temeteron Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, Φορτώνω στο φλασάκι κατά καιρούς mkv αρχεία και τα παίζω στην τηλεόραση. Αυτό που παρατήρησα σε μερικά mkv αρχεία όχι σε όλα είναι ότι: Μερικά δεν τα παίζει έχει ένα κόκκινο απαγορευτικό και Μερικά τα παίζει αλλά μόνο ήχος χωρίς εικόνα. Τα περισσότερα mkv αρχεία όμως τα παίζει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ;
kostas_dr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Και η δική μου samsung δεν παίζει όλα τα mkv. Σε ορισμένα μου βγάζει το ίδιο σήμα. Όσο δε για τον ήχο, μάλλον ο player της τηλεόρασής σου δεν υποστηρίζει DTS.
kajwbtfe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μερικά τα παίζει αλλά μόνο ήχος χωρίς εικόνα. Mηπως εννοεις μονο εικονα και οχι ηχο?Γιατι οι LG εχουν θεμα με τον ηχο DTS και τα περισσοτερα Mkv εχουν dts ηχο.Εγω τα μετατρεπω με το MKV2AC3 και εναι οκ.Τωρα για την περιπτωση με το κόκκινο απαγορευτικό δεν γνωριζω να σου πω γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε.
temeteron Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Όχι μόνο ήχο μου παίζει στην μια περίπτωση και στην άλλη κόκκινο απαγορευτικό στο αρχείο και δεν το παίζει. DTS υποστηρίζει η τηλεορασή. Το μοντέλο της είναι LG 42 LM670S. Αυτό που παρατήρησα είναι πως η ανάλυση ήταν πάνω απο 1920x1080 ίσως να φταίει αυτό δεν ξέρω ; Αν είναι κάποιος γνώστης ας μας πει.
disqualified Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Σε καποια που δεν παιζουν ισως βοηθησει η απομακρυνση του header compression με το mkvmerge
nick451 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Σε καποια που δεν παιζουν ισως βοηθησει η απομακρυνση του header compression με το mkvmerge Φιλε με εσωσες!!!Απομακρυνα το header compression με το mkvmerge και παιζουν και οι υπολοιπες ταινιες μου .Χιλια ευχαριστω!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα