alldaynews Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 μπορει να μπει μια απο τις 2 και να ψυξει μια Gigabyte 7870 η χρειαζεται αλλαγες και πατεντες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Θελεις να βαλεις υδροψυξη για επεξεργαστη για να ψυξει την καρτα γραφικων?το εβλεπα αυτο στην σειρα 6 καποτε και οντως με πατεντες γινοταν καλη δουλεια.αλλα σκεψου οτι λογικα πρεπει να φτιαξεις Brackets για να μπει το block επανω στην καρτα γραφικων και επισης οτι με την υδροψυξη θα ψυχεις μονο τον πυρηνα της καρτας.τις μνημες?τα vrms?με αυτα τι θα κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιδια ρωταω για να δω τι μπορει να γινει γιατι δεν ξερω οποτε το αφηνω δεν το συζητω.Καμμια προταση για υδροψυξη για την καρτουλα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Γιατι δεν θελεις να πας σε αεροψυχτρα?και δεν θα ξοδευτεις πολυ και ετσι και αλλιως δεν εχει προβλημα με θερμοκρασιες η θορυβο η καρτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 και αυτη που εχει πανω καλη ειναι αλλα θορυβωδης οταν ανεβασεις στροφες.Θελω να μειωσω λιγο τον θορυβο γιατι απο φουρφουρια ουκ ολιγα.Συνολικα 9!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 καπου ειχα δει ενα σχετικο αρθρο για 7870 και υδροψυξη θα το βρω και στο στειλο σε πμ φιλος .....9 φουρφουρια ομως ???? ελικοπτερο εγινε χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 χαχαχα αστα να πανε και το θεμα ειναι πως αναγκαστικα εχω μεγαλυτερες θερμοκρασιες στην cpu γιατι εχω βαλει ανεμιστηρες με χαμηλες στροφες αστα σου λεω ενω με υδροψυξη+1 φουρφουρι αφαιρεις 3 απο την καρτα οποτε -2 ασε λεμε.Πρεπει να βγει σχετικα οικονομικη υδροψυξη χωρις φουρφουριαααααααααααααααααααααααα.Αν το βρεις θα με βοηθησεις σιγουρα ilove3dmax.Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Γνώμη μου είναι να βγάλεις μερικές φωτο από το κουτί σου και να ανοίξεις ένα γενικότερο θέμα για την ψύξη. Μετά από δοκιμές έχω καταλήξει ότι πάνω από 3-4 φουρφούρια (εκτός από extreme περιπτώσεις) μόνο θόρυβο κάνουν και από αποτέλεσμα μηδέν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Στα 9 που λεω βαζω και τα 3 που εχει η καρτα γραφικων που κανουν και αυτα θορυβο εχω 2 120mm πανω εξαγωγη(το δευτερο το εβαλα σημερα), 1 120mm πισω εξαγωγη,1 140mm κατω εισαγωγη 1 140μμ μπροστα εισαγωγη, 2 120mm για cpu και 3 που εχει καρτα γραφικων συνολο 10.Το μονο που κανει πολυ θορυβο ειναι το πισω 120mm.Σκεφτομαι και για fan controller η μονο για το πισω εναν μικρο που εχω απο μια zalman.Ναι θα ανοιξω αυριο ενα θεμα για ψυξη για το κουτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Εαν τα βαζεις ολα αυτα τοτε εγω εαν μετρησω ολους μα ολους τους ανεμιστηρες που δουλευουν μεσα στο pc ειναι 11.και η καρτα γραφικων εχει μονο 1 επανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 χαχαχα αρα εχουμε απο 1 ελικοπτερο ο καθενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον το Βιντεο ειναι εδω http://www.youtube.com/watch?v=h1Rj3HuG2Sg και το site για τα brackets ειναι εδω www.triptcc.com χαχαχα αστα να πανε και το θεμα ειναι πως αναγκαστικα εχω μεγαλυτερες θερμοκρασιες στην cpu γιατι εχω βαλει ανεμιστηρες με χαμηλες στροφες αστα σου λεω ενω με υδροψυξη+1 φουρφουρι αφαιρεις 3 απο την καρτα οποτε -2 ασε λεμε.Πρεπει να βγει σχετικα οικονομικη υδροψυξη χωρις φουρφουριαααααααααααααααααααααααα.Αν το βρεις θα με βοηθησεις σιγουρα ilove3dmax.Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα