dpolal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Παιδιά έχω το εξής θεόκουφο. Στο Pc ενός φίλου με Win98 GR εγκατέστησε ένα SONY cd-writer ολοκαίνουργιο και 100% δοκιμασμένο ότι λειτουργεί σε άλλον υπολογιστή.. Όλα καλά λοιπόν, το pc το αναγνώρισε κατά το boot, τα windows το βλέπουν κανονικά σαν CD-ROM και διαβάζει κανονικά ότι cd και αν του βάλω. ΤΟ ΚΟΥΦΟ λοιπόν είναι ότι όποια εφαρμογή εγγραφής και αν έβαλα ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ. Εγκατέστησα NERO, EasyCD Creator και καμμία από τις δύο εφαρμογές δεν μπορεί να δει το cd writer. Και οι δύο αναφέρουν ότι ΔΕΝ υπάρχει valid cd writer στο σύστημα. Έχω δοκιμάσει διάφορα, απενεργοποίηση DMA, έλεγχος των υπολοίπων εφαρμογών αλλά ΔΕΝ έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..... :evil: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 An exei VIA chipset sto mobo dokimase na katevaseis 4in1 drivers.Se ena pc me win98 to 48ari Sony egrafe mexri 4x xwris toys Via drivers..?Kai meta egrafe se 48x. An pali oxi dokimase na paixeis me ta master/slave klp kai o theos mazi soy!!! Poso palio einai to mixanima?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Το pc είναι ένα QDI, νομίζω το Advance 9 κάτι αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω είναι Pc διετίας. Για το αν έχει VIA chipset τώρα πάλι δε θυμάμαι. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από master/slave settings και στα δύο ide κανάλια. Θα δοκιμάσω πάντως και ο Θεός βοηθός. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 http://www.qdieurope.com/~germany/html/produkte/a9.htm Einai VIA Apollo Pro 133. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
debianos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 katevase kainoyrgio nero apo to files toy insomnia poy sigoyra tha upostirixei to sony (epeidi einai poly kainoyrgio pithanotata exeis kapoia pallia ekdosi toy nero kai den to ypostirizei) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.