dinosz750 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα! Ο παλιός σκληρός του desktop παρέδωσε ψυχή χτες κ χρειάζομαι άλλον. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για SSD άρα θέλω HDD. Ένας 500άρης καλύπτει τις ανάγκες μου καθώς έχω κ εξωτερικό δίσκο για αποθήκευση αρχείων. Απ τους 500αρηδες που επισυνάπτω ποιόν μου προτείνεται; Με ενδιαφέρει να είναι γρήγορος. Οπότε αν έχετε να προτείνεται κ κάτι άλλο μεχρι 80 ευρώ...
rounsmith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 http://visionstudio....&step=undefined Αν θες μόνο 500άρη πας σε αυτόν ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ. (Δεν βλέπω τι άλλο έβαλες δυστυχώς) Δεν σου έβαλα τον 3.5 άρη γιατί έχει 13 ευρώ παραπάνω και προσφέρει τα ίδια. (Ίδιες στροφές). Παίρνεις και ένα Adapter 2.5 to 3.5 και είσαι μια χαρά(2.5€ έχει από το visionstudio).
dinosz750 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Είχα ξεχάσει να επισυνάψω την εικόνα. Την πρόσθεσα στο αρχικό μήνυμα... Σκεφτόμουν να τον πάρω απ το πλαίσιο ώστε αν πάθει κάτι μες την εγγυηση απλά να πάω στο κατάστημα (μένω πάτρα). Οι black της western digital είναι πιο γρήγοροι;
rounsmith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μεγαλύτερη εγγύηση . Πάρε τον 3.5" τον Black τότε και μην νομίζεις ότι αν πάθει κάτι μέσα στην εγγύηση απλά πας στο κατάστημα και στον αλλάζουνε , όλοι ξέρουμε για το after sales του πλαισίου και πόσο απαίσιο είναι
dinosz750 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα