salonika91 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιδια μπαινω στο ιντερνετ απο το λαπτοπ. Υπαρχει τροπος να συνδεσω το λαπτοπ με τον σταθερο ετσι ωστε να μπαινω με τον σταθερο στο ιντερνετ? Δηλ σαν να κανω το λαπτοπ ρουτερ περιπου(χωρις wifi stick). Δοκημασα με ethernet καλωδιο και εβγαζε μηνυμα στον σταθερο "μη εγκυρη διευθυνση ΙΡ"
leonidas_fs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να αγοράσεις ενα switch με 2 πόρτες ( κόστος πολύ χαμηλό) και να βγάλεις 2 καλώδια για internet! (Εαν δεν ξέρεις πως δουλευεί το switch δες παρακάτω) http://www.google.gr...:75&tx=57&ty=62
salonika91 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν εχω "φυσικη" προσβαση στο ρουτερ...
leonidas_fs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Κατάλαβα τι εννοείς..Στον σταθερό σου έχεις κάρτα Wi-Fi? Αν ναι ψάξε να βρεις πως μπορείς να ξάνεις το laptop σου hotspot. Υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις το laptop σου αναμεταδότη!
salonika91 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ουτε καρτα wifi εχω. Δεν υπαρχει τροπος να γινει μεσα απο τα windows με ενα ethernet καλωδιο? Εχω windows 7
giorefst Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Πρεπει να εχεις cross cable. Πρεπει να πας στις ρυθμισεις της wifi καρτας, μετα για προχωρημενους και να επιλεξης "allow other network users to connect through this computer's internet connection". Ενωνεις το cross cable στην καρτα δικτυου του λαπτοπ σου με την καρτα δικτυου του σταθερου σου. Μετα κανεις την ενωση με την wifi καρτα σου στο ινερτνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα