ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δεν χρειάζεται να είναι κάτι που τρέχει και να το βλέπεις στο Task manager. Μερικά services (ή έστω και ένα) να τρώει conflict την μάμησες.... Ή το AV σου να ελέγχει κάθε 2 δευτερόλεπτα κάποιο exe του παιχνιδιού. Ή το firewall σου να έχει μπλοκάρει ένα dll. Ή ένας άλλος driver (πx audio) να κάνει conflict με τον VGA. Ή να έχεις ένα κάρο σκουπίδια από παλιούς drivers και το registry να σηκώνει παλιά dll τα οποία να μην και συμβατά με τον νέο... Και άλλα πολλά. Ο Μπιλης ο Γκειτζ μπορεί να έκανε αρκετά βήματα μπρος με τα 7αρια, αλλά μην ξεχνάς Microsoft είναι αυτή... Το Driversweeper από εδώ γιατί μπορεί να σε πάει αλλού το google (driver fusion δεν είναι καλό): http://www.guru3d.co...er_sweeper.html Nino όσο αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι έχεις απόλυτο δίκιο.. δεν είχα ιδέα για τις απαιτησεις του.. Επίσης έχεις δίκιο για την δύναμη της 5870 άλλα πλέον σε πολλά παιχνίδια την κρατάει πίσω η περιορισμένη μνήμη! Όπως ξέρεις εγώ παίζω με 5870 cf... Από δύναμη λοιπόν υπάρχει μπολικη σε καποια καινουργια παιχνιδια ομως τα memory depending φίλτρα τα ξεχναω λόγο 1gb +1 σε αυτά που λες. Κι εγώ με 5850CF είμαι. Αλλά μόνο όταν ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΦΙΛΤΡΑ (και συγκεκριμένα ΑΑ). Ο άνθρωπος ξεκαθάρισε πως δεν τα χρειάζεται στο πρώτο Post...
Retromaniac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Είναι ο ορθός τρόπος για να βάζεις ΚΑΘΕ driver για να μην έχεις στο τέλος ένα registry σαν την βίβλο... Ακόμα και για BT dongle. Απλά η ΑΤΙ έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία Όχι δεν είναι... Δεν ειναι δυνατον να κανεις για καθε driver αυτο το πράγμα... Οταν καποιος driver σου δημιουργησει προβλημα τοτε μπορεις να το κάνεις.. Αλλά όχι κάθε φορά... Εγώ δεν είχα ποτέ σχεδόν πρόβλημα παρά μόνο με την ATI, και για αυτό δεν ξαναπαίρνω ποτέ στην ζωή μου.
ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ναι είναι... Την επόμενη φορά που θα κάνεις update στον Nvidia καντο όπως σου είπα. Και όταν θα τρέξεις το DriverSweeper δες πόσες άχρηστες εγγραφές θα έχουν μείνει στην registry. Αυτό σκέψου το ότι δρα και ως συσσωρευτικά. Και μετά μην απορείς γιατί τα Windows σου πάνε όλο και πιο αργά... Και όταν το πάρεις απόφαση κάποια στιγμή να κάνεις clean install νομίζεις ότι αγόρασες νέο ΗW... Και για το άλλο που λες, εγώ φίλε μου προτιμώ να δίνω ένα 30-40% λιγότερα χρήματα παίρνοντας τις ίδιες ή καλύτερες επιδόσεις κι ας σπαταλάω 2 λεπτά από την ζωή μου κάθε 3 μήνες για να κάνω τα παραπάνω. Όταν θα μου δώσει ένα καλύτερο προϊόν η NVidia σε ανταγωνιστική τιμή, θα την προτιμήσω...
Retromaniac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι έτσι...Μπερδεύεσαι... Αυτές είναι άχρηστες εγγραφες που μένουν όταν κάνεις remove τον driver.. Εσύ όμως κάνεις UPDATE... Ο καινούργιος driver πάλι τις ίδιες θα χρησιμοποιήσει, δεν χρεάζεται να τις αφαιρείς κάθε φορά. Και επίσης ακόμη και αν κάνεις remove για πάντα, η τιμές στην registry είναι απλά τιμές σε έναν πίνακα. Δεν κάνουν ζημιά σε τίποτα... Αυτό που πρέπει να κοιτάς είναι τι φορτώνεται σην αρχή σαν service ή σαν πρόγραμμα.. Και ο pc μου μετά από 365 μέρες είναι το ίδιο γρήγορος με DAY ONE....
ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μπερδεύομαι?!!!!! Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό... Καλά εσύ κάνε όπως νομίζεις. Εγώ δεν πρόκειται να σε πείσω ότι δεν είσαι ελέφαντας... Ελπίζω να διαβάζεις και πέντε πράγματα παραέξω εκτός από αυτά που ήδη ξέρεις, γιατί σε βλέπω να ξέρεις ήδη πάρα πολλά. Χαίρομαι που στο forum μας έχουμε τέτοιους Έλα και πέστα και αυτά εδώ: http://www.overclock.net/t/1150443/how-to-remove-your-nvidia-gpu-drivers Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει πιο αξιόπιστο forum στο ΝΕΤ... 1
Retromaniac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Επι τη ουσίας, εκτός από ειρωνίες, έχεις να απαντήσεις κάτι πάνω σε αυτό που σου είπα;
ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 ΟΧI, Εγώ "Εν οίδα, ότι ΟΥΔΕΝ οίδα!" Απλά διάβασε το παραπάνω Link που έκανα edit. Κι αν ξέρω να μετράω καλά, έχει 40 βήματα...
