi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 υπαρχει και η αντιθετη γνωμη για το στρωσιμο που υποστηριζει οτι πρεπει να το ανοιξεις το μηχανακι (με συγκεκριμενο τροπο που περιγραφει στο αρθρο) και με αποδειξεις http://www.mototuneusa.com/break_in_secrets.htm δεν ξερω αν ισχυει αλλα το αρθρο με ψιλοεπεισε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα