prohjaadreas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας.θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος αν μπορω να τρεξω το προγραμμα Matlab με αυτο το λαπτοπ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900971 ευχαριστω!
@topos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Σιγουρα θα μπορεις,το θεμα ειναι ποσο χρονο θα χρειαζετε. Υ.Γ Απεφυγε το συγκεκριμενο,τα εδινε η cyta ενα φεγγαρι και ειχε θεμα με την μπαρια(δεν την αναγνωριζε)
prohjaadreas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 ναι φοιτητης ειμαι κ εχω αυτο το λαπτοπ.οποτε λετε οτι θα μπορω να κανω τη δουλεια αλλα ισως αργει ε?
cyber_katsarida Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 ναι μη κολλάς. εγώ το 2003 και δούλευα το matlab σε ~900MHz. την τότε τελευταία έκδοση. και να αργεί δηλαδή... αντί να σου κάνει τους υπολογισμούς σε 5 sec θα τους κάνει σε 10. σιγά το θέμα δηλαδή. εξάλλου πόσες εργασίες θα έχεις ώστε να σου δημιουργήσει πρόβλημα και ποιας πολυπλοκότητας; που δε θα σου δημιουργήσει κιόλας αλλά λέμε τωρα.
prohjaadreas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 ωραια.ε θα γραφω αλγοριθμους-προγραμματα,θα χρησιμοποιω γραφηματα,θα κανω αριθμητικη αναλυση,θα μου χρειαστει κ σε αριθμητικη επιλυση διαφορικων εξισωσεων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα