-nick- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 eh ? dhl. den mporo na dexto nea PMs h prokeitai gia bug ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Καιρός να αρχίσετε να σβήνετε pm γιατί κάποια στιγμή θα περιοριστούμε αυτόματα στο όριο (50 pm) και θα σβηστούν μόνα τους. Κρίμα είναι να χάσετε κάποια που σας ενδιαφέρουν.
UserX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 ego ta esvisa ola (katalathos ) mamimeni kektimeni tahitita!
Edgar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 emena mou me to pou allakse to forum mou egrafe 1000+% ti na po? mou eixe megalosei auti i mpara tin selida giro sta 2klm pros ta deksia telika ta esbisa ola kai isixasa
Cristina Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Εμένα ήταν 900% και κάτι παραπάνω. Είπα λοιπόν να τα κρατήσω στον σκληρό μου κι έτσι ξεκίνησα να τα σώζω με το FlashGet, αφού προηγουμένως τα έστελνα στο "SaveBox" μιας και χωράει 50 pms. Αφού τα έσωζα, τα διέγραφα από εκεί για την επόμενη δόση. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι η κάθε σελίδα είχε το όνομα privmsg.php κι έτσι σώθηκαν ως privmsg01.php, 02, 03, κλπ. Υπάρχει μήπως η δυνατότητα, η κάθε σελίδα να πάρει το όνομα του subject του εκάστοτε pm, με κάποιον τρόπο;
UserX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Xristina.... anarotiemai ti kanei afto to arkoudaki sto sig sou :) re c i krata ta poio simantika, i kanta copy-paste ena-ena se ena word document. Tora tha kathese na sozeis selides oloklires gia kathe p.m.? Ase pou sozei kai OLES tis fotografies kathe selidas se ksehoristo folder, kati to opoio den leei...
wert Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 598% ήταν το δικό μου και ευτηχός που το κοίταξα γιατί περίμενα και pm. Αφού λοιπόν τα έσβησα τότε σκέφτηκα την mlkia που έκανα και δεν κράτησα ούτε ένα έτσι για δείγμα.... :twisted: :evil: Την επόμενη φορά θα το θυμάμαι να μην την πατήσω έτσι. :!:
Cristina Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Xristina.... anarotiemai ti kanei afto to arkoudaki sto sig sou :) re c i krata ta poio simantika' date=' i kanta copy-paste ena-ena se ena word document. Tora tha kathese na sozeis selides oloklires gia kathe p.m.? Ase pou sozei kai OLES tis fotografies kathe selidas se ksehoristo folder, kati to opoio den leei...[/quote'] Αμάν πια με το αρκούδι μου εσύ! Κάτι θα 'χασε και το ψάχνει! Περίεργε! Δεν σώζει τις εικόνες. Μόνο την σελίδα. Το να τα άνοιγα ένα ένα και να κρατούσα το περιεχόμενο θα έκανε ΠΟΛΥ ώρα. Έτσι απλώς κάνω δεξί κλικ και λήψη όλων με το FlashGet.
Edgar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 basika... to arkoudaki.... "anakaliptei ton eauto tou"...
LL_NEO Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 η έννοια "φίφα" αφενώς μεν δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αφετέρου δε σημαίνει μικρά κυβικά Edgar και γω αυτό είχα καταλάβει, αλλά μετά απο αυτό που είπε η Χριστίνα... μπερδεύτηκα.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 φιφα ≠ μπάρα :D Μπορεί ναναι θηλυκο το αρκουδακι πάντως. (Mplampladisame kai shmera )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.