Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω την κοινότητα...

Την περασμένη βδομάδα παράγγειλα έναν G2120 και μια b75m-d3h για δουλειά γραφείου. Η δύναμη του επεξεργαστή φτάνει και περισσεύει για τη δουλειά που τον θέλω, όμως χρειαζόμουν τη δυνατότητα να συνδέσω 3 οθόνες ταυτόχρονα. Το πρόβλημα είναι πως δε με αφήνει να δουλέψω περισσότερες από 2 ταυτόχρονα και σύμφωνα με την intel πρέπει τουλάχιστον μια οθόνη να είναι με display port συνδεδεμένη ώστε να δουλέψει η όλη ιστορία. Το θέμα είναι ότι η μητρική δεν έχει display port... Κάτι διάβασα για active adaptor της sapphire αλλά ομολογώ πως έχω μπερδευτεί. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει; Έχω πραγματικά απελπιστεί...

Να σημειώσω ότι λειτουργεί οποιοσδήποτε συνδυασμός μεταξύ dvi-hdmi-vga αλλά όχι και τα 3 μαζί.

Δημοσ.

Νόμιζα πως μόνο όσες ATI υπόστηρίζουν eyefinity υποστηρίζουν και 3 οθόνες! Σηκώνει 3 οθόνες ταυτόχρονα η 5450?

Δημοσ.

Πρέπει να έχει την ένδειξη EyeFinity για να βγάζει 3 οθόνες. Και εννοείται Display-Port (μαζί πάνε αυτά) εκτός αν βρεις Flex VGA αλλά είναι πανάκριβες.

Μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε φθηνή κάρτα και να βάλεις 2 οθόνες εκεί και μία στην HD4000 ή το ανάποδο

Δημοσ.

Εγώ το δοκίμασα με τον δικό μου 3570k και την 5850 (2xVGA στην 5850 και με HDMI στην HD4000). Αλλά δοκίμασέ το και εσύ, αν μπορείς να δανειστείς μια VGA από κάποιον για να είσαι σίγουρος.

Μιλάμε πάντα για απλή απεικόνιση έτσι? Δεν έχεις στο νου τίποτα EyeFinity/3d Vision...

Δημοσ.

Εγώ το δοκίμασα με τον δικό μου 3570k και την 5850 (2xVGA στην 5850 και με HDMI στην HD4000). Αλλά δοκίμασέ το και εσύ, αν μπορείς να δανειστείς μια VGA από κάποιον για να είσαι σίγουρος.

Μιλάμε πάντα για απλή απεικόνιση έτσι? Δεν έχεις στο νου τίποτα EyeFinity/3d Vision...

Ανέφερε κάτι για Eyefinity αλλά νομίζω δεν ενοούσε αυτό :P ( το ξέρω ακούγεται κάπως αυτό )

Δημοσ.

Θέλω απλά να έχω ανεξάρτητη εικόνα στις 3 οθόνες. Ή ότι παίζει μια απο τις 2 να το παίζει η τρίτη. Για να σας δωσω να καταλάβετε, το μηχάνημα είναι με 2 dell 23" και μια τηλεόραση η οποια θα λειτουργει για μινι παρουσιασεις ή ως κανονικη οθονη για καμια ταινιουλα την ωρα της δουλειας. Να αγορασω λοιπον μια φτηνη καρτα;

Δημοσ.

Ναι. Βασικά το eyefinity δουλεύει αλλιώς (φαντάσου το σαν extended desktop που όμως το βλέπει το πισί σαν μια οθόνη με τεράστια ανάλυση).

Αγόρασε ναι. Βάλε τις δύο σαν extended desktop και την τρίτη ανεξάρτητη που θα τραβάς την εφαρμογή που παρουσιάζεις εκεί και θα το κάνει.

Παιρετέρω δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς , ο ninos30 ελπίζω πως φαίνεται το έχει ξανακάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...