Retromaniac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 ΟΧI, Εγώ "Εν οίδα, ότι ΟΥΔΕΝ οίδα!" Απλά διάβασε το παραπάνω Link που έκανα edit. Κι αν ξέρω να μετράω καλά, έχει 40 βήματα... Έριξα πολύ γέλιο, γιατί το πρώτο πράγμα που διάβασα στο link http://www.overclock...dia-gpu-drivers από το πιο αξιόπιστο forum όπως δήλωσες είναι Driver sweeper has been known to remove important chipset files which will result in errors such as instability. Some users have reported that the sweeper software removes “False positives” and may cause the user issues when trying to install software such as drivers. The error usually reports that an .ini file is damaged. Over long term use of driver sweeper, it could cause several underlying issues which will do more harm than good Οπότε τι από τα 2 είναι αξιόπιστο; Εσύ που το προτείνεις ή αυτό που δεν το προτείνει;
ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Κάνε λίγο τον κόπο να διαβάσεις καλύτερα και περισσότερο. Το driverwseeper έχει υποκταηγορίες. Αν έχεις πχ Nvidia chipset και NVidia GPU, μπορεί να σβήσεις dlls που ανήκουν στο chipset αν διαλέξεις απλά NVidia. Αυτά όμως πλέον έχουν διαχωριστεί και επιλέγεις ξεχωριστά GPU/Chipset. Ο TS σου λέει, ότι ΑΝ δεν χρησιμοποιούσες αυτό, τα βήματα που πρέπει να κάνεις είναι τα παρακάτω 40 (για fail-safe απεγκατάσταση). Αν και όπως σου είπα, πλέον δεν τίθεται θέμα. Το νόημα όμως είναι, και η αντιπαράθεσή μας, αν χρειάζεται να σκουπίσεις το registry και ας έχεις NVidia, και όπως βλέπεις είναι. Εγώ το σταματάω κάπου εδώ γιατί μαμήσαμε και το topic του ανθρώπου. Εδώ μέσα συμβουλές, δίνουμε. Αν εσύ επιμένεις στα δικά σου, πολύ καλά κάνεις και συνέχισέ τα.
cabdik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 για απεγκατασταση ΜΟΝΟ για ΑΤΙ drivers, εδω http://www.mediafire.com/?0jdko53gk5npzo0 το καλυτερο εργαλειο καθαρισμου...!!!!
Retromaniac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Προφανώς εννοεί ότι ακόμη και η σωστή χρήση του driver sweeper προκαλεί προβλήματα... Δεν νομίζω να εννοεί ότι μπαίνεις μέσα και τα πηδάς όλα και περιμένεις να δουλέυουν εντάξει... Και από την δικιά μου εμπειρία, ότι μαλακία registry cleaner έχω δοκιμάσει μόνο προβλήματα βλέπω.... Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που έχω αναγκαστεί να κάνω format είναι γιατί έτρεξα μία τέτοια μαλακία... Εγώ το σταματάω κάπου εδώ γιατί μαμήσαμε και το topic του ανθρώπου. Εδώ μέσα συμβουλές, δίνουμε. Αν εσύ επιμένεις στα δικά σου, πολύ καλά κάνεις και συνέχισέ τα. Μην με παρουσιάζεις σαν ξεροκέφαλο... Προφανώς πρέπει να είναι 2 οι "ξεροκέφαλοι" κάθε φορά αλλιώς δεν θα υπήρχε θέμα... Και εσύ επιμένεις στα δικά σου.. Εκτός και αν πρέπει να τα δεχόμαστε ως ολόσωστα και δεν το ήξερα..
ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 CAB εγώ το ΑΤΙΜΑΝ το φοβάμαι. Το έχω δει αρκετές φορές να μαμάει συστήματα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος κάτι περισσότερο από DriverSweeper και με ένα reboot έχεις τελειώσει. Το ΑΤΙΜΑΝ κάνει και 10 λεπτά.
cabdik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δλδ τι κάνει; Εγώ οσες φορες το χρησιμοποιησα, δεν είχα πρόβλημα. Αν ειχες θέμα, έπρεπε να στειλεις πμ στον ΑΤΙΜΑΝ να σε βοηθήσει. Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App
koulouri Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Κατεβάζω τώρα τους νέους drivers που κάνει 500 ώρες βέβαια και θα σας πω αν έχει διάφορα..θα το κάνω με sweeper
ninos30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δλδ τι κάνει; Εγώ οσες φορες το χρησιμοποιησα, δεν είχα πρόβλημα. Αν ειχες θέμα, έπρεπε να στειλεις πμ στον ΑΤΙΜΑΝ να σε βοηθήσει. Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App Δικό μου PC μετά από χρήση του, δεν ξαναμπούταρε και πήγε για format (άλλες δυο φορές που το έκανα μια χαρά). Το ξαναείδα με τα ματάκια μου σε PC φίλου που το είχα εδώ για να το στρώσουμε. Από άλλους δύο φίλους σε συζήτηση μου είπαν το ίδιο. Σε διπλανά forums που διάβασα έχω πετύχει και εκεί προβλήματα. Τι να πω, μπορεί να ήταν παλιότερες εκδόσεις με πιο νέους drivers? Μπορεί καμιά ασυμβατότητα? Μπορεί απλά να έτυχε ?... Ξέρω ότι ο Atiman είναι σωστός και θα έπρεπε να το συζητήσω μαζί του, να σώσουμε και κανέναν από παρόμοια κατάσταση, αλλά δεν το έκανα. Μαμακία μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα