Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν υπολογιστη που μεσα ειναι ενα προγραμμα που το εχω αγορασει και κοστιζει παρα πολλα λεφτα.τον δισκο ομως θελω να τον βαλω σε εναν αλλον υπολογιστη που αγορασα καινουργιο.πως θα τον βαλω επανω στον καινουργιο υπολογιστη χωρις φορματ?τα windows δεν θα ξεκινανε λογω ασημφονιας των drivers ετσι δεν ειναι?μπορω να κρατησω το προγραμμα απο τα αρχεια που εχει καπως?set up αρχειο δεν υπαρχει...γιατι θα πρεπει να το ξανα αγορασω.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα είναι Ελληνικό ή ξένο; Επικοινώνησες με την εταιρεία που το πήρες μήπως και έχουν κάποια λύση;

Όσον αφορά την μεταφορά δίσκου, μπορεί και να δουλέψει, μπορεί και όχι. Μόνο με δοκιμή μπορείς να το ξέρεις. Τι λειτουργικό έχει ο δίσκος; Αν είναι vista/7 μπορεί και να σου αναγνωρίσει αυτόματα τις συσκευές, αν είναι XP μάλλον θα αρχίσεις να τραγουδάς "μπλε, μπλε μπλε! μπλε, μπλε, μπλε! πως σου παν καλέ τα μπλεεεεε!!!" :)

Μεταφορά προγράμματος δεν νομίζω να παίξει γιατί κάτι τέτοια προγράμματα δένονται με το λειτουργικό και μερικές φορές με το hardware όπου εγκαθίστανται. Αν ισχύει το δέσιμο με το hardware δεν πρόκειται να δουλέψει ούτε με μεταφορά δίσκου.

Δημοσ.

ειναι προγραμμα με φρουτακια αλλα το εχω αγορασμενο και ισχυει μονο για αυτον τον υπολογιστη.ετσι κανουν αυτοι για να μην μπορεις να το αντιγραψεις σε αλλο υπολογιστη γιατι αυτοι πληρωνονται με την εγκατασταση.1500 ευρω εχει.ολα τα αρχεια ειναι μεσα εκτος απο το set up.λες να γινεται τιποτα?

windows xp εχει ο δισκος.

Δημοσ.

Η μεταφορά δεν νομίζω να πετύχει γιατί πιστεύω ότι έχουν κλειδώσει το πρόγραμμα με το hardware.

Επικοινώνησε όπως είπα παραπάνω μαζί τους και πες ότι το pc κάηκε και στην αρχή ΖΗΤΑΣ και μετά ΑΠΑΙΤΕΙΣ να σου βρουν λύση να βάλεις το πρόγραμμα σε άλλο pc.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...