Προς το περιεχόμενο

Android ή windows phone;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω smartphone και θέλω την άποψη σας για το ποιο λειτουργικό να επιλέξω.Προτάσεις;

Δημοσ.

Κατ'εμέ η απάντηση σε αυτή την ερώτηση δεν είναι τόσο απλή όσο πιθανώς νομίζεις. Είναι σαν να ρωτήσεις... να πάρω άσπρο μακρυμάνικο με λαιμόκοψη ή κόκκινο κοντομάνικο ίσιο? Το κάθε λειτουργικό έχει τα υπέρ και τα κατά του. Το καλύτερο που νομίζω ότι έχεις να κάνεις είναι να πας να δοκιμάσεις και τα δύο σε ένα μαγαζί (Media Markt, Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Ηλεκτρονική, κλπ) και να αποφασίσεις εσύ για σένα (εμφάνιση, λειτουργικότητα, περιβάλλον εργασίας, κλπ) ποιο σου ταιριάζει. Τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ αν ήμουν στην θέση σου.

Δημοσ.

Το Android ειναι πιο δημοφιλεις και για αυτο γραφονται οι περισσοτερες εφαρμογες. Θα σου προτεινα αυτο επομενως

• Like 1
Δημοσ.
Το Android ειναι πιο δημοφιλεις και για αυτο γραφονται οι περισσοτερες εφαρμογες. Θα σου προτεινα αυτο επομενως

Μια βόλτα από το Play Store δείχνει όμως ότι η ποσότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας.

Δημοσ.

Καλυτερα να πας να τα δεις και τα 2 και να διαλεξεις μονος σου.

Το οτι εγω επελεξα Android για τους δικους μου λογους ή καποιος αλλος επελεξε Windows για τους δικους του λογους δε νομιζω να σε βοηθησει...

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις τηλέφωνο που θα μπαίνει και στο Internet, πάρε Windows Phone.

Αν θες mini υπολογιστή που θα παίρνει και τηλέφωνο πάρε Android.

Δημοσ.

Αν θέλεις τηλέφωνο που θα μπαίνει και στο Internet, πάρε Windows Phone.

Αν θες mini υπολογιστή που θα παίρνει και τηλέφωνο πάρε Android.

Δηλαδη αν ερθει και πει πηρα το desire C θα του πεις οτι πηρε mini υπολογιστη;

Στο android υπαρχουν τηλεφωνα που μπορει να τα λατρεψεις αλλα μπορει και να τα σπασεις

Δημοσ.

Προσωπικά... επειδή έχω πολύ κακιά πείρα από windows mobile 6.5 δεν θέλω ούτε ζωγραφιστό να δω κινητό windows, όσος καιρός και αν πέρασε, ότι και νέο να έχουν τα νέα windows, ούτε δώρο να μου το κάνουν...

Διάλεξε κάτι μεταξύ android και iphone, εγώ έχω το Samsung Galaxy SII και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος! Μην κοιτάς μόνο το λειτουργικό, να κοιτάς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Ανάλογα βέβαια μέχρι που σε παίρνει η τσέπη σου ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά... επειδή έχω πολύ κακιά πείρα από windows mobile 6.5 δεν θέλω ούτε ζωγραφιστό να δω κινητό windows

Το windows phone εχει σχεση με το windows mobile οση σχεση εχει...πραγματικα δεν υπαρχει παραδειγμα που να μπορει να αποδωσει με γλαφυρο τροπο τη συγκριση. Αν στο εδιναν χωρις να σου πουν τι ειναι, πιθανον να ελεγες η microsoft γιατι να μην μπορει να βγαλει κατι αναλογο. Για να δωσω και ενα στοιχειο υπερβολης το android εχει περισσοτερες ομοιοτητες με το windows mobile παρα τα ιδια τα windows phone.

Οσων αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα επειδη δεν ξερω τι εμπειριες εχει το παιδι που ρωταει ή τι απαιτησεις εχει, αυτο εχει βασικο νοημα μονο για συσκευες ιδιου λειτουργικου. Οποιαδηποτε αλλη συγκριση ειναι πιθανον να οδηγησει σε λαθος συμπερασματα και λαθος επιλογες. Αυτα ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις επειδη χρησιμοποιω windows phone και εχω δει και ακουσει κακες εμπειριες απο android κινητα. Οταν με το καλό ομολογουμενως GS2 σε καταστημα χανει το smoothness του σε αναπαραγωγη φωτογραφιων ή οταν με το παλιο desireHD καποιος που εχει εντελώς μηδενικες απαιτησεις απο smartphone μου λεει οτι κολλαει με βαζει σε σκεψεις. To android εννοειται δεν ειναι για πεταμα βελτιωνεται συνεχεια και με γοητευουν και οι τρεις πλατφορμες και θα τις χαιρομουν το ιδιο αλλα ειναι αδυνατον να τις εχω στην κατοχη μου ολες.

Επεξ/σία από disqualified
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά,παίρνοντας αφορμή απο το σχόλιο του disqualified(λάθος μου που δεν το έγραψα πιο πριν),θέλω ένα κινητό που θα κάνει καταρχήν τα βασικά και θα έχει και τη δυνατότητα σύνδεσης με το internet-δεν θέλω μίνι υπολογιστή.Επίσης,δεν έχω καθόλου εμπειρία απο smartphone και λειτουργικά για smartphone(εξ'ου και το θέμα).

Δημοσ.

Παιδιά,παίρνοντας αφορμή απο το σχόλιο του disqualified(λάθος μου που δεν το έγραψα πιο πριν),θέλω ένα κινητό που θα κάνει καταρχήν τα βασικά και θα έχει και τη δυνατότητα σύνδεσης με το internet-δεν θέλω μίνι υπολογιστή.Επίσης,δεν έχω καθόλου εμπειρία απο smartphone και λειτουργικά για smartphone(εξ'ου και το θέμα).

Και τα δυο ειναι εξισου ευκολα και δε θα αργησεις να μπεις στο θεμα!

Και τα δυο θα σου προσφερουν τα παντα που χρειαζεσαι,φτανει να διαλεξεις τη καταλληλη συσκευη!Για παραδειγμα,δεν εχουν ολα τα κινητα sd slot για την επεκταση του αποθηκευτικου χωρου,το ιδιο και με την μπροστινη καμερα για βιντεοκλιση και καποια wp δε διαθετουν κεραια για fm radio!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...