micos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ...και συβεχίζουν οι Σπαρτιατικές απαντήσεις! . .. ... Δοκίμασε με το convertxtodvd
Hitmanchris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Γεια σας απο εμενα παιδες,ειμαι νεο μελος,επιτελους . ηξερα το site σιγουρα 5 6 χρονια αλλα δεν χρειαστηκε να φτιαξω acc.. Τωρα ομως χρειαστηκε Λοιπον, αγορασα χθες την τηλεοραση Thomson 40FW3323 40'...Oλα καλα ολα ωραια μεχρι που εβαλα να δω τις σειρες μου με το USB.Οι υποτιτλοι δεν παιζουν ποτέ,ουτε με ANSI ουτε με UTF8 ουτε με UNICODE...προσπαθησα μια ενσωματωση με το aviaddxsub αλλα ειναι ολες mp4 και μου βγαζε οτι να ναι υποτιτλους...στο κεντρο της οθονης,μπλε,bold,πλαγια γραφη,τεραστιους... Τι παιζει ? Δεν μπορω να βρω και τι υποστηριζει το player της tv πουθενα(απο subs)... βαρετο πραγμα η ενσωματωση...εχω ξενερωσει αρκετα κι αν δεν βρω αλλη λυση θα βαλω εναν αποκωδικοποιητη που εχω για αλλη tv να βλεπω(με UTF8 λειτουργει ο συγκεκριμενος) Ευχαριστω εκ των προτερων...
vrykolakas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δοκίμασες να μετατρέψεις τους υπότιτλους σε άλλη μορφή;
micos000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Πολύ ξενέρα ρε φίλε. Δεν το περίμενα αυτό από την Thompon. Εγώ πήρα μια hyundai και παίζει κανονικά τους υπότιτλους. Μήπως πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ για να εμφανιστούν οι υπότιτλοι; Για διάβασε το manual (σελ 12-13) που λέει για το video play. Λέει ότι αν πατήσεις το πλήκτρο menu (ή το πλήκτρο Subtitles στο remote) βγάζει κάτι πληροφορίες. Δες μήπως έχει options->subtitles. Στο τέλος του manual λέει ότι η τηλεόραση χρησιμοποιεί unicode κωδικοποίηση οπότε μάλλον τέτοιους υπότιτλους θα θέλει. Σιγουρέψου ότι το όνομα του αρχείου των υπότιτλων είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του βίντεο.
Hitmanchris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 στα options εχει τις επιλογες ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ και ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ 1 και το εχω στο υποτιλοι 1 αλλα και παλι δεν το παιζει... το κουμπακι για subs κανει το ιδιο πραγμα ακριβωs αλλα και παλι τζιφος...φυσικα το ονομα ειναι ιδιο με το βιντεο,στον ιδιο φακελο αλλα και σε φακελο Subs
micos000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Άρα, αφού σου βρίσκει ότι υπάρχουν υπότιτλοι πρέπει να βρεις τι του φταίει και δεν τους εμφανίζει. Δοκίμασες με Αγγλικούς υπότιτλους; Μια άλλη περίπτωση είναι να κατεβάσεις το mkv toolnix, να πετάξεις μέσα την ταινία και τους υπότιτλους και να σώσεις σαν mkv μήπως και τους πάρει.
lordos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Η τηλεόραση δεν παίζει ξεχωριστούς υπότιτλους; Και γιατί δεν ανοίγεις νέο θέμα; Τζάμπα είναι και θα είναι πιο εύκολο να σε βοηθήσουμε σε δικό σου θέμα παρά τώρα που μπαίνεις σε θέμα αλλουνού που έχει κλείσει εδώ και 2.5 χρόνια. Για τα ερωτηματικά, καλά είναι να ελέγχεις πρώτα τους υπότιτλους ώστε να είναι στη σωστή κωδικοποίηση. Κάνε δεξί κλικ σε ένα αρχείο srt και άνοιξε το με το σημειωματάριο. Όπως είναι πήγαινε Αρχείο->Αποθήκευση ως και έλεγξε στην κωδικοποίηση να είναι ANSI. Αν δεν είναι άλλαξε το και σώσε πάνω στο ίδιο όνομα. Το καλύτερο, αν δεν παίζει η τηλεόραση σου υπότιτλους, είναι να πάρεις ένα media player που είναι θφηνά πλέον και να ξεχάσεις μετατροπές και υπότιτλους. Από τα φθηνά προτείνω το crystal audio prime hd (κανά 30άρι) και θα έχεις και έναν mpeg4 αποκωδικοποιητή που φαντάζομαι δεν έχει η tv σου. Αδερφέ μου με έσωσες,τρίγωνα και ερωτηματικά έβγαιναν οι υπότιτλοι και με τη μετατροπή έφτιαξαν. Μόλις πληρωθώ (αν) θα παραγγείλω τον player που έγραψες να ξεμπερδέψω από τις ενσωματώσεις. Και πάλι ευχαριστώ.Να είσαι καλά
moviemaniacos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 κάποιος που έχει πάρει mediaplayer μπορεί να μας πει αν οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά σε mp4 ταινίες? γιατί το Bluray μου ενώ τους εμφανίζει κανονικά με avi, mkv με mp4 αρχεία τους βγάζει κινέζικα
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 κάποιος που έχει πάρει mediaplayer μπορεί να μας πει αν οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά σε mp4 ταινίες? γιατί το Bluray μου ενώ τους εμφανίζει κανονικά με avi, mkv με mp4 αρχεία τους βγάζει κινέζικα Έχω δύο mp. Ένα crystal audio prime hd και ένα ebreat media tank. Και στα δύο οι υπότιτλοι είναι ίδιοι σε όλα τα αρχεία (avi, mkv, mp4, flv, mpg κτλ). Άσε που δεν έχει σχέση η μορφή του βίντεο καθότι οι υπότιτλοι είναι σε διαφορετικό αρχείο. Δες αυτό που είπα πριν για το σημειωματάριο. Φόρτωσε πρώτα κάποιον υπότιτλο που παίζει σωστά για να δεις σε τι κωδικοποίηση είναι και άλλαξε τους υπότιτλους που δεν παίζουν σωστά στην ίδια κωδικοποίηση.
moviemaniacos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω δύο mp. Ένα crystal audio prime hd και ένα ebreat media tank. Και στα δύο οι υπότιτλοι είναι ίδιοι σε όλα τα αρχεία (avi, mkv, mp4, flv, mpg κτλ). Άσε που δεν έχει σχέση η μορφή του βίντεο καθότι οι υπότιτλοι είναι σε διαφορετικό αρχείο. Δες αυτό που είπα πριν για το σημειωματάριο. Φόρτωσε πρώτα κάποιον υπότιτλο που παίζει σωστά για να δεις σε τι κωδικοποίηση είναι και άλλαξε τους υπότιτλους που δεν παίζουν σωστά στην ίδια κωδικοποίηση. ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, το έχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα, επειδή βλέπω πως το κατ έχεις το θέμα αν δεν σου κάνει κόπος ρίξε μια ματιά εδώ αν μπορείς να με βοηθήσεις http://www.insomnia.gr/topic/539858-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-mp4/ , ευχαριστώ
NickyKrkl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εχω δοκιμασει να βαλω υποτιτλους με ιδιο ονομα με την ταινια να παιζουν στην τηλεοραση μεσω usb αλλα δεν μου τους εμφανιζει Εχω τηλεοραση LG το μοντελο 32LG3000..Παρακαλω βοηθηστε με.
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως πρέπει να πατήσεις κανένα κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ για τους υπότιτλους ή να τους ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις; Δοκίμασε με το mkvtoolnix να πακετάρεις τους υπότιτλους με την ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα