Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Arc 249 o tsambas !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε να το διαφημίσουν δεν ξέρουν. Με 1,4GHz είναι το Arc S. Το Arc σκέτο τρέχει στο 1GHz...

B)

Δημοσ.

οντως, και στα 199 να ηταν, θα ακροβατουσε στο οριο του να ειναι προσφορα η οχι.

τωρα στα 249 ομως, εχει πεσει στον γκρεμο.

• Like 4
Δημοσ.

Μαλλον το ARC S ειναι στην προσφορα... τουλαχιστον ετσι ειπε στη διαφημιση στην τηλεοραση!

Δημοσ.

Και επιπλεον τι σημασια εχουν τα megapixel? Πρεπει να ειναι πολυ noobas οποιος κοιταει τα megapixel...δεν εχουμε 2005

Να υποθεσω η παρακατω 5mpx DSLR ειναι χειροτερη απο την σουπερ-8αρα του Arc S ε? :-D :-D

41BZYTBY0VL.jpg

• Like 3
Δημοσ.

το S Advance το δινει δωρεαν το public με wind to all 35,αλλα για 18 μηνες,βεβαια με αυτη την πρσφορα μπορει να τo διεκδικισει καποιος απο cosmote η vodafone σε 12μηνο αν κανει φορητοτητα(και τον παρουν τηλ)

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω το Arc σκέτο, έχει βγει πολύ καλό κινητό.

Δεν παίζω άπειρα παιχνίδια -συνεπώς δεν θέλω καλό επεξεργαστή. Η 512MB μνήμη του είναι όντως λίγη, όμως ισοσταθμίζεται από το γεγονός πως παίρνει πολλές ROM που του δίνουν άλλο αέρα.

Επίσης έχει οθονάρα και άπειρη μπαταρία. έχω βγάλει και 2 μέρες και κάτι με φουλ χρήση σε πολύ χαμηλή φωτεινότητα. Αλλά είμαι ο μόνος που το συνιστώ, απ' ότι βλέπω.

Η κάμερά του είναι άριστη, αντάξια του iPhone 4 που είχα πριν πάω σε Android. Επίσης -μην ξεχνάμε- 5Mpixels είχε και το Galaxy Nexus, οπότε δεν είναι τραγική η διαφορά 5-8MPixels.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...