Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

VGA: 5870 1GB

CPU: i7-920

RAM: DDR3 6GB ( 3x2GB )

HDD: 500GB απλος στα 7200

M/B: EVGA πριν 2,5 χρονια περιπου 300€ την ειχα παρει

Θελω να παιζω τα games ( οπως εκανα μεχρι τωρα ) σε 1920x1200 + high details χωρις ΑΑ!

Απλα βλεπω οτι πλεον ζοριζεται και σε games oπως "DeadLight"΄..

Θελω καμια 5-10 frames πανω..

με το msi afterburner που εκανα ενα μικρο bust δεν ειδα καμια διαφορα

( γιατι εχει οριο 900 + 1300 στα ρολογια )

Υπαρχει καποια λυση;

Γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ καλο μηχανημα για να το αναβαθμισω...

Δημοσ.

έχεις δοκιμασει τους τελευταίους drivers?δοκίμασε να κάνεις τεστ με νέους ή με πιο παλιους οδηγούς μπορει να έχεις μια άυξηση η μια μείωση επιδόσεων είναι ανάλογα το ποσο συμβατο ειναι το παιχίδι με τη κάρτα γραφικών!

Δημοσ.

Ναι ειμαι γνώστης γενικα..

και defrag και τα προγραμματα που τρεχουν απο πισω και ολα κομπλε ειναι!

Εχω τους beta τους τελευταιους 12.9 νομιζω

Δημοσ.

Οι τελευταίοι είναι οι 12.11beta αλλά γενικότερα η 5870 άρχισε να τα δείχνει τα χρονακια της.. κυρίως λόγο περιορισμένης μνήμης... οπότε όπως καταλαβαινεις η περιορίζεις λίγο τις απαιτήσεις σου.. η πας σε καινούργια κάρτα!

Δημοσ.

oι θερμοκρασιες ειναι καλες..

Εχω κανει πλανο ανεμιστηρα με το msi και την κραταω full load στους 55 C

Την ειχα παρει 400 ευρο πριν 2,5 χρονια οποτε πραγματικα λυπαμαι να την αλλαξω!

Δημοσ.

Το συστημά σου είναι καλό και δεν θέλει κάποια αναβάθμιση (μόνο ίσως κάποιον ssd σαν primary). Απο εκεί και πέρα, όπως είπε και ο gothmog, μόνο καινούργια κάρτα σε σώζει στα παιχνίδια και θα σου πρότεινα να πάρεις την πιο φθηνή 660 που θα βρεις....

http://www.eworld.co...ts/details/2341

ΥΓ. Μπορείς άνετα να ανεβάσεις και cpu speed με μαμά ψύκτρα... Μην το φοβάσαι.

Δημοσ.

Δοκίμασε να του δώσεις 200-300ΜΗz παραπάνω απλά με το multi, αλλά ψάχνοντας στο ΝΕΤ είδα πως τα recommended system requirements του Deadlight είναι αστεία.

http://gamesystemreq...mes.php?id=1805

http://www.game-deba...&game=Deadlight

http://www.gamers-lab.com/game/deadlight/pc-system-requirements-and-release-date/?utm_source=sidebar&utm_medium=innerlinks&utm_campaign=glsidebar

Οπότε το πρόβλημά σου είναι σε κάποιο driver/APP/Antivirus/Firewall κλπ που σου κάνει conflict. Αν έχεις έναν δεύτερο δίσκο, έστω και μικρό, να πετάξεις απλά πάνω λειτουργικό και νέους drivers χωρίς τίποτε άλλο και να δοκιμάσεις το game, θα καταλάβαινες καλύτερα τι γίνεται.

Υ.Γ. Φαντάζομαι νέους VGA drivers βάζεις με τον ορθό τρόπο:

- Uninstall

- Reboot safe mode

- Driversweeper

- Reboot Normal mode

- Install new drivers

- Reboot...

Απο εκεί και πέρα, όπως είπε και ο gothmog, μόνο καινούργια κάρτα σε σώζει στα παιχνίδια και θα σου πρότεινα να πάρεις την πιο φθηνή 660 που θα βρεις....

Μην τα πετάτε έτσι εύκολα... Μέχρι 1920 και ΑΑ 4x (που δεν θέλεις ΑΑ ο άνθρωπος) μια χαρά είναι το 1GB). Η 5870 μια χαρά θηριάκι είναι ακόμα. Μην την υποτιμάτε...

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ο ορθός τρόπος για να βάζεις ΚΑΘΕ driver για να μην έχεις στο τέλος ένα registry σαν την βίβλο... Ακόμα και για BT dongle.

Απλά η ΑΤΙ έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία :)

• Like 3
Δημοσ.

Eυχαριστω guys..

βασικα εγω εκανα απλα update..

Γενικα εχω και ενα θεμα τον καταλιστ..

οποτε θα ακολουθησω την συμβουλη του

ninos30\

σιγουρα δεν τρεχει κατι απο πισω που να καθυστερει το συστημα!

Δημοσ.

Μην τα πετάτε έτσι εύκολα... Μέχρι 1920 και ΑΑ 4x (που δεν θέλεις ΑΑ ο άνθρωπος) μια χαρά είναι το 1GB). Η 5870 μια χαρά θηριάκι είναι ακόμα. Μην την υποτιμάτε...

Nino όσο αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι έχεις απόλυτο δίκιο.. δεν είχα ιδέα για τις απαιτησεις του..

Επίσης έχεις δίκιο για την δύναμη της 5870 άλλα πλέον σε πολλά παιχνίδια την κρατάει πίσω η περιορισμένη μνήμη!

Όπως ξέρεις εγώ παίζω με 5870 cf...

Από δύναμη λοιπόν υπάρχει μπολικη σε καποια καινουργια παιχνιδια ομως τα memory depending φίλτρα τα ξεχναω λόγο 1gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...